RU  UK  EN
Статьи  >  Відвідай  >  "Усе включено" і навіть більше: незвичайний готельний сервіс

"Усе включено" і навіть більше: незвичайний готельний сервіс

Готелі, що надають аll inclusive для собак. Пансіон, у якому заколисують казками дорослих, або унікальне місце, де не шанують працю, а заохочують лінь. Це не сон і не паралельна реальність, а хитро продуманий готельний сервіс...

Відчути себе п'ятирічним, засинаючи під історії з повчальним кінцем, можна в Andaz Liverpool Street London Hotel. Втомленим від реального світу відвідувачам тут пропонують послугу читання казок на ніч. Аби нагадати призабуті сюжети й заколисати постояльців, запрошують навіть письменників і журналістів. Більш серйозний підхід до стану, у якому людина проводить третину свого життя, в Нью-Йоркському готелі Benjamin. Шанси прокинутися від будь-яких зовнішніх подразників тут дуже малі, адже в темну пору охороняти дрімаючого буде сам консьєрж сну. Але спочатку з вами уважно поговорять про ваші звички щодо дрімоти, допоможуть обрати з численних варіантів подушку, що підходитиме саме вашій голові, й запропонують меню із закусок, котрі мають заколисуючі властивості. А після відбою коридорами тихим кроком ходитиме людина, яка знищуватиме будь-які звуки. Її суперчутливе вухо почує все: хай то писк комара чи гуркіт холодильника. Колега Морфея оперативно усуне всілякі шурхоти.Фото cntraveler.com

Для любителів релаксувати за допомогою ароматерапії відкрито бронювання в готелі Palazzo Magnani Ferroni у Флоренції. Ще до того як гість заселиться, персонал довідається про всі його уподобання в ароматах. А здобувши потрібні відомості, подбає, аби увесь період перебування улюблені запахи ненав'язливо супроводжували пожильця в кожній кімнаті його номера. Халати, постільна білизна, а також всі запропоновані засоби особистої гігієни будуть пахнути так, як ви забажаєте. Найпопулярнішими залишаються лавандовий, м'ятний, трояндовий флери, а в зимовий період – імбирного печива та хвої.

Крім ароматерапії, у Desert Lotus Hotel, розташованому в пустелі Сяншавань, що на півночі Китаю, вам запропонують розслабитися, займаючись йогою та медитуючи. Фото annees-de-pelerinage.com

Готель спроектований у вигляді квітки, чию назву саме для нього й запозичили. Для місцевих лотос – символ чистоти, просвітлення та духовності. Якраз ці якості відвідувачам готелю допоможуть вдосконалити, застосовуючи різні практики.Фото terre-blanche.com

В італійському Tirler Dolomites Living Hotel, що розмітився в Альпах, будь-які запахи, окрім свіжості чистого гірського повітря, вас не потурбують. Готель призначений спеціально для тих, хто чхає від пилу, чухається від шерсті і покривається червоними плямами від з'їдених мандаринів, тобто для всіх, хто страждає від різних «нетерпимостей». Споруджено комплекс із гіпоалергенного дерева. Штори, постільна білизна виготовлені з натуральних тканин, усі косметичні засоби – тільки органічні, а процедура прибирання номерів аналогічна дезінфекції операційних. Людей з домашніми улюбленцями тут не вітають. На кішечок і собачок, здатних порушити стерильність закладу, – суворе табу.

Бостонський готель Nine Zero, навпаки, радо зустріне гостей з братами нашими меншими. Для них тут сервіс на рівні людського. Спеціальне меню з детально розписаним складом усіх страв, їх калорійністю та корисними властивостями. Послуги супроводу на прогулянки, зручне окреме ліжко та навіть спа-салон, де можна замовити масаж, стрижку, косметичні й лікувальні процедури для своїх барсиків. staying-in-a-hotel-with-pets.jpgФото tollesonhotels.com

Розподілом вільного часу улюбленця займуться також у таборі відпочинку Su'ruff, що в Каліфорнії. Поки ви лежатимете на шезлонзі, попиваючи коктейль, ваш песик, окрім уміння давати лапу й приносити капці, навчиться справжнісінькому серфінгу. Досвідчені інструктори знайдуть підхід до кожного чотириногого. І вже незабаром шукати компанію, щоб зловити хвилю, у вас не буде потреби.

Одну з найбільш незвичайних послуг пропонує готель The Westin San Francisco Market Street. За гігієну рук і чистоту своїх рукавичок тутешні пожильці можуть не хвилюватися. Усі гроші-монети, що проходять через готельну касу, ретельно поліруються фахівцями. Такий сервіс існує тут ще з 1935 року.

А ось рай для ледарів – готель Bernerhof – всупереч своєму менталітету створили працьовиті від природи швейцарці. Таких послуг, як спортзал чи басейн, тут немає. Власники, навпаки, пропагують абсолютний відпочинок від усіх фізичних навантажень. Гостям прикріплять спеціальний крокомір і поставлять завдання рухатись якомога менше. Наприкінці дня, порівнявши всі «ледачі досягнення», персонал вручить тому, хто займався байдикуванням старанніше за інших, приз – святкову вечерю. Ясна річ, її доставлять прямо в номер.

Головне фото prodesign.od.ua

Вам это будет интересно:
Фарбарні Феса: райдужна палітра Сходу
Стара медина Феса міцно тримає час у тенетах вузьких звивистих вулиць і мальовничих крамниць. Середньовічне місто майстрів не визнає сучасні технології, однак прослідкувати життєвий цикл вподобаної сумки з тисненою в’яззю не справить клопотів. Шкіру для сувенірів вичиняють тут же, у внутрішніх двориках...
Departure: Киргизстан
Киргизстан прозвали Швейцарією Середньої Азії. Гори, річки, водоспади, печери, перевали і зелені луки – нітрохи не поступаються за естетикою європейським. Тотальне освоєння території гостями держави тільки починається. І поряд зі стрімким будівництвом готелів, для проживання все ще пропонуються звичайні юрти, які підкреслюють тутешній природний і ментальний колорит.
Синя Перлина Монголії
6 мільйонів років тому в далекій Монголії глибокий кратер згаслого вулкана поступово був вщерть заповнений водою, утворивши дивовижне озеро. Вода хвилювалася під поривами вітру та виблискувала під сонячними променями, наче коштовна прикраса, тож не дивно, що поряд з офіційною назвою Хубсугул з’явилася ще й більш поетична – Синя Перлина.
Гірокастра: «албанський Рим»
Конвенція про охорону всесвітнього культурного і природного спадку ЮНЕСКО зобов’язує з року в рік невтомно працювати над вивченням об’єктів, що мають неминущу цінність і унікальних за походженням. Під номером 569 великого списку організації розмістилося місто Гірокастра, що на півдні Албанії, котре ми сьогодні вивчимо вздовж і впоперек.
Бельгія очима Марини Орлової: Як живуть бельгійці
Марина Орлова – проектний менеджер у культурно-громадській організації. На одному з міжнародних проектів вона зустріла своє кохання – Віма, хлопця з Бельгії. Поїхати в його країну їй вдалося тільки тоді, коли Україна отримала безвіз і саме про те, як живуть бельгійці, що вони їдять на сніданок і як у них заведено відпочивати, Марина розповіла OUTLOOK.
Ісландія очима Софії Андрущенко
Ісландія – країна «льоду і полум’я», «тисячі рік і озер», незліченних водоспадів і гейзерів. Тут, як у казці, щоразу хочеться ущипнути себе і перевірити, чи ти спиш, чи все це існує насправді…
Кокні: глузлива британська говірка
Дивні прізвиська для предметів, знайомих кожному; відома нині форма ain't (замість am not), а також літера h, що пропадає в деяких словах – все це про британську говірку кокні, колоритний діалект, що шокує консервативних англійців саркастичністю й епатажем.
Гватемала: привіт від духів майя
Країна, де у древніх містах туристів більше, ніж у сучасних. Містична Центральноамериканська місцевість, відома як батьківщина цивілізації майя – Гватемала. Прогуляємося по одному з її стародавніх поселень, загубленому в непрохідних джунглях – Тікалі. Якщо уважно прислухатись, тут можна почути голос духів...
Оце так сервіс! Японське таксі
Найперше, з чим має розібратися кожен турист, опинившись у новій країні – це із транспортною системою. Часто вона здається складною і заплутаною, і щоб збагнути її, потрібні тижні, а може, й місяці. Наша читачка Наталія Усенко побувала в Японії і ділиться своїми враженнями про найбільш комфортний і безпечний транспорт у світі.
Джайпур. Рожеве місто
Хтось порівнює Джайпур з ажурною скатертиною. Інші – з коробкою рожевого зефіру. Треті твердять – це вулик, щільно заселений бджолами. Однак всі сходяться в одному – тут дивовижне повітря, сповнене якоюсь свободою, котру не зустрінеш у Європі. Вона заповнює легені, і вже через вдих мандрівник втрачає лік годинам і навіть століттям.
"Le Grand Louvre"
В найбільш знаному музеї світу, французькому Луврі, було впершо відкрито двері для публіки в 1793. Хоча й до цього ця будівля була відома далеко за межами Франції. Тільки от використовувалась вона далеко не в таких піднесених цілях, як зараз.
Ваш сніданок, сер! Або як починають свій день у різних країнах світу
Маленький тост, шматочок сиру і ковток міцної кави. «Це вам не шведський стіл!» – обурено пробурчить офіціант, дивлячись на незадоволене обличчя туриста. Щедрій українській душі не збагнути, як таким можуть наїстись місцеві. Тому перед подорожжю до нової країни варто знати точно, де звечора приготувати собі бутерброди...
Скульптури Ватикану: історія та філософія
«Маленька країна, одначе з великою місією» – саме під таким девізом 11 лютого 1929 Латеранськими угодами між Італією і Святим Престолом Ватикан був визнаний суверенною територією. Цей пакт відчинив двері перед цікавими, які сторіччями обмінювалися плітками про те, «що ж зберігають замки Ватикану?»
ВІДЕО. Віфлеєм: абсолютна святість
У це величне для всіх християн православного обряду свято хочему представити вам відео про святі місця Палестини, а саме про місто Віфлеєм.
Таксі по-нью-йоркському
Наступним героєм нашого циклу про міський транспорт-символ стало жовте таксі Нью-Йорка. Без цих яскравих і неймовірно маневрених машин просто неможливо уявити Велике Яблуко, а надто його центр – Мангеттен. Здається, що «шашечок» тут більше, ніж людей.
Снігова королева позаздрила б. Кращі льодові готелі світу
Замість підлоги з підігрівом – ковзанка. Як альтернатива махровому халату – шапка-вушанка і пуховик. Відпочити у стилі «Північний полюс» пропонують еко-готелі та кафе в Канаді, Румунії і навіть спекотному Дубаї...Єкзотичними можуть бути готелі не тільки біля окену та тропічних пальм.
ВІДЕО: Ванільне, фісташкове... орхідейне
За сприяння Посольства Сирійсько-Арабської Республіки в Україні ми відвідали Дамаск і побували у незвичайному місці. Дивіться! Якщо Ви все ще думаєте, що улюбле багатьма - морозиво, можна приготувати тільки з молока або фруктового соку - то це не зовсім вірно. Дивіться відеоролик та дізнавайтесь з чого ще роблять "охолоджуїчі ласощі"!
Індійське село Кодхіні: таємниця близнюків, котру ніхто не розгадав
У світі є незвичайне місце, де народжується найбільше близнюків. Хоча на перший погляд це схоже на містичний збіг, статистика змушує вірити в чудеса. Індійський штат Керала може похвалитися селом, де відбуваються незвичайні речі. Кодхіні – те саме місце, де близнюків більше, ніж у будь-якій іншій точці світу. І цьому немає майже жодних пояснень.
Піша прогулянка Аахеном
Побувати у трьох країнах за один день – реально, якщо ви потрапили в Аахен. Розташоване між Німеччиною, Бельгією і Голландією невелике студентське місто увібрало риси середньовічної культури, що відбилася в його вражаючій архітектурі. Олена Буравцова побувала в цьому місті, яке полонило її серце своїми дивовижними пам’ятниками...
Чан-чан. Перуанське місто з глини
Бувалі мандрівники розповідають, що розглядати руїни стародавніх поселень в Андах можна місяцями, переїжджаючи з одного регіону в інший. Особливо багате на археологічні комплекси західне узбережжя південного континенту. Декотрі з них, приміром, Мачу-Пікчу, давно стали популярними серед туристів, інші тільки розпочинають прочиняти свої двері для допитливих.
Закрыть
Outlook facebook page