RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  Міністерство туризму Ізраїлю в Україні провело workshop "Єрусалим - Тель-Авів: дві столиці - одна країна"

Міністерство туризму Ізраїлю в Україні провело workshop "Єрусалим - Тель-Авів: дві столиці - одна країна"

Автор: 08.06.2016 | Ізраїль, туризм
Представництво Міністерства туризму Ізраїлю в Україні спільно з Асоціацією готелів Єрусалиму і Тель-Авіва, за сприяння туристичного офісу муніципалітету Тель-Авіва і компанією з розвитку Єрусалиму провели в Києві workshop "Єрусалим - Тель-Авів: дві столиці - одна країна".

Спеціально для цієї події в столиці України прибули представники туристичного бізнесу Ізраїлю (готельєри, туроператори, авіаперевізники), щоб на високому рівні презентувати туристичні, рекреаційні та розважальні можливості Єрусалиму і Тель-Авіва.

Особливу увагу було приділено нової рекламної кампанії Ізраїлю на території України, про яку докладно розповіла аташе з туризму Посольства Держави Ізраїль в Україні Лариса Самойлович. За її словами в цьому році стартує масштабний проект, спрямований на залучення туристичного потоку з України до Ізраїлю. "Сьогодні ми спостерігаємо приємну тенденцію - туристичний потік з України до Ізраїлю зростає і ми сміливо можемо говорити, що українці їдуть до нас не тільки, щоб провідати родичів і друзів, а й для того, щоб помандрувати по нашій дивній країні".

Сьогодні середній вік українців, які вирушають до Ізраїлю значно знизився. Це молоді активні люди. І багато в чому цьому сприяє розвиток на території країни бюджетних готелів і ресторанів.

В рамках workshop представники українського туристичного бізнесу змогли поспілкуватися зі своїми ізраїльськими колегами, отримати відповіді на питання, дізнатися багато нового про розвиток туризму в цій країні, про вигідні пропозиції, акції.

Спеціально для всіх гостей заходу були підготовлені розіграші цінних призів, так Представництво Міністерства туризму Ізраїлю розіграло можливість відправитися в прес-тур до Ізраїлю. А також представники компаній, які провели зустрічі з усіма експонентами заходи, провели свої розіграші, зокрема: авіаквитка Київ - Тель-Авів - Київ від авіакомпанії EI AI Up, авіакомпанії МАУ, а також проживання в кращих ізраїльських готелях.

Також на заході поїздкою до Ізраїлю був нагороджений і переможець акції "Посади дерево - іди в подорож до Ізраїлю".

Про те, як пройшов workshop, дивіться в нашій галереї:

Вам это будет интересно:
Міста у скелях: іспанське видання
Збудувати поселення на рівнині – чи велика премудрість? Зовсім інша справа, коли місцевість норовлива і непоступлива, хоч і складається всуціль із уступів й узвиш. Люди століттями намагалися перемогти рельєф і сказати своє слово в гірському містобудуванні. Та лише ті, кому вдалося знайти із Землею спільну мову, змогли створити справжні романи в камені.
Птахам хочеться тепла. Де зимують птахи
У дитинстві я міг годинами дивитись на небо, розглядаючи вервечки птахів, які відлітали у вирій. Для дитини це було справжньою магією. І нехай сьогодні на моїй книжковій полиці майже не зосталось книжок про чародійство, подорожі крилатих до тепла, в надії перезимувати, не залишають мене байдужим.
Засніжені вершини. Найкращі зимові курорти
З настанням холодних сезонів важливо не тільки кутатися у светри з оленями, пити какао і в черговий раз переглядати різдвяні комедії. Спорт ще ніхто не скасовував, тому Outlook розповідає про п’ять чудових гірськолижних курортів, де можна добряче збадьоритися і вилізти із зимової сплячки.
ФОТОПРОЕКТ: Голодним не втечеш. Барвисті базари Ізраїлю
За підтримки Представництва Міністерства туризму Ізраїлю в Україні OUTLOOK побував у цій неймовірній країні. Сьогодні ми ділимося з Вами яскравими фото з міських ринків! Місцевий колорит навіть крізь знімки на екрані дозволяє поринути у цю автентичну і неймовірно "смачну" атмосферу! Насолоджуйтесь!
Піша прогулянка Аахеном
Побувати у трьох країнах за один день – реально, якщо ви потрапили в Аахен. Розташоване між Німеччиною, Бельгією і Голландією невелике студентське місто увібрало риси середньовічної культури, що відбилася в його вражаючій архітектурі. Олена Буравцова побувала в цьому місті, яке полонило її серце своїми дивовижними пам’ятниками...
Ми там були: Ле-Ман – недоторканий шарм старої Франції
Антон Сак переїхав до Франції, щоб отримати вищу освіту. Він студент хімічного факультету Леманського університету (Le Mans Université). Сьогодні розповідає нам про Ле-Ман – чарівне старовинне французьке місто зі своїм особливим колоритом. Воно мало відоме туристам, проте відвідування його – цікава точка у маршруті.
Хаапсалу: естонський настрій
Ми знаємо Естонію як батьківщину Skype і самобутніх страв на кшталт молочного супу з овочами, ми дивуємось відсутності майбутнього часу в національній мові. А сьогодні розглянемо крихітку-країну більш предметно, заскочивши в «осиновий гай» – місто Хаапсалу, столицю Ляенеського повіту держави.
На ходу. Вулична їжа в різних країнах світу. Частина 2
Ви, бува, не зголодніли? Ну й чудово, адже ми продовжуємо нашу розповідь про найпопулярнішу вуличну їжу з усього світу. Налітай, поки гаряче! Почнемо з південно-азійської країни Сінгапур - багаті на вітаміни і мінерали морепродукти займають ключове місце в раціоні жителів ...
Несповідимі шляхи щастя: де загадувати бажання в Латвії?
Мандрівка в Латвію обриває ланцюг повсякденності, впускаючи у світ потаємні фантазії, котрим немає виходу в коловороті буднів. Блукаючи у вікових соснах, свіжий балтійський бриз млосно перебирає струни очікування чогось незвичного. Мрії справді збуваються – тільки треба знати, де загадувати бажання.
Історія однієї вулиці: Дизенгоф
Прогулюючись вулицею Дізенгоф у самісінькому центрі Тель-Авіва, можна спіймати себе на думці, що це не вулиця, а якийсь телепорт, адже тут змішалося все: торгові ряди, практична та лаконічна архітектура баугаус, модні шоуруми, котрі не поступаються міланським. Проте все це нагромадження аж ніяк не надмірне, а цілком природне, тому пройдімося вулицею.
Єрусалим: місто, яке постало з попелу
У кам'яні стіни Єрусалима, обведені золотим контуром, вкарбувалися колоритні легенди і релігійні вірування. Їх пожвавлюють гучні розмови торговців, котрі розмістилися біля Яффських воріт Старого міста. OUTLOOK розповість вам про п'ять місць, що їх обов'язково потрібно відвідати в Єрусалимі.
Нормандія очима Корнія Грицюка: батьківщина парасольок і субмарин. Частина 2
Корній Грицюк продовжує ділитися враженнями від французької Нормандії. У попередньому матеріалі він розповідав про свій вояж до Довіля. Тепер на черзі Шербург, або Шербур-Октевіль. Подвійна назва міста з'явилася на початку 2000-х, коли Шербург злився з Октевілем.
Нормандія очима Корнія Грицюка: яблука, молоко та океан. Частина 1
Для багатьох туристів Франція – це в основному Париж із довжелезною чергою на Ейфелеву вежу, Лувр та околиці з їхнім королівським шиком або курорти Середземного моря. А ось Корній Грицюк, мандруючи цією країною, вирішив податися на північ – у Нормандію! Для наших читачів він підготував цикл подорожніх нотаток про поїздку до Атлантичного океану...
Вручення вірчих грамот Президенту України новопризначеними главами місій
1 жовтня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти в Апостольського нунція, послів Держави Ізраїль та Латвійської Республіки.
Прованс: від Марселя до Монако
Monamour, monami… Усі найкрасивіші слова і пісні про кохання звучать французькою. Переглянути всі вигини Франції і знайти усамітнення у провінції Прованс, що ніжно гойдається на південному сході батьківщини Брижит Бардо й Антуана де Сент-Екзюпері. Старовинні міста від Марселя до Монако просякнуті ліричною античністю, і думки лишитися на Лазуровому березі відвідують знов і знов.
Заступниця Міністра туризму Єгипту про відновлення подорожей
15 липня за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Єгипету в Україні Аймана Елгаммалі відбулась пресконференція із заступницею Міністра туризму та пам’яток старовини Єгипту Гхадою Шалябі.
Саламанка: жабка для мандрівника
Іспанія щедра на міста, які вражають своєю архітектурою. Однак є серед них особливі: ті, в яких пам'ятники давнини і повсякдення сучасників нерозривно взаємопов'язані, тож місто немов живе у двох світах. Сьогодні OUTLOOK пропонує вам насолодитися одним з них – Саламанкою – містом, де жабка приносить удачу не тільки мандрівникам.
Гайдусобосло: скупатися в золоті
Місцеві мешканці, певно, знали, що роблять, коли вирішили залити гектари своєї землі водою з дивним кольором і запахом. Сьогодні ж Гайдусобосло купає в «киплячому золоті» мільйони відпочивальників, заробляючи на цьому золото справжнє.
Листівки з Болгарії
Озброївшись закордонним паспортом та гарним настроєм, вирушайте на у так зване «ближнє зарубіжжя» - Болгарія - саме та країна, де старовинна архітектура вдало поєднується із розслабляючим морським бризом. Не вірите? А от OUTLOOK впевнений, що Павло Хоменський через свої світлини зможе вас переконати! Яскрава, по-своєму велична Софія - це must see! Гайда з нами!
Тримай хвилю! Найцікавіші курорти Мексики
Мексика – спекотна і пристрасна країна. Принаймні таке відчуття залишають легендарні мексиканські серіали! Час уже вирушити туди, щоб скласти власне враження! Мексика – країна на півдні Північної Америки, омивається Тихим океаном, Карибським морем, Каліфорнійською і Мексиканською затоками. Серфінгісти кажуть, тут відмінні хвилі…
Закрыть
Outlook facebook page