RU  UK  EN
Статьи  >  Японський музей пригощає відвідувачів бургерами з жаб'ячими лапками

Японський музей пригощає відвідувачів бургерами з жаб'ячими лапками

Автор: 11.03.2015 | Японія, кухні світу
У музеї природи і науки Orbi Yokohama, який розташований на півдні Токіо, почалися продажі бургерів з жаб'ячими лапками. Про це повідомляє The Daily Mail.

Створення страви приурочено до відкриття виставки «Смертельні отрути». Вартість бургера складає тисячу єн (більше восьми доларів).

Страва, до складу якого входять жаб'ячі лапки у фритюрі, салат і чорні булочки, подають у кафе при музеї. Крім того, в оновлене меню входить десерт, прикрашений фігуркою різнобарвною жаби, яка зроблена з тофу, мигдалю і желе. Його вартість становить 580 йен (близько 5 доларів).

Виставка «Смертельні отрути» відкриється 21 березня і триватиме в музеї до 17 травня, однак нові страви можна придбати вже зараз. На ній відвідувачі зможуть поглянути на смертельно небезпечних павуків, скатів, рибу фугу та інших отруйних тварин.

У кафе при музеї також постійно продаються бургер у вигляді Землі (4 долари) і чізкейк, що імітує Великий призматичний джерело, розташоване в Єллоустонський національний парк (4,5 долара).

Вам это будет интересно:
День Сева в Японії
Щорічно 29 квітня в Японії відзначається державне свято - День Сева. Воно відзначається в день народження імператора Хірохіто в пам'ять про період його правління.
Свято перцю на Бермудах
23 квітня на Бермудських островах відзначають державне свято - день перцю.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
Білий день
В Японії, Кореї і Тайвані 14 березня відзначають так званий Білий день - своєрідна «відповідь» на 14 лютого, коли в цих країнах жінки підносять подарунки чоловікам. А чоловіки дарують жінкам.
Японська туристична фірма запропонувала віртуальні польоти за кордон
В Японії туристична фірма пропонує відвідувачам спеціального ресторану First Airlines можливість віртуально злітати в Париж, Нью-Йорк, Рим або на Гаваї, не покидаючи межі Токіо.
День кішки в Японії
Почнемо з того, що слово «два» по-японськи звучить «ні». У деяких випадках, один з яких і став приводом для установи неформального Дня кішки, «два» може вимовлятися грайливо - «нян». Випадково чи ні, але японці вважають, що кішка нявкає не інакше як «нян-нян-нян». А далі - все просто і логічно. «Нян-Нян-Нян» - це «два-два-два», а «два-два-два», відповідно, - це двадцять друге число другого місяця.
День кандзі в Японії
Щороку 12 грудня в Японії відзначається День кандзі, або День ієрогліфів. У цей день оголошують так званий «кандзі року», який жителі Японії обирають голосуванням.
День культури в Японії
Сучасну Японію неможливо уявити без періоду Мейдзі, а про період Мейдзі неможливо розповідати, не згадуючи імператора Мейдзі (3 листопада 1852 - 30 липень 1912, 122-й імператор Японії). День культури збігається з днем його народження і є державним святом.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
Міжнародний фестиваль білого трюфеля
Під час проведення фестивалю історичний центр міста заповнюється найвідомішими кухарями та гурманами зі всього світла, готовими витратити свої гроші на делікатесні білі трюфелі.
Потяг – анти стрес курсує Японією
З 10 вересня у японців та гостей країни з’явилася можливість дістатися з Гіфу до Міє у вагоні з котами
В Японії відкрилося тематичне кафе з ручними їжаками
У столиці Японії відкрили нове тематичне кафе Harry, де гості мають можливість пограти з ручними їжаками.
День кішки в Японії
Почнемо з того, що слово «два» по-японськи звучить «ні». У деяких випадках, один з яких і став приводом для установи неформального Дня кішки, «два» може вимовлятися грайливо - «Нян». Випадково чи ні, але японці вважають, що кішка нявкає не інакше як «Нян-Нян-Нян».
В Ісландії святкують День тістечок
Спочатку дні, що передували Великому посту, відзначалися рясними бенкетами. Однак, в 19 столітті в Ісландію з Данії була завезена нова традиція, що припала до вподоби місцеви[ булочних, - а саме, споживати особливого виду тістечка, наповнені збитими вершками і политі глазур'ю.
У Києві пройде фестиваль японського кіно
З 22 по 24 січня в київському кінотеатрі Кінопанорама пройде фестиваль японського кіно.
Знамениті шеф-кухарі відкрили лавки на ринку Стокгольма
Знамениті шведські кухарі відкрили продуктові крамниці на ринку Стокгольма з метою продавати страви високої кухні у форматі фаст-фуд.
У Лондоні відкрився музей їжі
Музей під назвою Bompas & Parr відкрив свої двері у вельми відповідному місці - на ринку Borough Market в Саутуарку в центральному Лондоні.
Названі найкращі міста для гастрономічного туризму
Видання The Telegraph опублікувало список кращих міст для гастрономічного туризму. Перше місце дісталося Токіо. Усього до рейтингу увійшли 16 міст Європи, Америки та Азії.
Японія обмежить доступ туристів на Фудзіяму
Влада Японії прийняла рішення в найближчі три роки обмежити доступ туристів на Фудзіяму. Про це повідомляється на сайті газети The Asahi Shimbun. Уряд префектур Сідзуока і Яманасі до липня 2018 року визначить кількість мандрівників, які можуть забиратися на гору без шкоди для об'єкта Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
«Макдоналдс» запропонував відвідувачам люксові гамбургери
У меню ресторанів швидкого харчування «Макдоналдс» у Швеції з'явилося нове блюдо - гамбургер Maestro Classic. Щоб його спробувати, як повідомляє Luxurylaunches, необхідно забронювати столик в одному із закладів мережі.
Закрыть
Outlook facebook page