RU  UK  EN
Статьи  >  Знамениті шеф-кухарі відкрили лавки на ринку Стокгольма

Знамениті шеф-кухарі відкрили лавки на ринку Стокгольма

Автор: 18.12.2015 | кухні світу, Швеція
Знамениті шведські кухарі відкрили продуктові крамниці на ринку Стокгольма з метою продавати страви високої кухні у форматі фаст-фуд.

Навряд чи в якому-небудь іншому торговому центрі можна знайти солодощі, що потрапляють на королівський стіл. Новий продовольчий ринок Стокгольма Teatern розташувався в торговому центрі Ringer. K-märkt - лавка від шеф-кухаря Даніеля Руса, який готував весільний торт для кронпринцеси Вікторії і десерт для банкету на честь Нобелівських лауреатів 2014 року.

У торговому центрі налічується відразу кілька прилавків з іменами кулінарних зірок країни. Серед них - Макс Лундін, перший у Швеції кухар, що продає 100% екологічний і вегетаріанський фаст-фуд, Стефано Катеначо і Магнус Нільсон, чий ресторан Fäviken займає 25-ий рядок рейтингу кращих ресторанів світу, повідомляє The Guardian.

Мета шеф-кухарів Швеції - подавати їжу світового класу в стилі фаст-фуд і за прийнятними цінами. Вартість частувань від провідних шведський кухарів варіюється від 4 до 12 євро.

Вам это будет интересно:
Свято перцю на Бермудах
23 квітня на Бермудських островах відзначають державне свято - день перцю.
У Швеції вводять екологічний податок для авіапасажирів
Влада Швеції збираються ввести податок для авіапасажирів, які вилітають з країни. Переплата за кожен переліт складатиме до € 39.
Міжнародний фестиваль білого трюфеля
Під час проведення фестивалю історичний центр міста заповнюється найвідомішими кухарями та гурманами зі всього світла, готовими витратити свої гроші на делікатесні білі трюфелі.
Парламент Швеції зняв заборону на танці в барах і ресторанах
Шведським розважальним закладам відтепер не потрібна спеціальна ліцензія, щоб дозволяти відвідувачам спонтанні танці.
В Ісландії святкують День тістечок
Спочатку дні, що передували Великому посту, відзначалися рясними бенкетами. Однак, в 19 столітті в Ісландію з Данії була завезена нова традиція, що припала до вподоби місцеви[ булочних, - а саме, споживати особливого виду тістечка, наповнені збитими вершками і политі глазур'ю.
У Швеції знову побудований Крижаний готель
У Юккас'ярві, селі в декількох милях на схід від Кируна, власники місцевого готелю почали готуватися до зимового льодовому фестивалю в березні вже зараз: щоб створити найхолоднішу готель у світі, їм довелося зібрати близько 5000 тонн льоду з річки Турне.
У Швеції виявили найстарішу ялину в світі
Якщо прогулятися по національному парку Фулуфьеллет (округe Даларна, центральна Швеція), то на одній з місцевих гір можна зустріти Старого Тікко, 9550-річну ялину.
У Лондоні відкрився музей їжі
Музей під назвою Bompas & Parr відкрив свої двері у вельми відповідному місці - на ринку Borough Market в Саутуарку в центральному Лондоні.
Названі найкращі міста для гастрономічного туризму
Видання The Telegraph опублікувало список кращих міст для гастрономічного туризму. Перше місце дісталося Токіо. Усього до рейтингу увійшли 16 міст Європи, Америки та Азії.
«Макдоналдс» запропонував відвідувачам люксові гамбургери
У меню ресторанів швидкого харчування «Макдоналдс» у Швеції з'явилося нове блюдо - гамбургер Maestro Classic. Щоб його спробувати, як повідомляє Luxurylaunches, необхідно забронювати столик в одному із закладів мережі.
Експерти назвали Швецію найгіршою країною для дружби
За даними опитування, проведеного HSBC, одним з найбільших фінансових конгломератів у світі, Швеція опинилася на третьому місці за привабливістю еміграції після Сінгапуру і Нової Зеландії.
Свято устриць у Голуеї
 В ці дні в ірландському місті Голуей проходить фестиваль устриць.
Піца стала найфотографованішою стравою в світі
Список найфотографованіших страв у світі очолило дітище італійців, улюблениця дітей і дорослих - піца.
На Сицилії з'явиться шоколадний поїзд
З 27 вересня на Сицилії почне курсувати вінтажний поїзд для любителів шоколаду, який з'єднає Катанію і Модіці.
Названі міста з найсмачнішою їжею у світі
Глянцевий журнал про вишукану кухню Saveurs оголосив переможців щорічної престижної премії Good Taste Awards.
У Швеції з'явився готель у формі літаючої тарілки
Концепція готелю у вигляді будинку на дереві не нова, проте, готельний номер готелю Treehotel, виконаний у вигляді НЛО, виходить за рамки звичайного уявлення про таких готелях.
Фестиваль раків в Мальме
Приводом як слід посвяткувати служить період, який наступає у другій половині серпня, у цей час закінчується заборона на ловлю раків у шведських водоймах, і якщо комусь пощастить отримати запрошення на Фестиваль раків, то відмовлятися не слід ні в якому разі!
Женева очолила рейтинг міст світу з найдорожчим пивом
Женева очолила рейтинг міст світу з найдорожчим пивом. Про це свідчать дані рейтингу, опублікованого на сайті Go Europe, який спеціалізується на пошуку авіаквитків.
Через спеку Франція втратить частину божоле
Французькі винороби очікують цього року низький врожай винограду сорту Гамі, з якого виробляють вино божоле.
В Англії створили джем з бекону
Британські кондитери з міста Таніпанді створили джем з бекону.
Закрыть
Outlook facebook page