RU  UK  EN
Статьи  >  В Японії відкрилося тематичне кафе з ручними їжаками

В Японії відкрилося тематичне кафе з ручними їжаками

Автор: 08.04.2016 | Японія, природа
У столиці Японії відкрили нове тематичне кафе Harry, де гості мають можливість пограти з ручними їжаками.

У кафе живуть понад двадцять їжаків різних видів, яких утримують у скляні ящиках, пише Mashable. Як розповідає одна зі співробітниць закладу, Мізукі Мурата, відкриваючи таке кафе, вони хотіли показати, що такі колючі тварини насправді дуже ручні. Гості закладу мають можливість взяти на руки будь-якого вподобаного їжака.

Одна година перебування в кафе коштує 1000 ієн (дев'ять доларів) в будні і 1300 ієн (12 доларів) у вихідні дні. Повідомляється, що новий заклад користується величезною популярністю, тому Нерідко перед закладом вибудовується ціла черга.

Раніше в Японії свої двері вже відкрили тематичні кафе з котами, собаками, кроликами і навіть совами.

Вам это будет интересно:
Всесвітній день черепахи
23 травня за ініціативою Американського товариства порятунку черепах відзначається Всесвітній день, присвячений цій тварині, що символізує мудрість і довголіття.
День Сева в Японії
Щорічно 29 квітня в Японії відзначається державне свято - День Сева. Воно відзначається в день народження імператора Хірохіто в пам'ять про період його правління.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
Білий день
В Японії, Кореї і Тайвані 14 березня відзначають так званий Білий день - своєрідна «відповідь» на 14 лютого, коли в цих країнах жінки підносять подарунки чоловікам. А чоловіки дарують жінкам.
Міжнародний день полярного ведмедя
Щорічно 27 лютого відзначається інтернаціональний екологічне свято - Міжнародний день полярного ведмедя. Ініціатором цього природного свята виступає організація Polar Bears International (PBI) - міжнародна організація, яка бореться за збереження популяції полярних (білих) ведмедів.
Японська туристична фірма запропонувала віртуальні польоти за кордон
В Японії туристична фірма пропонує відвідувачам спеціального ресторану First Airlines можливість віртуально злітати в Париж, Нью-Йорк, Рим або на Гаваї, не покидаючи межі Токіо.
День кішки в Японії
Почнемо з того, що слово «два» по-японськи звучить «ні». У деяких випадках, один з яких і став приводом для установи неформального Дня кішки, «два» може вимовлятися грайливо - «нян». Випадково чи ні, але японці вважають, що кішка нявкає не інакше як «нян-нян-нян». А далі - все просто і логічно. «Нян-Нян-Нян» - це «два-два-два», а «два-два-два», відповідно, - це двадцять друге число другого місяця.
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
День кандзі в Японії
Щороку 12 грудня в Японії відзначається День кандзі, або День ієрогліфів. У цей день оголошують так званий «кандзі року», який жителі Японії обирають голосуванням.
Обрані країни з кращою якістю повітря
Жителі Ірландії та Чехії більше всього завдоволені якістю повітря у власних країнах.
День культури в Японії
Сучасну Японію неможливо уявити без періоду Мейдзі, а про період Мейдзі неможливо розповідати, не згадуючи імператора Мейдзі (3 листопада 1852 - 30 липень 1912, 122-й імператор Японії). День культури збігається з днем його народження і є державним святом.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
Всесвітній день тварин
Міжнародний конгрес прихильників руху на захист природи, що проходив у Флоренції в одна тисяча дев'ятсот тридцять одна році вирішив щорічно відзначати 4 Всесвітній октября день тварин. Це рішення знайшло широку підтримку, і нині таке свято як Всесвітній день тварин відзначають у різних країнах світу щорічно
Всесвітній день моря
Всесвітній день моря - один з міжнародних свят в системі Організації Об'єднаних Націй.
Потяг – анти стрес курсує Японією
З 10 вересня у японців та гостей країни з’явилася можливість дістатися з Гіфу до Міє у вагоні з котами
У Туреччині виявили 11 гектарів лісу, повного делікатесних трюфелів
Ці делікатесні гриби виростають на площі в 11 гектарів у провінціях Ізмір і Маніса.
Фестиваль квітучих вишень у Філадельфії
Фестивалі, присвячені цвітінню сакури, неймовірно популярні як в самій Японії, так і в США, де це дерево є символом дружби між двома країнами. І поки найвідомішим заходом цього роду є фестиваль у Вашингтоні, все ж жителі інших міст не відстають від столиці. Наприклад, протягом цілого місяця мешканці Філадельфії святкують Фестиваль квітучих вишень Subaru.
Посли різних країн створять сквер миру
9 квітня в Національному ботанічному саду імені Гришка посли іноземних держав приєдняються до Міжнарожної ініціативи "Дерева миру". Окрім дипломатів в акції візьмуть участь активісти 132 міст та селищ України, а також представники 50 країн світу.
Німець опублікував вражаючий ролик-подорож по світу
Німецький кінорежисер Крістіан Грів представив унікальне відео подорожі по світу, знятого за допомогою дрона.
Закрыть
Outlook facebook page