RU  UK  EN
Статьи  >  Потяг – анти стрес курсує Японією

Потяг – анти стрес курсує Японією

Автор: 14.09.2017 | Японія, подорожі
З 10 вересня у японців та гостей країни з’явилася можливість дістатися з Гіфу до Міє у вагоні з котами

Ідея спільної ініціативи залізничної компанії та місцевих активістів складається в тому, що пасажири можуть не тільки розділити шлях з супутниками, що муркотять, але й забрати улюбленця додому. Усі 30 пухнастих пасажирів були підібрані з цією метою на вулиці, та організатори сподіваються, що найближчим асом, кожен з них знайде господаря.

Нагадуємо, що на даний момент в Японії великою популярністю вже користуються кото-кафе. В такі заклади відвідувачі приходять не тільки поїсти, але й провести час з ласкавим щастям, якщо з будь-яких причин не можуть завести їх собі.

Вам это будет интересно:
День Сева в Японії
Щорічно 29 квітня в Японії відзначається державне свято - День Сева. Воно відзначається в день народження імператора Хірохіто в пам'ять про період його правління.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
Airbnb спростив пошук житла для людей з інвалідністю
Сервіс оренди житла Airbnb запустив 21 новий фільтр, щоб людям з інвалідністю було простіше знайти комфортне для них розміщення.
Білий день
В Японії, Кореї і Тайвані 14 березня відзначають так званий Білий день - своєрідна «відповідь» на 14 лютого, коли в цих країнах жінки підносять подарунки чоловікам. А чоловіки дарують жінкам.
Японська туристична фірма запропонувала віртуальні польоти за кордон
В Японії туристична фірма пропонує відвідувачам спеціального ресторану First Airlines можливість віртуально злітати в Париж, Нью-Йорк, Рим або на Гаваї, не покидаючи межі Токіо.
День кішки в Японії
Почнемо з того, що слово «два» по-японськи звучить «ні». У деяких випадках, один з яких і став приводом для установи неформального Дня кішки, «два» може вимовлятися грайливо - «нян». Випадково чи ні, але японці вважають, що кішка нявкає не інакше як «нян-нян-нян». А далі - все просто і логічно. «Нян-Нян-Нян» - це «два-два-два», а «два-два-два», відповідно, - це двадцять друге число другого місяця.
День кандзі в Японії
Щороку 12 грудня в Японії відзначається День кандзі, або День ієрогліфів. У цей день оголошують так званий «кандзі року», який жителі Японії обирають голосуванням.
Названо найкращі міста для подорожей у 2018 році
Популярне тревел-видання Lonely Planet назвало найкращі міста для подорожей у 2018 році.
День культури в Японії
Сучасну Японію неможливо уявити без періоду Мейдзі, а про період Мейдзі неможливо розповідати, не згадуючи імператора Мейдзі (3 листопада 1852 - 30 липень 1912, 122-й імператор Японії). День культури збігається з днем його народження і є державним святом.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
Аеропорти Європи надаватимуть сегвеї та гіроскутери
Для прискорення пересадки пасажирів, чий рейс затримався, компанія-виробник Skycop надасть в прокат свої транспортні засоби.
У Таїланді на вайперів чекає штраф і в'язниця
Тайські закони суворо карають за ввезення, зберігання і використання електронних сигарет на території їх країни.
Добудована філія паризького Лувру в Об'єднаних Арабських Еміратах
В Абу-Дабі 11 листопада відбудеться урочисте відкриття музею, який будували вісім років.
День незалежності Болгарії
Щорічно 22 вересня в Болгарії відзначається національне свято - День незалежності.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
В Італії пройде осіння хода
У Монтеротондо, розташованому в Римській провінції, з 13 по 22 жовтня почнеться сезон осінніх святкувань «Фасті ді Аутунно».
Чілі святкує День незалежності
Щорічно, 18 вересня, вся країна розквітає різноманітними фестивалями, концертами, танцювальними конкурсами, парадами та сільськогосподарськими ярмарками, присвяченим Дню незалежності.
Країни Центральної Америки святкують День незалежності
15 вересня в Гватемалі, Гондурасі, Коста-Ріці, Нікарагуа та Сальвадорі святкують День незалежності. На цей період заблановано безліч урочистих заходів.
В Японії відкрилося тематичне кафе з ручними їжаками
У столиці Японії відкрили нове тематичне кафе Harry, де гості мають можливість пограти з ручними їжаками.
Німець опублікував вражаючий ролик-подорож по світу
Німецький кінорежисер Крістіан Грів представив унікальне відео подорожі по світу, знятого за допомогою дрона.
Закрыть
Outlook facebook page