RU  UK  EN
Статьи  >  У Таїланді на вайперів чекає штраф і в'язниця

У Таїланді на вайперів чекає штраф і в'язниця

Автор: 25.09.2017 | подорожі, Таїланд
Тайські закони суворо карають за ввезення, зберігання і використання електронних сигарет на території їх країни.

Дані товари та їх аналоги являються табу для місцевих жителів і туристів. Винні будуть покарані величезним штрафом до $ 30 000 або до десяти років ув`язнення. Залежно від місця затримання порушників, можливо інкримінування двох покарань разом.

Такими радикальними заходами в королівстві намагаються викорінити паління. Аналогічна боротьба ведеться з кальянами і курильними сумішами. Куріння звичайних цигарок дозволено тільки в спеціально облаштованих місцях, за непослух стягується штраф до 10 000 бат (приблизно $ 300).

Також королівство обмежує ввезення тютюнової продукції для туристів одним блоком сигарет на відпочиваючого. При необхідності, придбати цигарки можна практично в будь-якому місцевому супермаркеті.

Нагадаємо, що субкультура користувачів електронних цигарок, яка з'явилася нещодавно знаходить все більше прихильників. Вайпери стверджують, що пар, який вони вдихають разом з нікотином набагато безпечніший, ніж смоли і безліч хімічних речовин в тютюнових цигарках.

Фото: bеautyhuman.ru

Вам это будет интересно:
Тайський Новий рік
Сават ді пі май, Сонгкра або З новим роком - саме ці слова будуть звучати на всіх вулицях Таїланду з 13 по 15 квітня.
Свято династії Чакрі в Таїланді
6 квітня в Таїланді висловлюють свою повагу королівській родині Чакри, саме в цей день в 1782 році вступив на трон перший монарх цієї династії король Рама I.
Airbnb спростив пошук житла для людей з інвалідністю
Сервіс оренди житла Airbnb запустив 21 новий фільтр, щоб людям з інвалідністю було простіше знайти комфортне для них розміщення.
Національний день тайського слона
13 березня жителі Таїланду відзначають Національний день тайського слона. Це свято було встановлено в 1998 році кабінетом міністрів Таїланду, щоб звернути увагу громадськості на важливість цих тварин.
Названо найкращі міста для подорожей у 2018 році
Популярне тревел-видання Lonely Planet назвало найкращі міста для подорожей у 2018 році.
Аеропорти Європи надаватимуть сегвеї та гіроскутери
Для прискорення пересадки пасажирів, чий рейс затримався, компанія-виробник Skycop надасть в прокат свої транспортні засоби.
Добудована філія паризького Лувру в Об'єднаних Арабських Еміратах
В Абу-Дабі 11 листопада відбудеться урочисте відкриття музею, який будували вісім років.
День незалежності Болгарії
Щорічно 22 вересня в Болгарії відзначається національне свято - День незалежності.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
В Італії пройде осіння хода
У Монтеротондо, розташованому в Римській провінції, з 13 по 22 жовтня почнеться сезон осінніх святкувань «Фасті ді Аутунно».
Чілі святкує День незалежності
Щорічно, 18 вересня, вся країна розквітає різноманітними фестивалями, концертами, танцювальними конкурсами, парадами та сільськогосподарськими ярмарками, присвяченим Дню незалежності.
Країни Центральної Америки святкують День незалежності
15 вересня в Гватемалі, Гондурасі, Коста-Ріці, Нікарагуа та Сальвадорі святкують День незалежності. На цей період заблановано безліч урочистих заходів.
Потяг – анти стрес курсує Японією
З 10 вересня у японців та гостей країни з’явилася можливість дістатися з Гіфу до Міє у вагоні з котами
Німець опублікував вражаючий ролик-подорож по світу
Німецький кінорежисер Крістіан Грів представив унікальне відео подорожі по світу, знятого за допомогою дрона.
Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож
Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож Мешканка штату Мічиган відмовилася від лікування діагностованого у неї онкозахворювання на користь подорожі по різних країнах і континентах з відвідуванням культових пам'яток. Про це пише Metro. На сторінку в Facebook, присвячену поїздці 90-річної жінки, підписалися більше 63 тисяч чоловік.
Відкривається шоу слонів в Суріні
Сьогодні в таїландському Сурині відкривається знамените шоу слонів.Провінція Сурін межує на півдні з Камбоджею, але колись це була частина кхмерської держави.
Визначено найкращі замки-готелі планети
Найбільший туристичний сервіс TripAdvisor опублікував рейтинг найкращих замків-готелів, заснованих на відгуках мандрівників з усього світу.
Французький стартап запрошує на роботу професійного туриста
Французький стартап Loisirs Encheres шукає співробітника для анонімного тестування різних туристичних програм, повідомляє Le Figaro.
Дублін назвали найдешевшою столицею для подорожей
Столиця Ірландії - Дублін очолила рейтинг найдешевших світових столиць для туризму.
День довкілля в Таїланді
У Таїланді 4 грудня прийнято відзначати День довкілля. Це свято не має статусу державного, тим не менш, віоно офіційно визнається урядом Таїланду. Засновано це екологічнесвято було в 1991 році.
Закрыть
Outlook facebook page