RU  UK  EN
Статьи  >  Французький стартап запрошує на роботу професійного туриста

Французький стартап запрошує на роботу професійного туриста

Французький стартап Loisirs Encheres шукає співробітника для анонімного тестування різних туристичних програм, повідомляє Le Figaro.

Таким чином компанія розраховує отримати об'єктивну оцінку пропонованого продукту.

Контракт планується укласти на чотири місяці. В обов'язки «професійного туриста» входитимуть стрибки з парашутом, ночівлі в старовинних замках, прогулянки на розкішній яхті, дайвінг в Середземному морі, курси сомельє, тижневий відпочинок у Греції і ще близько півтори сотні туристичних програм.

Співробітник повинен детально фіксувати свій досвід на відео і фото, а потім розповідати представникам компанії про всі переваги і недоліки конкретної пропозиції. Роботодавець у свою чергу зобов'язується виплачувати зарплату в розмірі двох тисяч євро на місяць, а також бере на себе всі витрати.

Вся звітна інформація буде доступна інтернет-користувачам. За словами керівника Loisirs Encheres Тома Буассери, такий підхід є «запорукою прозорості, контролю для нас та звітності для наших клієнтів».

Тендер на зайняття посади «професійного туриста» триватиме до 2 вересня. За підсумками планується відібрати п'ять чоловік. Оголошення про вакансії вивішено на сайті компанії. Кандидати повинні заповнити коротку форму і залишити заявку в відеоформаті. Серед обов'язкових вимог до здобувачів - активність в соцмережах і наявність прав категорії В.

Оголошення про пошук «професійного туриста» викликало великий інтерес у користувачів інтернету. Щодня сайт відвідують більше п'яти тисяч осіб, що на 30 відсотків більше звичайного трафіку.

Компанія Loisirs Encheres заснована рік тому і спеціалізується на агрегації різних туристичних продуктів, які вона пропонує купити на аукціоні.

Вам это будет интересно:
Новрезськими фьордами курсуватиме електро-катамаран
Норвезькими фьордами курсуватиме перший в світі повністю електричний катамаран FUTURE OF THE FJORDS.
129 років з дня відкриття Ейфелевої вежі
31 березня виповнюється 129 років з дня відкриття головного символу Франції Ейфелевої вежі.
Airbnb спростив пошук житла для людей з інвалідністю
Сервіс оренди житла Airbnb запустив 21 новий фільтр, щоб людям з інвалідністю було простіше знайти комфортне для них розміщення.
Французам заборонили смартфони в авто
Касаційний суд Франції заборонив водіям використовувати смартфони навіть коли автомобіль стоїть на місці.
Карнавал в Ліму
Маски, танці і традиційна музика - це все карнавал в Ліму, невеликому і затишному містечку на півдні Франції. Карнавал триває цілих три місяці, правда, виступи проходять тільки по вихідним.
Португалія отримала титул найкращого туристичного напрямку 2017 року
Португалія стала переможцем великого фіналу World Travel Awards 2017, вигравши приз «Кращий туристичний напрямок у світі».
Названо найкращі міста для подорожей у 2018 році
Популярне тревел-видання Lonely Planet назвало найкращі міста для подорожей у 2018 році.
Париж визнаний самим інноваційним містом року
Єврокомісія надала Парижу почесне звання Європейської столиці інновацій-2017 і вручила приз в один мільйон євро.
Фестиваль морських гребінців в Нормандії
Нормандія - справжній рай для шанувальників морепродуктів. У цій історичній області Франції, а точніше в її регіоні Нижня Нормандія, щорічно проходить Фестиваль морських гребінців. Зазвичай дні фестивалю припадають на кінець жовтня - початок листопада
З Києва до Відня можна буде дістатись без пересадок
З 10 грудня австрійська федеральна залізниця запустить потяг, що курсуватиме маршрутом Київ-Відень через Львів та Будапешт.
Яблучний фестиваль у Нормандії
У Нормандії, де виробляють знамениту яблучну горілку кальвадос і не менш знаменитий сидр, яблукам навіть присвячений спеціальний фестиваль. Яблучний фестиваль в Нормандії проходить в місті Вімутье і привертає щорічно натовпи шанувальників цих фруктів.
У Парижі колишный Будинок моди Іва Сен-Лорана перетворили на музей
З 3 жовтня Будинок Моди великого кутюр'є Іва Сен-Лорана буде функціонувати в якості музею.
Аеропорти Європи надаватимуть сегвеї та гіроскутери
Для прискорення пересадки пасажирів, чий рейс затримався, компанія-виробник Skycop надасть в прокат свої транспортні засоби.
У Таїланді на вайперів чекає штраф і в'язниця
Тайські закони суворо карають за ввезення, зберігання і використання електронних сигарет на території їх країни.
Добудована філія паризького Лувру в Об'єднаних Арабських Еміратах
В Абу-Дабі 11 листопада відбудеться урочисте відкриття музею, який будували вісім років.
День незалежності Болгарії
Щорічно 22 вересня в Болгарії відзначається національне свято - День незалежності.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
В Італії пройде осіння хода
У Монтеротондо, розташованому в Римській провінції, з 13 по 22 жовтня почнеться сезон осінніх святкувань «Фасті ді Аутунно».
Чілі святкує День незалежності
Щорічно, 18 вересня, вся країна розквітає різноманітними фестивалями, концертами, танцювальними конкурсами, парадами та сільськогосподарськими ярмарками, присвяченим Дню незалежності.
Франція пропонує стати співвласником старовинного шато за 50 євро
Замок Ле Палюель у південно-західній Франції заявлений у якості аукціонного експонату. Торги з метою порятунку маєтку, що руйнується відбудеться 21 вересня. Необхідною сумою являється 500 000 євро, але мінімальний внесок стартує від 50 євро.
Закрыть
Outlook facebook page