RU  UK  EN
Статьи  >  Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож

Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож

Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож Мешканка штату Мічиган відмовилася від лікування діагностованого у неї онкозахворювання на користь подорожі по різних країнах і континентах з відвідуванням культових пам'яток. Про це пише Metro. На сторінку в Facebook, присвячену поїздці 90-річної жінки, підписалися більше 63 тисяч чоловік.

Жінка на ім'я Норма (прізвище видання не уточнює) дізналася про свою хворобу незабаром після того, як помер від раку її чоловік Лео. «Мені 90 років, так що я умиваю руки», - відповіла американка лікарям на пропозицію хірургічного видалення пухлини матки.

Замість госпіталізації Норма вирушила разом з сином Тімом, його дружиною Ремі і пуделем Рінго в поїздку по США в фургоні для кемпінгу, а потім в інші країни (сім'я з'їздила в Китай і Європу).

За півроку, що минули з моменту початку шляху, тільки в США сім'я відвідала такі місця, як Музей НЛО в штаті Нью-Мехіко, національний парк «Гранд-каньйон», Космічний центр Кеннеді, парк розваг Disney World. Норма також побувала на пляжах Флориди, зупинившись в п'ятизірковому готелі, політала на повітряній кулі і пройшлася по розважальних закладах Бурбон-стріт в Новому Орлеані.

«У Норми зараз нічого не болить, її розум гострий, вона обожнює подорожувати і з нею дуже легко», - розповіла невістка американки. За її словами, симптоми захворювання навіть зменшилися з початку поїздки. Лікарі дозволили Нормі подорожувати і згодом визнали, що радикальне лікування могло вбити літню жінку.

Вам это будет интересно:
Дербі в Кентуккі
Дербі в Кентуккі - це одне з найпрестижніших заходів, що проводиться протягом двох тижнів в Льюісвілль. Це гонка на одну цілу і одну чверть милі на іподромі імені Черчілля, в якій мають право брати участь тільки коні чистокровної верхової породи трьох років від роду. Це перший етап змагань Triple Crown в США.
У США у літака в польоті вибухнув двигун
Літак американського лоу-коста Southwest Airlines, який летів з Нью-Йорка в Даллас, змушений був здійснити екстрену посадку в аеропорту Філадельфії.
Airbnb спростив пошук житла для людей з інвалідністю
Сервіс оренди житла Airbnb запустив 21 новий фільтр, щоб людям з інвалідністю було простіше знайти комфортне для них розміщення.
Національний день вишневого пирога в США
Щорічно 20 лютого в США відзначається таке неофіційне свято як Національний день вишневого пирога.
У США запатентовано перший вогнегасник
7 лютого 1863 року в штаті Вірджинія (США) інженером Аланом Креем був запатентований перший вогнегасник.
Національний день морквяного торта в США
3 лютого американці відзначають чергове кулінарне свято - Національний день морквяного торта (National Carrot Cake Day). Це може здатися жартом, проте в США блюдо з використанням моркви має власне свято.
Названо найкращі міста для подорожей у 2018 році
Популярне тревел-видання Lonely Planet назвало найкращі міста для подорожей у 2018 році.
У Флориді зведуть готель у формі гітари
Готель Seminole Hаrd Rоck Hotel & Casino у Флориді вирішив максимально візуалізувати свою назву - нова будівля готелю на 638 номерів буде побудована у вигляді 137-метрової гітари.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
Національний день сендвіча в США
Щорічно 3 листопада в США відзначається Національний день сендвіча, з метою вшанувати один з найпопулярніших продуктів на американському континенті. Треба сказати, що сьогодні це свято популярне не тільки в Америці, але і в багатьох західних країнах, і це не дивно.
Напередодні Хелоуїна проводиться Ніч пустощів
Вечір напередодні Хеллоуїна, 30 жовтня, в Північній Америці і Великобританії називають Ніччю пустощів.
Свято солодощів у США
Щорічно в третю суботу жовтня в США відзначається День солодощів.
Національний день скам'янілостей в США
У США існує незвичайне свято, присвячене поширенню інформації про наукові та освітні важливості, яку представляють викопні останки. Це свято називається Національний день скам'янілостей, а святкують його в середині жовтня.
Аеропорти Європи надаватимуть сегвеї та гіроскутери
Для прискорення пересадки пасажирів, чий рейс затримався, компанія-виробник Skycop надасть в прокат свої транспортні засоби.
У Таїланді на вайперів чекає штраф і в'язниця
Тайські закони суворо карають за ввезення, зберігання і використання електронних сигарет на території їх країни.
Добудована філія паризького Лувру в Об'єднаних Арабських Еміратах
В Абу-Дабі 11 листопада відбудеться урочисте відкриття музею, який будували вісім років.
День незалежності Болгарії
Щорічно 22 вересня в Болгарії відзначається національне свято - День незалежності.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
В Італії пройде осіння хода
У Монтеротондо, розташованому в Римській провінції, з 13 по 22 жовтня почнеться сезон осінніх святкувань «Фасті ді Аутунно».
У США відбулося вручення премії «Еммі»
Лос-Анджелес насолоджувався нагородженням 69-ї церемонії Emmy Awards – «Оскара» в галузі телебачення.
Закрыть
Outlook facebook page