RU  UK  EN
Статьи  >  Японія обмежить доступ туристів на Фудзіяму

Японія обмежить доступ туристів на Фудзіяму

Автор: 05.10.2015 | Японія, природа, туризм
Влада Японії прийняла рішення в найближчі три роки обмежити доступ туристів на Фудзіяму. Про це повідомляється на сайті газети The Asahi Shimbun. Уряд префектур Сідзуока і Яманасі до липня 2018 року визначить кількість мандрівників, які можуть забиратися на гору без шкоди для об'єкта Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Керівництво префектур назве «бажане число туристів, що здійснюють сходження, за один день» по кожному з чотирьох пішохідних маршрутів, що ведуть до вершині гори. Уряд буде грунтуватися на ряді досліджень та оглядів, які проведуть протягом цього часу. При необхідності кількість туристів може бути обмежене.

Передбачається, що відповідний проект буде схвалений 23 жовтня.

Фудзіяма - діючий вулкан на острові Хонсю в 90 кілометрах на північний захід від Токіо. Висота гори - 3,7 кілометрів. Вона вважається священною, служить об'єктом туризму, а також релігійного паломництва буддистського і синтоїстського культів. Згідно з офіційними даними, щорічно на гору підіймаються приблизно 200-300 тисяч туристів.

Вам это будет интересно:
Новрезськими фьордами курсуватиме електро-катамаран
Норвезькими фьордами курсуватиме перший в світі повністю електричний катамаран FUTURE OF THE FJORDS.
Всесвітній день черепахи
23 травня за ініціативою Американського товариства порятунку черепах відзначається Всесвітній день, присвячений цій тварині, що символізує мудрість і довголіття.
День Сева в Японії
Щорічно 29 квітня в Японії відзначається державне свято - День Сева. Воно відзначається в день народження імператора Хірохіто в пам'ять про період його правління.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
Білий день
В Японії, Кореї і Тайвані 14 березня відзначають так званий Білий день - своєрідна «відповідь» на 14 лютого, коли в цих країнах жінки підносять подарунки чоловікам. А чоловіки дарують жінкам.
Міжнародний день полярного ведмедя
Щорічно 27 лютого відзначається інтернаціональний екологічне свято - Міжнародний день полярного ведмедя. Ініціатором цього природного свята виступає організація Polar Bears International (PBI) - міжнародна організація, яка бореться за збереження популяції полярних (білих) ведмедів.
Японська туристична фірма запропонувала віртуальні польоти за кордон
В Японії туристична фірма пропонує відвідувачам спеціального ресторану First Airlines можливість віртуально злітати в Париж, Нью-Йорк, Рим або на Гаваї, не покидаючи межі Токіо.
День кішки в Японії
Почнемо з того, що слово «два» по-японськи звучить «ні». У деяких випадках, один з яких і став приводом для установи неформального Дня кішки, «два» може вимовлятися грайливо - «нян». Випадково чи ні, але японці вважають, що кішка нявкає не інакше як «нян-нян-нян». А далі - все просто і логічно. «Нян-Нян-Нян» - це «два-два-два», а «два-два-два», відповідно, - це двадцять друге число другого місяця.
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
Португалія отримала титул найкращого туристичного напрямку 2017 року
Португалія стала переможцем великого фіналу World Travel Awards 2017, вигравши приз «Кращий туристичний напрямок у світі».
День кандзі в Японії
Щороку 12 грудня в Японії відзначається День кандзі, або День ієрогліфів. У цей день оголошують так званий «кандзі року», який жителі Японії обирають голосуванням.
Обрані країни з кращою якістю повітря
Жителі Ірландії та Чехії більше всього завдоволені якістю повітря у власних країнах.
Названо найкращі міста для подорожей у 2018 році
Популярне тревел-видання Lonely Planet назвало найкращі міста для подорожей у 2018 році.
День культури в Японії
Сучасну Японію неможливо уявити без періоду Мейдзі, а про період Мейдзі неможливо розповідати, не згадуючи імператора Мейдзі (3 листопада 1852 - 30 липень 1912, 122-й імператор Японії). День культури збігається з днем його народження і є державним святом.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
З Києва до Відня можна буде дістатись без пересадок
З 10 грудня австрійська федеральна залізниця запустить потяг, що курсуватиме маршрутом Київ-Відень через Львів та Будапешт.
Всесвітній день тварин
Міжнародний конгрес прихильників руху на захист природи, що проходив у Флоренції в одна тисяча дев'ятсот тридцять одна році вирішив щорічно відзначати 4 Всесвітній октября день тварин. Це рішення знайшло широку підтримку, і нині таке свято як Всесвітній день тварин відзначають у різних країнах світу щорічно
Всесвітній день моря
Всесвітній день моря - один з міжнародних свят в системі Організації Об'єднаних Націй.
Франція пропонує стати співвласником старовинного шато за 50 євро
Замок Ле Палюель у південно-західній Франції заявлений у якості аукціонного експонату. Торги з метою порятунку маєтку, що руйнується відбудеться 21 вересня. Необхідною сумою являється 500 000 євро, але мінімальний внесок стартує від 50 євро.
Закрыть
Outlook facebook page