RU  UK  EN
Статьи  >  Уяви  >  Нові туристичні об'єкти

Нові туристичні об'єкти

Автор: 12.07.2021 | Данія, Португалія, ОАЕ
Поступове відкриття кордонів країнами світу вселяє надію на поверення до звичного ритму життя і відпусток. Тож у підбірці ми пропонуємо декілька нових незвичних туристичних місць, щоб ви могли напевно визначитись із місцем такої очікуваної відпустки.

Найглибший басейн Deep Dive Dubai, ОАЕ

У Дубаї вже є найвища будівля світу, а наприкінці липня 2021 року для усіх охочих відкриється ще й найглибший басейн для дайвінгу з обсягом води, еквівалентним шести олімпійським басейнам. Занурившись на 60 метрів можна побачити покинуте місто, бібліотеку із затонулими книжками, і навіть ігрову кімнату з настільним футболом. Сам басейн знаходиться у будівлі, зробленої у формі гігантської устриці, де також невдовзі відкриються ресторан на 80 місць та приміщення для проведення зустрічей та конференцій.8---deep-dive-dubai---a-freediver-rises-to-the-pool-surface-.jpg
Фото maxim.com

До цього часу першість утримувала Польща зі своїм 45-метровим басейном "Deepspot". Хоча по своїй суті він відрізнявся, адже там не було передбачено навіть коралових рифів, тим не менш користувався популярністю.

Найдовший підвісний пішохідний міст, Португалія

У містечку Арока, яке знаходиться на південь від Порту, а саме у визнаному ЮНЕСКО геопарку Арока, районі, який славиться своїм природним туризмом та активним відпочинком, відкрито 516 метровий підвісний пішохідний міст. Він знаходиться на висоті 175 метрів і з’єднує береги річки Пайви. Квиток коштує 12 євро для дорослих та 10 євро для дітей та осіб старше 65 років, і також по ньому можна пройти по пішохідному маршруту вздовж річки Пайви.image.jpgФото timeout.com

До слова, найширший підвісний міст знаходиться у Єгипті і складається з шести смуг руху в кожному напрямку та сягає довжини 67,3 метра.

Найвищий замок із піску, Данія

Висота замку становить 21,16 метра, що на 3 метри вище замку, побудованого в Німеччині в 2019 році. Споруда, вагою майже 5 тисяч тонн, знаходиться у місті Блохус, а його основні елементи - віндсерфінг та кайт-серфінг, пляжні будиночки, рибний промисел та маяки зображені на самому фасаді замку.127917.jpgФото dailysabah.com

Очікується, що замок простоїть до лютого-березня за рахунок того, що на 10% складається з глини і шару клею.

Головне фото devdiscourse.com

Вам это будет интересно:
Висоти Сходу
Стереотипи – страшна річ. За «допомогою» них у нас в голові формується певна картина світу, яку не так просто змінити. Взяти, приміром, поняття «хмарочос». У 90% людей в уяві відразу ж виникають американські міста, знайомі з фільмів і ТБ. Цілком логічно, та ось тільки в наш час, щоб побачити кращу панораму на шикарні хмарочоси, курс слід тримати на схід.
Що вони їдять: Португалія
Відвідавши Португалію, «на самому крає Європи», OUTLOOK не міг не звернути увагу на місцеву кухню. Про те, що саме їдять жителі і туристи колись однієї з найбільших імперій у світі – в нашому матеріалі.
Снігова королева позаздрила б. Кращі льодові готелі світу
Замість підлоги з підігрівом – ковзанка. Як альтернатива махровому халату – шапка-вушанка і пуховик. Відпочити у стилі «Північний полюс» пропонують еко-готелі та кафе в Канаді, Румунії і навіть спекотному Дубаї...Єкзотичними можуть бути готелі не тільки біля окену та тропічних пальм.
Зимова казка: які міста найгарніше прикрашають до Нового року
До початку 2022 року лишилося зовсім обмаль часу, тому, якщо ви ще не вирішили, де саме будете відзначати найпопулярніше свято на нашій планеті, OUTLOOK пропонує свою добірку найбільш яскравих міст для святкування. У них всі бажання і мрії неодмінно збудуться!
ОАЕ відзначають Золотий Ювілей
Сьогодні, 2 грудня, Об'єднані Арабські Емірати відзначають "Золотий ювілей" з нагоди 50-річчя з дня їх заснування у 1971 році. Ювілей ознаменовує початок національної стратегії країни на наступні 50 років, підтримуючи нову еру сталого розвитку, зміцнюючи унікальну конкурентоспроможність та глобальну відкритість економіки країни.
Фаду: ніжність і глибина португальських романсів
Дванадцятиструнна гітара, напівтемрява португальських ночей, свічки і пронизливий голос ... Драматичні мотиви романсу фаду розповідають про нерозділене кохання. Йому не судилося збутись, але це не заважає почуттям втілюватися в зворушливі звуки португальських романсів.
Водні ворота. Вражаючі порти світу
Аеропорти, залізничні вокзали, автобусні станції практично завжди створюються «за примхою Людини». А ось порти і гавані – це вже спільна творчість homo sapiens і природи. Outlook пропонує вашій увазі найгарніші та найоригінальніші з них.
Транспорт світу: Вертикальний Лісабон
Лісабон – це не тільки одне з найгарніших і старовинних міст Європи, але й не надто легкий для життя і будівництва простір, якщо говорити про рельєф місцевості. Португальський мегаполіс розкинувся на семи густозаселених пагорбах. Саме тому його візитівкою вважаються три фунікулери та ліфт...
Байру-Алту: в ритмах фаду
Повернувшись з теплої і гостинної Португалії, ми не можемо не поділитися незліченними історіями про міста, людей та архітектуру цієї дивовижної країни. Сьогодні OUTLOOK розповість про один з найвеселіших районів Лісабона – запальний Байру-Алту.
Як незвично провести час у Копенгагені: Христианія – оплот свободи
Усі ми так чи інакше прагнемо свободи – особистої чи національної, матеріальної чи духовної. Дивне поселення Христианія в центрі датської столиці – одна із спроб досягти повної свободи від законів матеріального світу.
Азулежу – історія з кахлю
Нерідко переконуєшся, що в руках майстра, який вкладає душу у свої творіння, звичайний обрубок дерева перетворюється на чарівну скрипку, шмат гіпсу - на античну скульптуру, і навіть глиняна плитка виглядає, як витвір мистецтва.
Королівська розкіш: скарбниці Данії
Навіщо мати трьох дружин, якщо можна примножувати коштовності? А коли ім'я короля буде підкріплено колекцією сімейних реліквій, варто подумати і про ту єдину, яка продовжить іменитий рід. Знаючи, що ось-ось настане Тридцятирічна війна, король Данії і Норвегії Крістіан IV дає наказ побудувати замок-фортецю.
Відпустка в радість, або де відпочити в тиші і спокої?
Літо вже зовсім скоро, а це значить, що час планувати відпустку, пакувати валізи і складати список місць must visit. Ми розуміємо, що в шумному місті важко знайти місце, де б панувала повна тиша. А людина так влаштована, що іноді спокій їй просто необхідний.
ОАЕ на шляху до чистої електроенергії
6 квітня 2021 року Корпорація ядерної енергетики Еміратів (ENEC) оголосила, що перший блок АЕС Барака розпочав комерційні операції. В цифрах - це забезпечення електроенергією 570 тисяч домівок щороку, або попередження викидів 21 млн тон СО2.
Дім, який побудував…
«Халабуди» на деревах, землянки, схованки – що ми тільки не будували в дитинстві. На жаль, коли дорослішаєш, фантазія втрачається, і більшість із нас тепер живе в незручних сірих «коробках». Однак є люди, які самостійно створили житло своєї мрії.
Ми там були: Португалія - місце для романтиків
Олена Шікіта, графічний дизайнер, одного разу відвідавши друзів в Португалії, так закохалася в цю чудову країну, що вирішила повернутися і перезимувати. Зупинившись в невеликому місті Кашкайш, насолодилася красою, смачною їжею і, звичайно ж, ласкавим сонцем цієї південно-європейської перлини. Олена поділилася з нами своїми враженнями...
Гуманітарна допомога від Об’єднаних Арабських Еміратів у часи пандемії
З нагоди 49-го Національного Дня і в рамках посилення міжнародного співробітництва у боротьбі з поширенням пандемії коронавірусу COVID-19 Посольство ОАЕ в Україні передало понад 1,5 мільйона експрес-тестів на COVID-19 (IgM/IgG) та масок для українських державних установ...
Departure: Порту
Місто елегантних мостів і заплутаних вуличок, переплетених на карті, ніби навушники, недбало кинуті в кишеню. Місце, яке дало назву цілій країні і алкогольному напою, що збивав з ніг суворих моряків. Головний суперник столиці і гордість Півночі в протистоянні з Півднем. Ми говоримо про Порту – другий після Лісабона діловий і промисловий центр Португалії, а в цілому – один із ключових мегаполісів Південної Європи.
А ви знали...?
У цьому випуску ми розповімо про жінок у Китаї, які мали свою мову, про жінку, яка зачинила свою квартиру на 70 років, а також про мистецтво графіті, скульптуру і місто, яке визнали історичним пам'ятником. Впевнені, вам сподобається!
А ви знали...?
Добірка цього тижня насичена фото і відео матеріалами з різних куточків нашої планети. Хто налаштовує годинники у Букінгемському палаці? Як звучить Чорнобиль? Чи можливо у незвичний спосіб оглянути околиці міста Чунцинь? Ці та інші цікавинки ви сьогодні дізнаєтесь!
Закрыть
Outlook facebook page