RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  Відео: Нічний Ашхабад

Відео: Нічний Ашхабад

Автор: 27.02.2018 | відео, Туркменістан
Завдяки Посольству Туркменістану в Україні та особисто Надзвичайному і Повноважному Послу Нурберди Аманмурадову OUTLOOK пощастило відвідати столицю цієї держави, перейнятися його дивовижною атмосферою, познайомитися з гостинним народом. Сьогодні ми пропонуємо і вам дізнатися краще Ашхабад і почнемо знайомство з нічної екскурсії. Насолоджуйтесь ...

Автор відео: OUTLOOK

Фото: ashgabat2017.com

Вам это будет интересно:
ВІДЕО. Віфлеєм: абсолютна святість
У це величне для всіх християн православного обряду свято хочему представити вам відео про святі місця Палестини, а саме про місто Віфлеєм.
ВІДЕО: Ванільне, фісташкове... орхідейне
За сприяння Посольства Сирійсько-Арабської Республіки в Україні ми відвідали Дамаск і побували у незвичайному місці. Дивіться! Якщо Ви все ще думаєте, що улюбле багатьма - морозиво, можна приготувати тільки з молока або фруктового соку - то це не зовсім вірно. Дивіться відеоролик та дізнавайтесь з чого ще роблять "охолоджуїчі ласощі"!
Килимами вистелена дорога до Азії
Килими вішають на стіни як символ достатку, стелять на підлогу для створення затишку і підносять як дорогий подарунок. А роздивлятися химерні малюнки у вигляді ромбів і зірочок на них, вгадуючи їх значення, – справа вельми цікава. Поширені по всьому світу килимові традиції були запозичені у східних народів, які першими навчилися робити пряжу і тканини з волокнистих матеріалів.
ВІДЕО: Підкорити природу. Найвражаючі віадуки світу
Нерідко природа посилає людям випробування. Час від часу стихію доводиться приборкувати і підкорювати. Зі спорудженням мостів водні перепони перестали бути для людства проблемою. Та що ж робити, коли населений пункт розділений яром або ущелиною? Не скрізь же прокладеш заповітний місток з опорами.
ВІДЕО: Старенька Братислава
Не поділитися з нашими улюбленими читачами враженнями після відвідин Братислави OUTLOOK не може. Площа Братислави всього 368 квадратиних кілометри (для порівняння: Київ - 839 кілометрів квадратних), а до 1936 року між Віднем та Братиславою курсував трамвай, який сполучав два неймовірно чудових міста. Детальніше - дивіться у відео.
Покладання квітів з нагоди 297-го дня народження Махтумкулі Фрагі
25 травня, напередодні одночасно двох свят - Дня працівників культури та мистецтва та Дня поезії великого сина туркменського народу Махтумкулі Фрагі, у Києві за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Туркменістану відбулось покладання квітів до пам'ятника національному поету Туркменістану Махтумкулі Фрагі.
ВІДЕО: Антикварно-індустріальний Київ
Викидаючи речі у сміттєвий бак або відправляючи їх на звалище, ми не здогадуємося, що для них це не завжди смерть, часом навіть навпаки – початок нового життя...
Ашгабат святкує 140 річчя. Цікаві факти про столицю Туркменістана
Сучасне місто Ашгабат, яке стрімко змінило свій вигляд за останні роки і в той же час зберегло свою самобутність, є гордістю його жителів і візитівкою країни. Тож з нагоди його 140-річчя ми розкажемо про основні моменти його культурної та архітектурної величі.
Килими, мармур і пустелі – гід по Туркменістану
Ця загадкова східна країна може здивувати навіть найбільш досвідченого туриста. Ми в цьому переконані і із задоволенням розповімо вам, чому. І розпочнемо з того, що туризм в сьогоднішньому Туркменістані - досить перспективна і динамічна галузь економіки.
Традиції святкування NOWRUZ - розповідає Посол Туркменістану в Україні
Продовжуємо розповідати про традиції святкування Міжнародного дня NOWRUZ, який покликаний зміцнити відносини між державами і популяризувати історико-культурні традиції народів. І з цим нам допомагає Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні Й.В.Тойли Атаєв.
ВІДЕО: Скло зі святого міста
Сьогодні розповімо вам про технології виготовлення виробів зі скла ... Палестинський Хеврон відомий як місто трьох релігій і трьох цивілізацій, справжнє місце сили. Напевно, тому доля так розпорядилася, що саме там з'явилося скло, яке хоч і здається крихким, однак насправді є віковим, як і сам Хеврон.
25-річчя нейтралітету Туркменістану: Історичний вибір заради миру, безпеки та сталого розвитку
Сьогодні, 12 грудня, Туркменістан відзначає 25-річчя з моменту проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Туркменістану постійно нейтральною державою. Цей же рік в країні оголошений роком «Туркменістан - батьківщина нейтралітету».
Ашхабад is the capital of…
Розташований у південно-західній частині сучасного Туркменістану Ашгабат і його околиці – здавна дуже важлива для Середньої Азії торгова зона, котра остаточно оформилась у місто-фортецю наприкінці XIX століття. Назва теперішньої столиці має персидське походження і означає «місто кохання».
ВІДЕО: Величний спадок Узбекистану
OUTLOOK пощастило побувати в гостинній країні Узбекистан і сьогодні ми розповімо про унікальне місце - Мавзолей видатного полководця і політичного діяча Амір Темура.
Покладання квітів до пам’ятника туркменського поета Махтумкулі Фрагі
26 червня у Києві відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника поетові Махтумкулі Фрагі. Захід організувало Посольство Туркменістану до Дня працівників культури й мистецтва Туркменістану, за сприянням якого у 2001 році було встановлено пам’ятник поетові.
Дипломатія в умовах карантину. Новопризначені посли вручили вірчі грамоти
Протягом цієї весни відбулось декілька церемоній вручення вірчих грамот Президенту України Володимиру Зеленському від новопризначених послів Азербайджану, Казахстану, Китаю, Куби, Палестини, Португалії, Сербії та Туркменістану.
ВІДЕО: Ремесла Узбекистану. Вироби з соломки
OUTLOOK пощастило побувати в гостинному Узбекистані і ближче познайомитися з ремеслами цієї дивовижної країни. Сьогодні ми розповімо вам про мистецтво виготовлення виробів з соломки, про те, які матеріали використовує майстер, в чому секрети і унікальні особливості цього ремесла. Відчувайте світ з нами!
Старт конференції «Туркменістан та міжнародні організації: співпраця заради миру і розвитку»
14 січня 2020 року в Ашхабаді розпочалась Міжнародна конференція «Туркменістан і міжнародні організації: співпраця заради миру і розвитку», присвячена святкуванню в 2020-му році 25-річчя постійного нейтралітету Туркменістану під гаслом «Туркменістан - батьківщина нейтралітету».
У Києві відбулося урочисте святкування 28-ї річниці Незалежності Туркменістану
Тимчасово повірений Посольства Туркменістану в Україні Какаджан Сапаралієв 18 жовтня 2019 року провів урочистий прийом на честь 28-ї річниці Незалежності Туркменістану і 27-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Туркменістаном і Україною.
Ініціатива Туркменістану і підтримка ООН для збереження Аральського моря
28-го травня 2019 в штаб-квартирі Організації Об'єднаних Націй, м.Нью-Йорк, США відбулося 85-те пленарне засідання 73-ій сесії Генеральної Ассамблеї ООН за участю повноважних представників держав-членів Організації.
Закрыть
Outlook facebook page