RU  UK  EN
Статьи  >  Президент Болівії запропонував увести «універсальне громадянство»

Президент Болівії запропонував увести «універсальне громадянство»

Автор: 20.09.2017 | дипломатія, ООН
Президент Болівії Ево Моралес на 72 сесії Генеральної Асамблеї ООН вніс пропозицію про створення єдиного громадянства для всіх жителів Землі, вважаючи, що таким чином буде вирішена проблема нелегальної міграції.

«Жоден мігрант не є нелегальним. Деякі уряди не намагаються позбутися структурних причин цього феномена як війна, наслідки кліматичних змін або економічна асиметрія між державами. А лише оголошують про нові обмеження в своїй міграційній політиці, масові депортації та будівництва стін», - виголосив Моралес

В рамках загальних дебатів сьогодні також виступатимуть голови держав Азербайджану, Киргизстану, України та Латвії.

Центральною темою дебатів 72 сесії Генеральної Асамблеї ООН, що проходить в Нью-Йорку до 25 вересня, є «Орієнтація на людей - прагнення до миру і гідного життя для всіх на стабільній планеті». Учасниками зустрічі є керманичі вищого рангу з понад 120 країн світу.

За матеріалами: zn.ua

Вам это будет интересно:
У Києві відбудеться круглий стіл "Європейський вибір України після Революції Гідності"
11 травня об 11:00 в Медіа-центрі ГДІП відбудеться круглий стіл "Європейський вибір України після Революції Гідності: можливості та проблеми". У кожного гостя буде можливість прийняти участь у колективному обговоренні та знайти правильне рішення відкритих питань.
Посольство Індонезії поповнило експонатами київський музей
Представники Посольства Республіки Індонезія встановили п'ять індонезійських архітектурних мініатюр у музеї Києва "Україна в мініатюрі". Насолодитися екзотичними шедеврами можна буде вже з 10 листопада. До експозиції включені Храм Боробудур, Кафедральний собор Джакарти - церква Пресвятої Діви Марії, Мечеть Істікляль - найбільша мусульманська святиня Південно-Східної Азії, Храм Улун Дану.
Україна і ОАЕ домовилися про безвізовий режим
Україна та Об'єднані Арабські Емірати домовилися про безвізовий режим, який почне діяти з грудня 2017 року.
День дипломата в Киргизстані
24 жовтня щорічно святкується День дипломатичного працівника Киргизстану.
Глобальний день миття рук
15 жовтня в багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день миття рук. Завдання цієї кампанії - пропаганда миття рук з милом як ключового підходу до профілактики багатьох захворювань.
Посли різних країн створять сквер миру
9 квітня в Національному ботанічному саду імені Гришка посли іноземних держав приєдняються до Міжнарожної ініціативи "Дерева миру". Окрім дипломатів в акції візьмуть участь активісти 132 міст та селищ України, а також представники 50 країн світу.
У Києві пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини
З 5 по 10 листопада в столичному кінотеатрі "Київ" пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини. Фестиваль відбудеться за підтримки посольства Угорщини в Україні та продюсерського агентства "Артмедіа".
Посольство Литви подарувало Києву Янгола доброти
На балконі Національного музею Тараса Шевченка в Києві встановили європейський символ миру і доброти Скульптуру киянам та гостям Києва подарувало Посольство Литви.
У штаб-квартири ООН піднімуть прапор Палестини і Ватикану
Біля будівлі штаб-квартири Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку з'явиться прапор Палестини і, можливо, Ватикану, повідомляється на сайті міжнародної організації. Їх розмістять після прапорів держав-членів ООН.
Посол Іраку в Україні нагородив переможців олімпіади з арабської мови
16 квітня 2015 року Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Ірак в Україні пан Шорш Халід Саід взяв участь в урочистій церемонії нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади ‎2014/2015 н.р.‎ зі спеціальності ‎«Переклад» (арабська мова), яка вже втретє проходить на базі Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
У Киеві відбудеться концерт Хору латвійського радіо
З нагоди початку головування Латвійської Республіки в Раді Європейського Союзу 12 лютого о 19:00 в Колонному залі ім. М.В Лисенка Національної Філармонії України відбудеться концерт «Молитва Матері Терези». Під керівництвом диригента Сіґварда Кляви в концерті прийматиме участь Хор Латвійського Радіо та державний камерний оркестр «Sinfonietta Rīga».
У Києві покажуть виставу японського театру Кабукі
У неділю, 30 листопада, в Українському домі відбудеться вистава японського театрального мистецтва Кабукі. Про це OUTLOOK повідомили в посольстві Японії в Україні.
Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних аварій
В жовтні 2005 року, згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, третю неділю листопада оголошено Всесвітнім днем пам'яті жертв дорожньо-транспортних аварій.
Посол Іраку зустрівся з Міністром аграрної політики України
29 вересня 2014 року Надзвичайний і ‎Повноважний Посол Республіки Ірак в Україні пан Шорш Халід Саід зустрівся з Міністром аграрної політики та продовольства України паном Ігорем Швайкою в приміщенні профільного Міністерства.
Міжнародний день пам'яті про работоргівлю і її ліквідацію
В системі міжнародних днів ООН 23 серпня відзначають Міжнародний день пам'яті про работоргівлю і її ліквідацію. Він був заснований Генеральною конференцією ЮНЕСКО в 1998 році.
Напередодні Дня незалежності в Києві вишикується живий ланцюг
В суботу, 23 серпня, на Європейській площі три посольства - Литви, Латвії та Естонії організують акцію солідарності і створять символічний живий ланцюг з жителями Києва, тримаючи в руках стрічку кольору прапора України. Про це OUTLOOK повідомили в посольстві Латвії.
Ашгабад готується прийняти V Азіатські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв
Столиця Туркменістану Ашгабад готується прийняти V Азіатські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв, які пройдуть в 2017 році, повідомляють у посольстві Туркменістану в Україні.
Міжнародний день корінних народів світу
Міжнародний день корінних народів світу, що відзначається щорічно 9 серпня, встановлений в 1994 році Генеральною Асамблеєю ООН.
Україна і Японія підписали заяву про співпрацю в сфері енергетики
Японський центр вугільної енергетики J-Coal і Міністерство енергетики та вугільної промисловості України підписали у вівторок спільну заяву про всебічне співробітництво у галузі енергетики для зміцнення енергетичної незалежності України.
Міжнародний день боротьби із вживанням наркотиків
26 червня по ініціативи ООН відзначається Міжнародний день боротьби із вживанням наркотиків та їх незаконним обігом.
Закрыть
Outlook facebook page