RU  UK  EN
Статьи  >  Ашгабад готується прийняти V Азіатські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв

Ашгабад готується прийняти V Азіатські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв

Столиця Туркменістану Ашгабад готується прийняти V Азіатські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв, які пройдуть в 2017 році, повідомляють у посольстві Туркменістану в Україні.

В даний час в Ашгабаді ведеться будівництво сучасного високотехнологічного Олімпійського містечка площею 157 га, на території якого буде розташовано більше 30 спортивних споруд.

Всі об'єкти, призначені для змагань повністю відповідають міжнародним стандартам. Для змагань буде використано високоякісне спортивне обладнання виробництва провідних світових компаній. А також будуть забезпечені всі необхідні умови для всіх спортсменів..

Крім цього в даний час в Туркменістані інспекторами, уповноваженими міжнародної допінговою організацією (WADA), проводяться роботи з допінг-контролю.

Крім іншого в рамках підготовчих робіт на території Олімпійського містечка планується проведення декількох міжнародних і світових тестових змагань. Так, в період з 19-24 листопада 2014 відбудеться Чемпіонат світу з боротьби на поясах.

В V Азіатських іграх в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв візьмуть участь спортсмени з 62 країн світу, серед яких 45 країн Азіатського регіону. Змагання пройдуть в 18 видах спорту.

Рішення про проведення Ашгабаді V Азіатських ігор в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв було прийняте 19 грудня 2010 року в столиці Кувейту.

Вам это будет интересно:
Збірна України завоювала повний комплект медалей чемпіонату Європи з карате
Золото і срібло на рахунку жіночої частини команди, бронза у представника чоловічої збірної.
У Києві відбудеться круглий стіл "Європейський вибір України після Революції Гідності"
11 травня об 11:00 в Медіа-центрі ГДІП відбудеться круглий стіл "Європейський вибір України після Революції Гідності: можливості та проблеми". У кожного гостя буде можливість прийняти участь у колективному обговоренні та знайти правильне рішення відкритих питань.
В Ашхабаді відбулася Нарада високого рівня на тему «На шляху до комплексної реалізації Глобальної контртерористичної Стратегії ООН в Центральній Азії»
В місті Ашхабаді відбулася Нарада високого рівня на тему «На шляху до комплексної реалізації Глобальної контртерористичної Стратегії ООН в Центральній Азії», а також була запущена третя фаза спільного проекту на підтримку Спільного плану дій для Центральної Азії (СПД).
День ахалтекінського скакуна в Туркменістані
Сьогодні в Туркменістані відзначають день ахалтекінського скакуна - національної гордості держави.
Скачки на Кубок Мельбурна
Це найвідоміший захід Австралії. Кінні перегони, відомі як «стрибки, які зупиняють націю», і ставки на яких робить майже кожен австралієць.
Посольство Індонезії поповнило експонатами київський музей
Представники Посольства Республіки Індонезія встановили п'ять індонезійських архітектурних мініатюр у музеї Києва "Україна в мініатюрі". Насолодитися екзотичними шедеврами можна буде вже з 10 листопада. До експозиції включені Храм Боробудур, Кафедральний собор Джакарти - церква Пресвятої Діви Марії, Мечеть Істікляль - найбільша мусульманська святиня Південно-Східної Азії, Храм Улун Дану.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
Україна і ОАЕ домовилися про безвізовий режим
Україна та Об'єднані Арабські Емірати домовилися про безвізовий режим, який почне діяти з грудня 2017 року.
День незалежності Туркменістану
Головним національним святом Туркменістану є День незалежності. Відзначається він щорічно 27 жовтня в пам'ять про набуття Туркменістаном незалежності від Радянського Союзу в 1991 році.
День дипломата в Киргизстані
24 жовтня щорічно святкується День дипломатичного працівника Киргизстану.
Паралімпійська футбольна збірна України виборола світове чемпіонство
Фінал Чемпіонату світу з футболу в Аргентині завершився перемогою української команди над іранською з рахунком 1:0.
Збірна Туркменістану утримує лідерство за кількістю завойованих медалей на V Азіаді
На V Азіатських іграх в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв пройшли змагання у 12 видах спорту, які принесли Туркменським спортсменам ще 18 медалей, в тому числі 8 найвищого ґатунку. Збірна Туркменістану займає перше місце в загальномедальному заліку, маючи за підсумками змагань, що відбулися в своєму активі 193 нагороди, з яких 77 - золоті, 54 - срібні і 62 - бронзові.
Президент Болівії запропонував увести «універсальне громадянство»
Президент Болівії Ево Моралес на 72 сесії Генеральної Асамблеї ООН вніс пропозицію про створення єдиного громадянства для всіх жителів Землі, вважаючи, що таким чином буде вирішена проблема нелегальної міграції.
Посли різних країн створять сквер миру
9 квітня в Національному ботанічному саду імені Гришка посли іноземних держав приєдняються до Міжнарожної ініціативи "Дерева миру". Окрім дипломатів в акції візьмуть участь активісти 132 міст та селищ України, а також представники 50 країн світу.
В ізраїльській пустелі проведуть фестиваль йоги
В ізраїльській пустелі Арава з 5 по 7 листопада пройде фестиваль йоги. Як повідомляє інтернет-журнал RTourNews.ru, майстер-класи проведуть кращі викладачі Ізраїлю та спеціально запрошені вчителі з інших країн.
У Києві пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини
З 5 по 10 листопада в столичному кінотеатрі "Київ" пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини. Фестиваль відбудеться за підтримки посольства Угорщини в Україні та продюсерського агентства "Артмедіа".
Посольство Литви подарувало Києву Янгола доброти
На балконі Національного музею Тараса Шевченка в Києві встановили європейський символ миру і доброти Скульптуру киянам та гостям Києва подарувало Посольство Литви.
Італієць з'їхав на лижах по вулкану
Клаудіо Ланзафаме, 28-річний лижний інструктор спустився на лижах по схилу вулкана.
50 тисяч китайців одночасно зайнялися гімнастикою
У 15 містах китайськіої провінції Хенань 50 тисяч чоловік вранці в неділю, 18 жовтня, одночасно зайнялися національною гімнастикою тай-чи, яка також є бойовим мистецтвом.
У Сан-Паулу на футбольному стадіоні одружилися 400 пар
У бразильському Сан-Паулу на місцевому футбольному стадіоні пройшло весілля для бідних. У церемонії одруження взяли участь майже 400 пар.
Закрыть
Outlook facebook page