RU  UK  EN
Статьи  >  Фестиваль природи на Майдері

Фестиваль природи на Майдері

Фестиваль природи Мадейри - це новий захід, який проводиться з жовтня 2011 року і дає можливість учасникам фестивалю познайомитися з природним багатством архіпелагу Мадейра. Під час святкування фестивалю учасникам будуть запропоновані різні види здорового і активного відпочинку як на землі, так і в повітрі і в океані.

Як правило, Фестиваль природи Мадейри проходить один тиждень, протягом якої на центральній площі Алеї Арріага проходять заходи, пов'язані з активним і здоровим відпочинком. А на площі Реставрації пройде мініатюрний країна свято за участю фольклорних груп та демонстрації традиційних ігор. І все це не без участі мадерьянской гастрономії.

Крім цікавих заходів у місті, на узбережжі містечок Машику і Порту-да-Круж відбудеться Madeira Word Games. Ця подія є частиною Фестивалю природи, в ході якого проводяться розважальні заходи як в океані, так і в повітрі і на землі, такі як прогулянки на джипах "Сафарі", піші прогулянки і левади, каньоінг, прогулянки на гірських велосипедах, верхова їзда, прогулянки на квадроциклах, огляд птахів, скелелазіння, океанські прогулянки на човнах, огляд дельфінів і китів, морські екскурсії, дайвінг, веслування, сноркелинг, серфінг, оглядові екскурсії, канатна дорога, екскурсії на легкомоторних літаках, прогулянки на параплані та багато іншого.

Ще одне не менш цікаве захід, який проводиться під час Фестивалю природи - це Конкурс фотографії. Конкурс проводиться щороку за підтримки Дирекції з туризму Мадейри, в якому беруть участь любителі фотографій.

Фестиваль природи Мадейри пройде в період з 7 по 12 жовтня.

За матеріалами: Vida Atlantica

Вам это будет интересно:
Всесвітній день черепахи
23 травня за ініціативою Американського товариства порятунку черепах відзначається Всесвітній день, присвячений цій тварині, що символізує мудрість і довголіття.
Опубліковано перший прототип атласу
20 травня 1570 року було опубліковано перший прототип географічного атласу, розроблений південноірландським картографом Абрахамом Ортеліусом.
День Людини Моря в Португалії
Назаре (Nazaré) - старовинне рибальське містечко на узбережжі Атлантичного океану, який інколи називають селищем або навіть селом. Пляжі міста по праву вважаються одними з кращих в Португалії.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
Міжнародний день полярного ведмедя
Щорічно 27 лютого відзначається інтернаціональний екологічне свято - Міжнародний день полярного ведмедя. Ініціатором цього природного свята виступає організація Polar Bears International (PBI) - міжнародна організація, яка бореться за збереження популяції полярних (білих) ведмедів.
Португалія відкрила двері ресторанів для тварин
У Португалії прийнятий закон, що дозволяє домашнім тваринам перебувати в ресторані або магазині, якщо власник закладу не проти.
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
Португалія отримала титул найкращого туристичного напрямку 2017 року
Португалія стала переможцем великого фіналу World Travel Awards 2017, вигравши приз «Кращий туристичний напрямок у світі».
Обрані країни з кращою якістю повітря
Жителі Ірландії та Чехії більше всього завдоволені якістю повітря у власних країнах.
Всесвітній день чоловіків
В першу суботу листопада за традицією відзначають Всесвітній день чоловіків. Це свято було проголошено з легкої руки Михайла Горбачова.
Всесвітній день заощаджень
Сьогодні, 31 жовтня відзначається всесвітній день заощаджень або День економії.
Всесвітній день тварин
Міжнародний конгрес прихильників руху на захист природи, що проходив у Флоренції в одна тисяча дев'ятсот тридцять одна році вирішив щорічно відзначати 4 Всесвітній октября день тварин. Це рішення знайшло широку підтримку, і нині таке свято як Всесвітній день тварин відзначають у різних країнах світу щорічно
Всесвітній день моря
Всесвітній день моря - один з міжнародних свят в системі Організації Об'єднаних Націй.
У Туреччині виявили 11 гектарів лісу, повного делікатесних трюфелів
Ці делікатесні гриби виростають на площі в 11 гектарів у провінціях Ізмір і Маніса.
Фестиваль квітучих вишень у Філадельфії
Фестивалі, присвячені цвітінню сакури, неймовірно популярні як в самій Японії, так і в США, де це дерево є символом дружби між двома країнами. І поки найвідомішим заходом цього роду є фестиваль у Вашингтоні, все ж жителі інших міст не відстають від столиці. Наприклад, протягом цілого місяця мешканці Філадельфії святкують Фестиваль квітучих вишень Subaru.
В Японії відкрилося тематичне кафе з ручними їжаками
У столиці Японії відкрили нове тематичне кафе Harry, де гості мають можливість пограти з ручними їжаками.
Посли різних країн створять сквер миру
9 квітня в Національному ботанічному саду імені Гришка посли іноземних держав приєдняються до Міжнарожної ініціативи "Дерева миру". Окрім дипломатів в акції візьмуть участь активісти 132 міст та селищ України, а також представники 50 країн світу.
Німець опублікував вражаючий ролик-подорож по світу
Німецький кінорежисер Крістіан Грів представив унікальне відео подорожі по світу, знятого за допомогою дрона.
У США вперше за десять років зацвіла Долина Смерті
У Національному парку Долина Смерті в штаті Каліфорнія, США, вперше за десять років розцвіли квіти.
Закрыть
Outlook facebook page