RU  UK  EN
Статьи  >  Португалія відкрила двері ресторанів для тварин

Португалія відкрила двері ресторанів для тварин

Автор: 16.02.2018 | Португалія
У Португалії прийнятий закон, що дозволяє домашнім тваринам перебувати в ресторані або магазині, якщо власник закладу не проти.

До сих пір тварин було заборонено пускати в закриті приміщення, де подають їжу і напої або торгують ними.

Дати право власникам ресторанів і магазинів самим вирішувати, пускати їм тварин в свій заклад чи ні, запропонувала партія «Люди-Тварини-Природа».

Починаючи з травня домашні тварини зможуть входити разом зі своїми господарями в ресторани і магазини. Власники закладів, що не проти відвідувачів з тваринами, повинні будуть повісити при вході відповідний знак.

За матеріалами euromag.ru

Вам это будет интересно:
День Людини Моря в Португалії
Назаре (Nazaré) - старовинне рибальське містечко на узбережжі Атлантичного океану, який інколи називають селищем або навіть селом. Пляжі міста по праву вважаються одними з кращих в Португалії.
Португалія отримала титул найкращого туристичного напрямку 2017 року
Португалія стала переможцем великого фіналу World Travel Awards 2017, вигравши приз «Кращий туристичний напрямок у світі».
У Португалії побудували кам'яний будинок з серіалу «Флінтстоуни»
На півночі Португалії в окрузі Брага побудували кам'яний будинок, зовні нагадує житло героїв мультсеріалу «Флінтстоуни». Як повідомляє The Daily Mail, спорудження розташовується між чотирьох гранітних валунів на висоті майже 800 метрів над рівнем моря.
На Мадейрі відкрився пляж для незрячих
На португальському острові Мадейра відкрився спеціальний пляж для людей з проблемами зору.
Свято португальської кориди
4 серпня відзначають День народження португальської кориди.
Фестиваль природи на Майдері
Фестиваль природи Мадейри - це новий захід, який проводиться з жовтня 2011 року і дає можливість учасникам фестивалю познайомитися з природним багатством архіпелагу Мадейра. Під час святкування фестивалю учасникам будуть запропоновані різні види здорового і активного відпочинку як на землі, так і в повітрі і в океані.
Закрыть
Outlook facebook page