RU  UK  EN
Статьи  >  У США вперше за десять років зацвіла Долина Смерті

У США вперше за десять років зацвіла Долина Смерті

Автор: 01.03.2016 | США, природа
У Національному парку Долина Смерті в штаті Каліфорнія, США, вперше за десять років розцвіли квіти.

Причиною даного рідкісного явища стала велика кількість опадів, що випали в цьому місяці, пише Tech Insider. Таким чином, пагорби і схили вкрилися такими рослинами, як ФАЦЕЛІЯ, Айстрові, кіпрейних і інші, що пристосувалися виживати в суворих умовах. Долина смерті вважається одним з найспекотніших місць на Землі із середньою температурою влітку в 50 градусів за Цельсієм.

Зараз в Національний парк з'їжджаються туристи з усього світу, щоб подивитися на таке вже й рідкісне явище в Долині Смерті.

Вам это будет интересно:
Всесвітній день черепахи
23 травня за ініціативою Американського товариства порятунку черепах відзначається Всесвітній день, присвячений цій тварині, що символізує мудрість і довголіття.
Дербі в Кентуккі
Дербі в Кентуккі - це одне з найпрестижніших заходів, що проводиться протягом двох тижнів в Льюісвілль. Це гонка на одну цілу і одну чверть милі на іподромі імені Черчілля, в якій мають право брати участь тільки коні чистокровної верхової породи трьох років від роду. Це перший етап змагань Triple Crown в США.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
У США у літака в польоті вибухнув двигун
Літак американського лоу-коста Southwest Airlines, який летів з Нью-Йорка в Даллас, змушений був здійснити екстрену посадку в аеропорту Філадельфії.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
Міжнародний день полярного ведмедя
Щорічно 27 лютого відзначається інтернаціональний екологічне свято - Міжнародний день полярного ведмедя. Ініціатором цього природного свята виступає організація Polar Bears International (PBI) - міжнародна організація, яка бореться за збереження популяції полярних (білих) ведмедів.
Національний день вишневого пирога в США
Щорічно 20 лютого в США відзначається таке неофіційне свято як Національний день вишневого пирога.
У США запатентовано перший вогнегасник
7 лютого 1863 року в штаті Вірджинія (США) інженером Аланом Креем був запатентований перший вогнегасник.
Національний день морквяного торта в США
3 лютого американці відзначають чергове кулінарне свято - Національний день морквяного торта (National Carrot Cake Day). Це може здатися жартом, проте в США блюдо з використанням моркви має власне свято.
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
Обрані країни з кращою якістю повітря
Жителі Ірландії та Чехії більше всього завдоволені якістю повітря у власних країнах.
У Флориді зведуть готель у формі гітари
Готель Seminole Hаrd Rоck Hotel & Casino у Флориді вирішив максимально візуалізувати свою назву - нова будівля готелю на 638 номерів буде побудована у вигляді 137-метрової гітари.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
Національний день сендвіча в США
Щорічно 3 листопада в США відзначається Національний день сендвіча, з метою вшанувати один з найпопулярніших продуктів на американському континенті. Треба сказати, що сьогодні це свято популярне не тільки в Америці, але і в багатьох західних країнах, і це не дивно.
Напередодні Хелоуїна проводиться Ніч пустощів
Вечір напередодні Хеллоуїна, 30 жовтня, в Північній Америці і Великобританії називають Ніччю пустощів.
Свято солодощів у США
Щорічно в третю суботу жовтня в США відзначається День солодощів.
Національний день скам'янілостей в США
У США існує незвичайне свято, присвячене поширенню інформації про наукові та освітні важливості, яку представляють викопні останки. Це свято називається Національний день скам'янілостей, а святкують його в середині жовтня.
Всесвітній день тварин
Міжнародний конгрес прихильників руху на захист природи, що проходив у Флоренції в одна тисяча дев'ятсот тридцять одна році вирішив щорічно відзначати 4 Всесвітній октября день тварин. Це рішення знайшло широку підтримку, і нині таке свято як Всесвітній день тварин відзначають у різних країнах світу щорічно
Всесвітній день моря
Всесвітній день моря - один з міжнародних свят в системі Організації Об'єднаних Націй.
У США відбулося вручення премії «Еммі»
Лос-Анджелес насолоджувався нагородженням 69-ї церемонії Emmy Awards – «Оскара» в галузі телебачення.
Закрыть
Outlook facebook page