RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  Посол Аргентини Елена Летісія Мікусінскі відкрила виставку "Аргентина очима жінок-мисткинь"

Посол Аргентини Елена Летісія Мікусінскі відкрила виставку "Аргентина очима жінок-мисткинь"

Посольство Аргентинської Республіки в Україні спільно з інформаційним агентством «Укрінформ» та у співпраці з асоціацією «Маріанне Аргентина» та аргентинським журналом «Be Cult», відкрило унікальну фотовиставку про різноманіття та красу Аргентини та її мешканців.

Мисткині, чиї роботи представило Посольство, розповідають про Аргентину, відображаючи її в обличчях, пейзажах, кольорах . Тут роль жінки набуває незвичної сили, її чуттєвість демонструє фотографію як інструмент спілкування, який фіксує піднесений момент у просторі та часі.

123089392_1517765298423619_863907765500769207_o.jpg

До уваги відвідувачів представлені роботи:

Хісели Айзенстат, яка працює в основному з ландшафтом. ЇЇ фотографії виникають під час особистого пошуку, вона заглиблюється у минуле, історію та особистість. Її погляд, критичний чи меланхолічний, зображує зовнішність як внутрішнє відображення.

Стефані Феррон, яка, проживши у різних країнах, знайшла-таки своє місце у світі. У місті Сан-Карлос-де-Барілоче вона знову насолоджується заняттями спортом та фотографією у природному середовищі найвражаючих пейзажів Патагонії. Так зародився проєкт #minimalbariloche – фотокапсула мисткині, де вона фіксує свою любов до спорту та природи.

123106805_1517766178423531_7624525735404709416_o.jpg

Селін Фрерс, яка пропонує нам унікальний тур, альтернативний погляд на країну, подорож у її «Внутрішній простір». Фотографиня наближає нас до реалій, про які, як нам здається, ми знаємо, але рідко бачимо і відчуваємо. Вона запрошує ознайомитися з особистим життям мешканців, відображаючи надзвичайно просте, але справжнє життя. І разом з цим вона робить нас особливими споглядачами дивовижних і захоплюючих ландшафтів, якими вона мандрує. ЇЇ образи випромінюють неймовірну силу та захоплення.

Еве Ґрінберг, чиї фотороботи відображають її оригінальний та унікальний погляд: передають емоції, розповідають історії, закарбовують моменти, відчиняють двері, слухають тих, кого вона зображує, як особисто так і професійно, обмірковуючи стратегію та розробляючи план дій для своїх фотографій.

Нори Іньєсти, тематика творчості якої полягає у пластичному відображенні образів, завжди пов’язаних з єдиним місцем – Батьківщиною, світом її дитинства, шкільної пори, шкільних заходів, паперових фігурок національних героїв, історією, національним стягом, білими фартушками, письмом. Особистою характеристикою усіх її творів є національні кольори, білий та блакитний – як лейтмотиви та вічні дійові особи.

123245269_1517764021757080_1890495423494206161_o.jpg

Сулеми Маса: її творчість обертається навколо жіночого. Жіноче в ній є таємницею і не співпадає з очевидним припущенням спокуси; є свідченням необхідності не забувати, що таке матерія, життя і дух. Починаючи з 2000 року фотографиня працює з новими технологіями роботи над фотографічними зображеннями, використовуючи програми оцифрування у широкоформатних фотографіях, які власноруч друкує в лабораторії або опрацьовує вручну за допомогою графічних процесів, розроблених нею. ЇЇ твори є дуже тонким результатом цифрових процесів постпродукції. Алхімія між реальним і уявним посилюється в монохроматичній поетиці творчості мисткині, яка завжди має векторну нитку, де фотографиня розвиває дискурс роздумів, що нас дивує.

Патрісії Пароді, яка називає свій фотографічний стиль натуралістичним, адже намагається зафіксувати когось або щось у найбільш природньому середовищі, якпортрет, так і пейзаж. Вона використовує камеру як своє продовження, рухаючись своїм тілом у просторі, намагаюся вловити момент і відобразити побачене відповідно до емоцій, які вони викликають у неї в той момент. Вона прогулюється місцями, які любить, зберігає їх у своїй пам’яті. Її камера – це її очі. Архітектуру, симфонію пейзажів і людину у всіх її проявах вона цінує як власні образи, не змінюючи їх.

123136112_1517766225090193_6732632514920869597_o.jpg

Грасіелли Рію: її фотографічна робота завжди надає перевагу «живому», саме тому вона ніколи не випускає своєї камери, завжди готова зафіксувати жест, вираз, рух, ситуацію, емоції.

Виставка триватиме з 28 жовтня до 11 листопада у приміщенні Національного інформаційного агентства «Укрінформ», вул. Богдана Хмельницького, 8/16, м. Київ, Україна.

Фото взять з офіційної сторінки Посольства Аргентини в Україні у Фейсбук

Вам это будет интересно:
Камініто: Вулиця у ритмі танго
Ми продовжуємо наш цикл «Історія однієї вулиці» і сьогодні розповідаємо про одну з найгарніших і веселих вулиць Буенос-Айреса під назвою Камініто. Вона простяглася в знаменитому кварталі Ла Бока, заснованому в 19 столітті італійськими емігрантами.
Колоритний континент. Красиві племена Африки
Повсякденне життя африканських племен може видаватися дивним навіть для мешканців цього континенту. І тільки природа і допитливі мандрівники лишаються наодинці з колоритом і незвичністю побуту етносів за межею мегаполіса.
Смачна Японія: скуштувати країну на зуб
Морозиво зі смаком конини, мариновані комахи, риба зі смертельною отрутою – японській кухні є чим дивувати, вражати й шокувати. І чесно кажучи, перелік цих страв не завжды сприяє апетитові. Але ми не женемося за екзотикою. Істинний гастротуризм – це спроба збагнути менталітет і відчути національний колорит через традиційну кухню...
Йодль – музика австрійських гір
В Австрії з'явився незвичайний маршрут, його вибирають любителі вокального стилю йодлем. Бредуть туристи долиною Циллерталь, широка стежина звужується, відкриваючи шлях тільки для найзавзятіших, і звивиста доріжка веде вгору. Зазирають мандрівники до хижки, яка має форму дзвіночка, обходять стороною найбільший ріг, прямуючи туди, де альпійські пастухи вели неквапливі музичні бесіди зі своїм стадом.
Засніжені вершини. Найкращі зимові курорти
З настанням холодних сезонів важливо не тільки кутатися у светри з оленями, пити какао і в черговий раз переглядати різдвяні комедії. Спорт ще ніхто не скасовував, тому Outlook розповідає про п’ять чудових гірськолижних курортів, де можна добряче збадьоритися і вилізти із зимової сплячки.
Не зламай язика. Найбільш складні діалекти світу
Кажуть, чим простіше, тим краще, але чи так це? Ми знаємо, що не всі народності сповідують цей принцип. OUTLOOK знайшов найбільш дивніі, складні і важко вимовляючі мови світу і хоче поділитися цим з читачами.
«In vino veritas»: 5 незвичайних виноградників світу
Здавна відомо, що виноробство – це справжнє мистецтво, підвладне тільки щиро закоханим у свою справу майстрам. Що ж казати про красу шедеврів, створених вмілими руками – виноградники, розкидані по всіх куточках світу, вражають своєю грандіозністю і прикрашають планету, розмальовуючи її яскравими соковитими барвами.
"Made in Slovenia". Відкриття виставки сучасного словенського дизайну
З 5 по 15 листопада пройде виставка "The Future of Living" ("Майбутнє життя"), організована у співпраці Посольства Республіки Словенія в Україні з Центром креативності Республіки Словенія та Музеєм історії міста Києва.
Не лише в центрі цікаво. Спальні райони світу
Мало який мандрівник під час своїх нетривалих подорожей вибирається кудись далі центру міста, де розташований його готель. Якщо ж «дислокація» – ще й мегаполіс, то такі поїздки відкладають «до кращих часів». А дарма, адже саме у спальних районах можна подивитися на незнайому країну очима її жителів, що куди пізнавальніше за екскурсії «галопом» замками і площами.
Відриття Скверу Мислителів у Харкові!
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбулось урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові, який символізує дружні відносини між Україною, Азербайджаном та Казахстаном.
Вручення вірчих грамот Президенту України новопризначеними главами місій
1 жовтня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти в Апостольського нунція, послів Держави Ізраїль та Латвійської Республіки.
Новини іноземних дипустанов в Україні
Незважаючи на розпал літніх відпусток, багато культурних заходів за участі іноземних дипломатичних установ відбулось в серпні в Україні. Далі представляємо вашій увазі підбірку деяких з них.
Замість візка – човен: знамениті плавучі ринки
Магазини, супермаркети, ринки – всі ці місця невід’ємна частина життя будь-якої людини на нашій планеті. Здавалося б, що в них незвичайного – кругом усе схоже, хіба що товари і ціни різняться в залежності від країни чи міста. Насправді все не зовсім так – до деяких базарів слід діставатися вплав… Про них ми і розповімо.
Міжнародна акція до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України від проєкту OUTLOOK, МЗС та NARODNYI DIM UKRAINA
За організації та ініціативи Міністерства закордонних справ України, Народного дому «Україна» та проєкту OUTLOOK у співпраці з українськими громадами за кордоном відбулася міжнародна акція з відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.
Вручення вірчих грамот чотирма новопризначеними послами Президенту України
19 серпня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Ірландії, Федеративної Республіки Нігерія, Республіки Корея та Республіки Вірменія.
Зміна дат та локації етнографічного кінофестивалю "ОКО"
Друга едиція кінофестивалю відбудеться 11-18 вересня онлайн та 16, 17, 18 вересня офлайн, в сонячному регіоні Бессарабії, що на півдні України, в м. Болград, яке святкує цього року 200-річний ювілей.
Національний день Бельгії-2021!
21 липня у Києві відбувся дипломатичний прийом з нагоди 190-ї річниці з дня присяги Леопольда Сакскобургського на вірність новій бельгійській конституції і обрання його першим монархом. Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Алекс Ленартс радо вітав гостей на урочистому заході, серед яких були присутні...
На подіумі: Аргентина
Кожен народ має своїх фольклорних героїв, на котрих хочуть бути схожими і дорослі, і діти. В аргентинців такими вважають гаучо, чий одяг у наші дні лишається традиційним костюмом країни.
Озерний край Аргентини
На північному заході аргентинської Патагонії розташована земля, що вражає своїми казковими краєвидами. Серед сонячних долин і густих лісів містяться сотні озер, колір яких міняється від смарагдово-зеленого до лазурово-синього. Місцеві пейзажі – вулканічні водойми з плаваючими в них льодовиками, класичні фіорди...
Прем’єра вистави Бертольта Брехта «Тригрошова опера» у Львові!
9 липня о 19:30 на Великій сцені Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької у Львові за фінансової підтримки Посольства Німеччини в Україні та організаційної - Почесного консульства Німеччини у Львові відбудеться прем'єра вистави «Тригрошова опера» Бертольта Брехта.
Закрыть
Outlook facebook page