RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  Листівки з Бразилії

Листівки з Бразилії

Беручи участь в одній з волонтерських програм, студентки Інституту Міжнародних Відносин КНУ ім. Тараса Шевченка Анна Візняк та Анна Козирєва поділилися з OUTLOOK своїми яскравими фото про одну з найбільш екзотичних країн Південної Америки - казкову та чаруючу Бразилію.

"Бразилія - це рай для туристів, це світ, в який можна зануритися під час відпустки і потім залишити в пам'яті на все життя як найяскравіший і світлий спогад. Але, якщо вибитися з натовпу і зануритися в суть, в саме життя, яким воно є, то перед вами постає зовсім не найзахоплююча сцена. Звикаєш до такої Бразилії довше, усвідомлюєш довше, але і слід вона залишає більш значний.

Обирайте самі: хочете бачити статую Христа і приголомшливі види або фавелли біля її підніжжя; яскравий карнавал фарб і мішури або злочинність і бідність. Список контрастів можна продовжувати до нескінченності, але така вже вона є. І якщо бажаєте пізнати справжнє, а не тільки зробити красиві фото - вперед. Байдужим вона вас точно не залишить."

3b2d58bb-e34a-46ba-aeff-71cccbe04b3f.jpg

0d5a6034-d245-4f54-b4c4-8d56ebf3c97a.jpg

75a7ade5-0ad0-4666-b438-2885c815df78.jpg

8df603e8-71d7-48fe-9209-7cba30d4d5df.jpg

66f9dbd6-30cf-4c16-a3ed-95611f176ba3.jpg

Читати більше: Макулеле: танцюють – аж іскри летять!

4878d90b-4081-4ca1-b602-d5f36f16f483.jpg

9367fb98-bd13-43b3-8d19-7702e7f2b305.jpg

9c4a01ef-d4c7-4cd9-9a5e-574714a30f15.jpg

608cffc6-61d5-4bbe-ab03-2c41b56cfdfb.jpg

Фото Анна Візняк

Вам это будет интересно:
Найкрасивіші костьоли світу: Чарівність і божественна сила
Архітектура храмів має багату, цікаву, а часом і неоднозначну історію. Часто саме з будівництва храмів, архітектура котрих вирізнялася особливою педантичністю і хитромудрістю, розпочиналися новаторства і закладалися основи течій в архітектурному мистецтві. Сьогодні розглядаємо і насолоджуємося найяскравішими у своїй красі зразками костьолів.
На ходу. Вулична їжа в різних країнах світу. Частина 2
Ви, бува, не зголодніли? Ну й чудово, адже ми продовжуємо нашу розповідь про найпопулярнішу вуличну їжу з усього світу. Налітай, поки гаряче! Почнемо з південно-азійської країни Сінгапур - багаті на вітаміни і мінерали морепродукти займають ключове місце в раціоні жителів ...
Кава – напій з гірських вершин
Замовляючи каву, ми зазвичай кажемо: американо чи еспресо, латте… Але у справжніх кав’ярнях, котрі пропонують справді якісну каву, уточнюють ще й вид зерен і країну-виробника. Багатьох це вганяє у ступор. Сьогодні понад 70 країн вирощують каву в найбільш спекотних куточках світу – це Африка, Азія, Латинська й Центральна Америка, Океанія.
Листівки з Болгарії
Озброївшись закордонним паспортом та гарним настроєм, вирушайте на у так зване «ближнє зарубіжжя» - Болгарія - саме та країна, де старовинна архітектура вдало поєднується із розслабляючим морським бризом. Не вірите? А от OUTLOOK впевнений, що Павло Хоменський через свої світлини зможе вас переконати! Яскрава, по-своєму велична Софія - це must see! Гайда з нами!
Водоспади Ігуасу - Ніагара «відпочиває»!
П’ять тонн води щомиті зриваються в ущелину, ревучи, піднімаючи пар і розплескуючи бризки на всі боки. «Рідка стіна» водоспадів Ігуасу півмісяцем, у три кілометри, розкинулася на кордоні Аргентини, Бразилії та Парагваю...
Макулеле: танцюють – аж іскри летять!
Коли перші переселенці з Африки навідалися до Бразилії, вони привезли запальні дійства в країну, що жила за принципом «Життя – це карнавал». Як пояснювали жителі Африки, танок маку леле з’явився в середовищі, де раби змушені захищатися від посягань господарів. А тому в народі майстрували палиці і ножі, причому зброю тримали в руках навіть під час танців…
Листівки з Тбілісі
Місто, що не залишає байдужим - Тбілісі у об‘єктиві талановитого фотографа Павла Хоменського на сторінках видання theoutlook.com.ua. Переглядаючи світлини, ви здійснете оглядову екскурсію однією з наймальовничіших столиць світу.
Хто як танцює?
Що найкраще характеризує будь-яку націю без зайвих слів і довгих пояснень? Звичайно ж, танці! Адже саме століттями відточені рухи можуть розповісти іноземцеві про інші народи набагато більше, ніж підручники з історії. Якщо уважно придивитися і відчути, як танцюють у різних країнах, то менталітет народів стане набагато зрозумілішим. І це не тільки слова.
Дипломатія в умовах карантину. Відбулась церемонія вручення вірчих грамот Президенту України
4 березня Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у новопризначених послів В’єтнаму, Бразилії та Італії. У розмові із Главою держави, заступником керівника Офісу Президента Ігорем Жовквою та Міністром закордонних справ Дмитром Кулебою було визначено пріоритетні напрямки роботи.
Листівки з Батумі
Молодий український письменник Павло Хоменский побував в місті, що втопає в зелені і блищить яскравими вогням - Батумі, яке самі місцеві жителі називають містом любові. Тут пальми, кипариси, магнолії, олеандри, бамбук, лавр, апельсинові дерева, туя і самшит пахнуть на кожному кроці і так і кличуть поспостерігати за романтичною картиною відплиття кораблів з гаваней. І сьогодні автор ділиться з вами своїми листівками з цього дивного міста, пронизаного шумом моря і смаком ароматного вина.
Листівки з Польщі
Попереду три святкові вихідні дні, які OUTLOOK із радістю допоможе вам розпланувати! Пропонуємо прогулятись у центрі Варшави, Кракова та Любліну, насолодитись весняною свіжістю та надихнутись на декілька місяців вперед. Тож, вперед, до нових пригод!
Гетто світу: Самураї на карнавалі
Сьогодні в нашій уже традиційній рубриці про національні гетто розповідь про один із найбільш екзотичних для Бразилії районів Сан-Паулу – Лібердаді. Саме тут живе найчисленніша японська діаспора у світі. Імміграція вихідців з Країни висхідного сонця почалася 1908 р тоді на бразильську землю прибутку 165 сімей ...
Листівки з Греції
Ви пам'ятаєте, що завтра вже наступає літо!? Для особливо завзятих працівників просто пропонуємо переглянути світлини Павла Хоменського, який нещодавно повернувся з Греції, де зранку їх частували свіжими галатопітою, тіропітою та тіганітесом. На обід мандрівники збагачувались знаннями про історію та культуру, а на вечерю їх чекала прогулянка вздовж узбережжя Єгейського моря... Відчуваєте морський бриз?
Листівки з Румунії
Травень - саме час для подорожей до Європи. Тут вже зовсім не холодно, але ще й не спекотно. Під час прогулянок містами можна не ховатись від сонця у тіні, спокійно роздивлятись старовинну архітектуру. 2 години літаком і ви опиняєтесь у Бухаресті, який зможе запропонувати все вищеперераховане! Скоріш бронюйте квитки - Румунія чекає!
"Витягти" з країн по максимуму. Кращі місця для риболовлі
Сьогодні мільйони, якщо не мільярди чоловіків, а часом і жінок по всій планеті відзначають Всесвітній день рибальства. З цієї нагоди ми пропонуємо вашій увазі список місць, де у вас точно клюне. Бразилія, В'єтнам, Киргизстан, Фінляндія - в цих країнах є чим здивувати кожного професійного рибалки чи рибалки-початківця. Тому, тягни, поки клює!
Закрыть
Outlook facebook page