RU  UK  EN
Статьи  >  Кращий ресторан світу відкрив філію в Австралії

Кращий ресторан світу відкрив філію в Австралії

Автор: 27.01.2016 | Австралія
Вечеря в відкритому 26 січня в Сіднеї філії датського ресторану Noma, неодноразово визнаного кращим у світі, обійшовся першим гостям закладу в 485 доларів (без урахування вартості напоїв), повідомляє The Daily Mail.

Відвідувачі змогли скуштувати страви, приготовані шеф-кухарем Рене Редзепі з місцевих продуктів: пікантні ягоди в бульйоні з водоростей і зі сливовою пудрою, абалон з морським латуком і горіхами, мідії з тонкими пластинками з крокодилового жиру, птіфури з австралійських фруктів.

Клієнти забронювали столики в Noma ще 30 жовтня 2015 року, місця тоді виявилися розкуплені за чотири хвилини з моменту старту продажів.

Дегустації гастрономічних сетів від Редзепі будуть проходити з 26 січня по 2 квітня 2016 року.

Датський ресторан Noma був відкритий в 2004 році. Він визнавався кращим в світі в 2010, 2011, 2012 і 2014 роках. Наприклад, в 2014 році заклад посів перше місце в рейтингу The World's 50 Best Restaurants Awards.

У 2015 році Редзепі, якого часто називають найвпливовішим шеф-кухарем у світі, відкрив філію Noma в Токіо. Він запропонував відвідувачам скуштувати страву з живих креветок з «гарніром» з мертвих мурашок. Дегустувати блюдо гастрономічні критики відзначали, що «крапельки мурашиної кислоти прекрасно відтіняють смак рожевого м'яса».

Вам это будет интересно:
Скачки на Кубок Мельбурна
Це найвідоміший захід Австралії. Кінні перегони, відомі як «стрибки, які зупиняють націю», і ставки на яких робить майже кожен австралієць.
День вомбата в Австралії
День вомбата - це неофіційне свято, що відзначається в Австралії щорічно 22 жовтня. Вперше його святкували в 2005 році.
Фестиваль Міжнародних Мистецтв в Мельбурні
Фестиваль в Мельбурні є одним з провідних заходів, присвячених мистецтву в Австралії, що представляють унікальні міжнародні події в області танцю, театру, музики й образотворчого мистецтва протягом 17 днів в жовтні кожного року. Цьогорічне святкування відбувається з 5 по 22 жовтня.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
День народження Королеви в Австралії
9 червня в Австралії відзначають день народження королеви Великобританії Єлизавети ІІ.
День Мабо в Австралії
3 червня аборигени Австралії шанують пам'ять борця за їхні права і національного героя Едді Мабо, який домігся від влади країни визнання, що корінне населення має права на землю на материку.
День заснування Австралії
2 червня в найбільшому штаті Австралії святкують державне свято - День заснування.
109-річний австралієць рік в'язав светри для пінгвінів
Найстаріший австралієць - 109 річний Альфред Дейт - проводить свій час за в'язанням светрів для пінгвінів. Як пише The Telegraph, трикотажні вироби знадобилися Фонду допомоги пінгвінам на острові Філліп.
Австралія вперше візьме участь у «Євробаченні»
Австралія вперше візьме участь у музичному конкурсі «Євробачення», який пройде у Відні з 19 по 23 травня 2015 року.
Фольклорний фестиваль в Вудфорді
Вудфорд - це звичайнісінький містечко, розташоване на північ від Брісбена, за Сонячним Берегом, і примітне тільки красивими сільськими околицями. Однак у будь-якого австралійця, особливо молодше 40 років, слово «Вудфорд» обов'язково викличе асоціації з фольклорним фестивалем, що проходить там щорічно в середині літа (шість днів перед Новим роком).
В Австралії семирічна дівчинка виявила останки динозавра
Амбер Вілсон з Австралії випадково виявила останки вимерлого 100 мільйонів років тому іхтіозавра - далекого "родича" добре знайомих людині дельфінів.
Прем'єр Австралії проведе тиждень серед аборигенів
Прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт протягом тижня буде жити і працювати у віддаленому населеному пункті на Північній території, населеній корінними жителями країни, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.
Фестиваль Гра в степу в Австралії
За останні десять років фестиваль «Play on the Plains» («Гра в степу») в Денілікуіне зайняв міцне місце в душах австралійців.
Верблюжі перегони на Кубок Імпарья
Якщо ви опинилися в центрі Австралії в липні, вирушайте в Блейзерскайт-парк в Аліс-Спрінгс, щоб подивитися Верблюжі бігу на Кубок Імпарья.
Перегони в пустелі Finke Австралія
7 червня в австралійській пустелі Фінке проходять перегони, які є одними з найбільш видовищних, але в той же час найсерйознішим випробуванням для водіїв і техніки.
У Сіднеї проходить фестиваль музики і світла
У ці дні в Австралії проходить один з наймасштабніших фестивалів світла і музики Vivid Sydney.
Австралійська дизайнерка створила ідеальну жіночу сукню
Відома австралійська дизайнерка Саша Дрейк стверджує, що створила сукню, яка допоможе жінкам виглядати стрункіше, знайти роботу і чоловіка, повідомляє The DailyTelegraph.
Закрыть
Outlook facebook page