RU  UK  EN
Статьи  >  Австралійська дизайнерка створила ідеальну жіночу сукню

Австралійська дизайнерка створила ідеальну жіночу сукню

Відома австралійська дизайнерка Саша Дрейк стверджує, що створила сукню, яка допоможе жінкам виглядати стрункіше, знайти роботу і чоловіка, повідомляє The DailyTelegraph.

Щоб створити сукню Дрейк проконсультувалася з фахівцями з набору персоналу, аналітиками шлюбних агентств та експертами з теорії кольору.

У підсумку бордова сукня до колін задовольнила всі вимоги фахівців до наряду. Варто відзначити, що «ідеальне» вбрання коштує 300 доларів.

За словами фахівця з теорії кольору, доктора Зени О'Коннор з Коледжу витончених мистецтв, бордовий або темно-червоний - ідеальний варіант для жінки, яка збирається на перше побачення. Цей колір передає впевненість, силу і пристрасть, а це саме те, що чоловікам найчастіше подобається в жінках, пояснила О'Коннор. "Червоний - колір романтики, пристрасті, але більш темні його відтінки змінюють посил від похоті до надійності ", - додала О'Коннор.

Діана Кант, консультант по стилю відомої австралійської бізнес-школи для жінок Джун Даллі - Уоткінс Коледж, зазначила, що створена Дрейк сукня підкреслює жіночу фігуру у всіх необхідних місцях і при цьому не виглядає зухвало.

"Короткі рукава приховують пахви, виріз декольте обрамляє обличчя і підкреслює груди, при цьому довжина до колін додає елегантності і стриманості. Ця сукня ніби обтікає тіло, а не чіпляється за його частини", - пояснила Кант.

У свою чергу генеральний директор агентства з підбору персоналу Launch Recruitment Ребекка Волліс також підтвердила, що подібний фасон і довжина сукні допоможуть жінці справити правильне враження на співбесіді. На її думку, вибираючи, що одягнути на співбесіду, не варто експериментувати з іміджем, доцільніше віддати перевагу класиці. "Не дивлячись на те, що головне завдання рекрутера - оцінити, наскільки ви підходите на певну посаду, першим його враження про вас сформує ваш зовнішній вигляд. Коротка спідниця або голі плечі можуть стати причиною для критики", - пояснила Волліс .

Фото: www.sachadrake.com

Вам это будет интересно:
IKEA випустили колекцію костюмів з оббивних тканин
Мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA вперше випустила колекцію одягу. Серію чоловічих і жіночих костюмів-трійок розробив британський дизайнер Вільям Хант.
Скачки на Кубок Мельбурна
Це найвідоміший захід Австралії. Кінні перегони, відомі як «стрибки, які зупиняють націю», і ставки на яких робить майже кожен австралієць.
День вомбата в Австралії
День вомбата - це неофіційне свято, що відзначається в Австралії щорічно 22 жовтня. Вперше його святкували в 2005 році.
Фестиваль Міжнародних Мистецтв в Мельбурні
Фестиваль в Мельбурні є одним з провідних заходів, присвячених мистецтву в Австралії, що представляють унікальні міжнародні події в області танцю, театру, музики й образотворчого мистецтва протягом 17 днів в жовтні кожного року. Цьогорічне святкування відбувається з 5 по 22 жовтня.
У Парижі колишный Будинок моди Іва Сен-Лорана перетворили на музей
З 3 жовтня Будинок Моди великого кутюр'є Іва Сен-Лорана буде функціонувати в якості музею.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
День народження смайлика
Користувачі Інтернету вже не уявляють своє листування без смайликів. А чи знаєте ви, що у смайла навіть є день народження? Відзначають день народження смайлика 19 вересня.
Кращий ресторан світу відкрив філію в Австралії
Вечеря в відкритому 26 січня в Сіднеї філії датського ресторану Noma, неодноразово визнаного кращим у світі, обійшовся першим гостям закладу в 485 доларів (без урахування вартості напоїв), повідомляє The Daily Mail.
У Новій Зеландії відзначають Національний день капців
Населення Нової Зеландії налічує трохи більше чотирьох мільйонів осіб. І без перебільшення можна стверджувати, що кожен житель цієї країни володіє, як мінімум, однією парою гумових капців.
Створено найдорожчі у світі парфуми
Іспанський нішевий парфумерний бренд Cuarzo The Circle представив найдорожче парфумерне творіння в світі.
У Лондоні продають "запах канікул"
У місті Слау (передмістя Лондона) з'явилися автомати, які продають бутлі, наповнені ароматизованим повітрям.
У Нідерландах відкрилися готелі з піску
У голландських містах Осс і Снек відкрилися унікальні готелі з піску.
День народження Королеви в Австралії
9 червня в Австралії відзначають день народження королеви Великобританії Єлизавети ІІ.
День Мабо в Австралії
3 червня аборигени Австралії шанують пам'ять борця за їхні права і національного героя Едді Мабо, який домігся від влади країни визнання, що корінне населення має права на землю на материку.
День заснування Австралії
2 червня в найбільшому штаті Австралії святкують державне свято - День заснування.
Чех заснував в Європі нову державу
Громадянин Чехії, член партії вільних громадян Віт Едличка заснував на території між Сербією та Хорватією державу Вільна республіка Ліберленд і проголосив себе її президентом.
Американська пара відсвяткувала весілля 38 разів на шести континентах
Акробати з Лос-Анджелеса, 30-річний Чита Платт і 32-річна Ріан Вудярд зробили своє весілля по-справжньому незабутнім.
У Литві створили "розумне взуття"
Литовская компанія Ishuu Technologies розробила "розумне взуття" і тепер через краудфандинговий майданчик Indiegogo збирає гроші на його випуск.
Британець встановив рекорд, перепливши бухту в Арктиці
Британський плавець Льюїс П'ю встановив новий світовий рекорд, підкоривши антарктичну Китову бухту.
У Туреччині конфіскували справжню купюру в $ 1 млн
Купюру в 1 млн доларів знайшли в Туреччині. Цікаво, що банкнота виявилася справжньою.
Закрыть
Outlook facebook page