RU  UK  EN
Статьи  >  Верблюжі перегони на Кубок Імпарья

Верблюжі перегони на Кубок Імпарья

Якщо ви опинилися в центрі Австралії в липні, вирушайте в Блейзерскайт-парк в Аліс-Спрінгс, щоб подивитися Верблюжі бігу на Кубок Імпарья.

Переможець зазвичай сварливий, непередбачуваний, сердитий і плюється без попередження - якщо говорити, про самого верблюда, звичайно. Наїзник ж, скоріше за все, виявиться гордим, сильним і трохи дивакуватим, оскільки австралійські верблюжі перегони - спорт не для слабкодухих.

Традиція проведення змагань на Кубок Імпарья народилася з розваги двох приятелів, які в 1970 році задумали влаштувати перегони на верблюдах вздовж висохлого русла річки. Популярність заходу поступово росла. Зараз воно має власну арену і збирає велику кількість глядачів. У порівнянні з «серйозними» скачками, які проходять в деяких арабських країнах, австралійські змагання - це повна плутанина.

Результати забігів абсолютно непередбачувані. На старт одночасно виходять до 15 тварин, але при цьому одні верблюди відмовляються рухатися, інші йдуть у протилежний бік, а треті досить жваво припускають вперед. Але вже якщо верблюди набрали швидкість, то наїзникам залишається тільки триматися з усіх сил.

Перед «великий» гонкою проводяться відбіркові заїзди, а після неї-потішні змагання типу «Honeymon Handicap». У перервах між гонками влаштовується маса розваг, на зразок змагань рикш. Тут же можна познайомитися з доброзичливими представниками всіляких добровільних організацій, що є важливою частиною життя цього віддаленого міста.

Вам это будет интересно:
Збірна України завоювала повний комплект медалей чемпіонату Європи з карате
Золото і срібло на рахунку жіночої частини команди, бронза у представника чоловічої збірної.
Скачки на Кубок Мельбурна
Це найвідоміший захід Австралії. Кінні перегони, відомі як «стрибки, які зупиняють націю», і ставки на яких робить майже кожен австралієць.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
День вомбата в Австралії
День вомбата - це неофіційне свято, що відзначається в Австралії щорічно 22 жовтня. Вперше його святкували в 2005 році.
Фестиваль Міжнародних Мистецтв в Мельбурні
Фестиваль в Мельбурні є одним з провідних заходів, присвячених мистецтву в Австралії, що представляють унікальні міжнародні події в області танцю, театру, музики й образотворчого мистецтва протягом 17 днів в жовтні кожного року. Цьогорічне святкування відбувається з 5 по 22 жовтня.
Паралімпійська футбольна збірна України виборола світове чемпіонство
Фінал Чемпіонату світу з футболу в Аргентині завершився перемогою української команди над іранською з рахунком 1:0.
В Австралії туристи заселяються до апартаментів з піску
У місті Голд-Кост розташованому на березі Тихого океану вперше в світі побудований хостел з піску.
Кращий ресторан світу відкрив філію в Австралії
Вечеря в відкритому 26 січня в Сіднеї філії датського ресторану Noma, неодноразово визнаного кращим у світі, обійшовся першим гостям закладу в 485 доларів (без урахування вартості напоїв), повідомляє The Daily Mail.
В ізраїльській пустелі проведуть фестиваль йоги
В ізраїльській пустелі Арава з 5 по 7 листопада пройде фестиваль йоги. Як повідомляє інтернет-журнал RTourNews.ru, майстер-класи проведуть кращі викладачі Ізраїлю та спеціально запрошені вчителі з інших країн.
Італієць з'їхав на лижах по вулкану
Клаудіо Ланзафаме, 28-річний лижний інструктор спустився на лижах по схилу вулкана.
50 тисяч китайців одночасно зайнялися гімнастикою
У 15 містах китайськіої провінції Хенань 50 тисяч чоловік вранці в неділю, 18 жовтня, одночасно зайнялися національною гімнастикою тай-чи, яка також є бойовим мистецтвом.
У Сан-Паулу на футбольному стадіоні одружилися 400 пар
У бразильському Сан-Паулу на місцевому футбольному стадіоні пройшло весілля для бідних. У церемонії одруження взяли участь майже 400 пар.
Шаолиньский фестиваль бойових мистецтв
Сьогодні в китайському місті Чженчжоу стартує Шаолиньский фестиваль бойових мистецтв.
Міжнародний день альпінізму
Міжнародний день альпінізму відзначається щорічно 8 серпня. Це свято з'явилося в честь річниці першого підкорення в 1786 році вищої точки Альп - вершини Монблан.
У Зальцбурзі стартували найважчі у світі гонки
В Австрії стартували гонки Red Bull X-Alps, які вважають найважчими в світі.
Відзначається Міжнародний олімпійський день
Сьогодні, 23 липня, всі спортсмени і просто ентузіасти відзначають Міжнародний олімпійський день.
День народження Королеви в Австралії
9 червня в Австралії відзначають день народження королеви Великобританії Єлизавети ІІ.
Регата Вогалонга у Венеції
8 червня у Венеції пройде регата Vogalonga, яка за словами її організаторів, є актом вираження любові до міста, до її каналів і лагун.
День Мабо в Австралії
3 червня аборигени Австралії шанують пам'ять борця за їхні права і національного героя Едді Мабо, який домігся від влади країни визнання, що корінне населення має права на землю на материку.
День заснування Австралії
2 червня в найбільшому штаті Австралії святкують державне свято - День заснування.
Закрыть
Outlook facebook page