Британський кондитер створив їстівний туман
Френсіс пояснив, що «страви», приготовані за допомогою апарата не містять жодної калорії і зберігають смакові якості вихідного продукту.
Головний сенс винаходу в тому, щоб любителі смачно поїсти робили це без страху погладшати. Він розповів, що придуманий ним апарат може створювати пар з будь-яким ароматом: бекону, омара, попкорну, яблучного пирога і навіть з запахом книг або людського волосся.
Принцип роботи машини з виробництва їстівного «туману» приблизно такий же, як у будь-якого іншого випарника. Вихідна сировина (їжа) підігрівається до вивільнення ароматних парів, які потім можна вдихати.
Френсіс планує здавати в оренду свої агрегати. Якщо ж хтось захоче купити один з випарників, творець готовий розлучитися з ним за 5000 фунтів (8400 доларів).
Чарлі Френсіс в 2011 році створив компанію Lick Me I'm Delicious (дослівно «Лизни мене, я смачне »). З тих пір він встиг стати автором незвичайних сортів морозива, яке світиться, орозива з віагрою, а також з рідкого азоту. Зараз Френсіс працює над винаходами, суть яких поки засекречена: «їстівна зачіска», «мармеладнийводоспад», «буря з попкорну».
Френсіс планує здавати в оренду свої агрегати. Якщо ж хтось захоче купити один з випарників, творець готовий розлучитися з ним за 5000 фунтів (8400 доларів).
Чарлі Френсіс в 2011 році створив компанію Lick Me I'm Delicious (дослівно «Лизни мене, я смачне »). З тих пір він встиг стати автором незвичайних сортів морозива, яке світиться, орозива з віагрою, а також з рідкого азоту. Зараз Френсіс працює над винаходами, суть яких поки засекречена: «їстівна зачіска», «мармеладнийводоспад», «буря з попкорну».