RU  UK  EN
Статьи  >  У Відні ввели штрафи за годування голубів

У Відні ввели штрафи за годування голубів

У столиці Австрії ввели штрафи в розмірі 36 євро для любителів годувати голубів, повідомляє The local.

Мета введення штрафу - скоротити постійно зростаючу популяцію голубів, які вже стали серйозною проблемою для міста і доставляють не менше незручностей, ніж щури.

У Відні є свій загін добровольців (Waste - Watchers), уповноважених штрафувати тих, хто погодує голуба. Як заявив міський радник: «Кожен, хто годує голубів, годує щурів». Також за його словами, годування голубів - це не турбота про пернатих. Харчові крихти і інша людська їжа може нашкодити птахам.

Орнітолог Крістіан Феллнер говорить, що людська їжа непридатна для голубів, а надмірна кількість голубиного посліду приваблює щурів. Крім того, голуби розмножуються понад норму, що призводить до перенаселення всередині популяції.

Також у місті побудували спеціальны будови, що представляють собою велике сідало. Туди заманюють птахів, годують відповідною їжею, а яйця замінюють муляжем, тому птахи тут не розмножуються.

Вам это будет интересно:
Всесвітній день черепахи
23 травня за ініціативою Американського товариства порятунку черепах відзначається Всесвітній день, присвячений цій тварині, що символізує мудрість і довголіття.
Опубліковано перший прототип атласу
20 травня 1570 року було опубліковано перший прототип географічного атласу, розроблений південноірландським картографом Абрахамом Ортеліусом.
Всесвітній день чоловіків
В першу суботу листопада за традицією відзначають Всесвітній день чоловіків. Це свято було проголошено з легкої руки Михайла Горбачова.
Всесвітній день заощаджень
Сьогодні, 31 жовтня відзначається всесвітній день заощаджень або День економії.
Національний день Австрійської республіки
26 жовтня відзначається Національний день Австрійської республіки.
В Києві пройде тиждень австрійського кіно
«Тиждень австрійського кіно» стартує 14 квітня у Києві. Кіноогляд, що у 2016 році відбудеться уже вп’яте, збирає найяскравіші та найбільш резонансні картини останніх років з Австрії.
В Інсбруку з'явилися лижні світлофори
Ідея незвичайних світлофорів прийшла після успіху віденських дорожніх установок на тему одностатевої любові, які були введені після конкурсу Євробачення-2015.
У Відні відкривається Різдвяний ярмарок
Сьогодні, у столиці Австрії відкривається Різдвяний ярмарок.
Всесвітній день серця
З ініціативи Всесвітньої федерації серця і підтримки ВООЗ, а також ЮНЕСКО святкується щорічно 29 вересня Всесвітній день серця. Вперше цей день відзначили у 2000 році.
Австрійські дизайнери створили мобільний острів
Австрійська компанія Migaloo Private Submarines, яка спеціалізується на виробництві яхт, представила проект приватного плавучого острова.
У Зальцбурзі стартували найважчі у світі гонки
В Австрії стартували гонки Red Bull X-Alps, які вважають найважчими в світі.
Всесвітній день вітру
Сьогодні, 15 червня, відзначається Всесвітній день вітру.
Міжнародний день друзів
9 червня відзначається Міжнародний день друзів.
В Києві відбудеться «Тиждень австрійського кіно»
Фестиваль «Тиждень австрійського кіно» стартує в Києві 19 березня. Про це OUTLOOK повідомили в компанії Артхаус-Трафік.
Австрійський фермер створив золоту ікру
Австрійскій фермер Уолтер Груел зайнявся незвичайним бізнесом - він почав виробляти золоту ікру.
Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних аварій
В жовтні 2005 року, згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, третю неділю листопада оголошено Всесвітнім днем пам'яті жертв дорожньо-транспортних аварій.
Всесвітній день боротьби з пневмонією
Всесвітній день боротьби з пневмонією відзначається 12 листопада.
У Відні показали перший в світі літаючий автомобіль
На фестивалі інновацій Pioneers Festival у Відні представили перший на планеті літаючий автомобіль під назвою AeroMobil 3.0.
В США помер кутюр'є Оскар де ла Рента
Знаменитий американський модельєр, один із старожилів американської моди, Оскар де ла Рента помер в понеділок у своєму будинку в графстві Кент, штат Коннектикут.
Свято краватки
Неофіційне свято під назвою День краватки відзначається щорічно 18 жовтня. Батьківщина цього свята - Хорватія, так як саме в цій країні з'явився прообраз сучасної краватки.
Закрыть
Outlook facebook page