RU  UK  EN
Статьи  >  День народження Анджеліни Джолі

День народження Анджеліни Джолі

4 червня свій день народження святкує актриса Анджеліна Джолі.

Майбутня зірка народилася в Лос-Анджелесі в сім'ї акторів. Навчатися акторській майстерності дівчинка почала ще в дитинстві, проте на шляху до успішної кар'єри стало безліч комплексів. Анджеліна сильно переживала через свою нестандартної зовнішності: худорлявості, кривих зубів і великих очей, що відбилося на її психічному здоров'ї, дівчина почала наносити собі порізи і рани на тіло. У цьому віці Анджеліна носила виключно чорний одяг, фарбувала волосся в червоний колір і, за власним визнанням, ненавиділа себе.

Анджеліна Джолі володарка кінопремії Оскар і трьох Золотих глобусів. Її без перебільшення зоряними картинами є Містер і місіс Сміт, Лара Крофт. Розкрадачка гробниць і Підміна.

Починаючи з 2000 року Джолі почала вести активну громадську діяльність. Вона зробила безліч поїздок в країни третього світу, завдяки яким усиновила трьох дітей. Також Джолі та її чоловік Бред Пітт є засновниками декількох благодійних фондів і постійно жертвують мільйони доларів на допомогу нужденним людям.

Анджеліна Джолі є однією з найбільш татуйованих знаменитостей: на її тілі в різний час красувалося близько двадцяти малюнків.

У травні минулого року Анджеліна Джолі зізналася, що через ризик захворіти на рак грудей перенесла хірургічну операцію з видалення молочних залоз. Після операції на грудях заявила про намір видалити собі яєчники.

Вам это будет интересно:
Народився Омар Хайям
18 травня 1048 року народився видатний перський поет, філософ, математик і астролог, а також автор безлічі афоризмів Омар Хайям.
Королева Єлизавета II відзначає 92-річний ювілей
Британській королеві Єлизаветі II, яка знаходиться на троні з 1952 року і є самим довго правлячим британським монархом в історії, 21 квітня виповнюється 92 роки.
Міжнародний день польоту людини в космос
12 квітня 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний політ навколо Землі. На честь цієї події у всьому світі святкують Міжнародний день польоту людини в космос.
День нарождення Джозефа Пулітцера
10 квітня - день народження засновника жовтої преси і знаменитої премії в галузі літератури та журналістики Джозефа Пулітцера.
Святослав Вакарчук прочитає лекції у Стенфордському університеті
Творчу відпустку фронтмен гурту«Океан Ельзи» Святослав Вакарчук проведе в престижному вузі США.
День короля в Нідерландах
26 квітня в Нідерладни вперше відзначать День короля.
В музеї Тараса Шевченка відбудеться прем’єра польского фільму «Брати»
26 квітня о 18:00 у Національному музеї Тараса Шевченка за ініціативою галереї «КалитаАртКлуб» відбудеться київська прем’єра документального фільму «Брати» польського режисера Войцеха Староня.
У Неаполі врятована єдина в Італії робота Бенксі
Робота Бенксі "Мадонна з рушницею" врятована, завдяки скляній вітрині. Як пише портал "Італія по-русски", це єдине творіння самого знаменитого вуличного художника в Італії.
В Києві пройде тиждень австрійського кіно
«Тиждень австрійського кіно» стартує 14 квітня у Києві. Кіноогляд, що у 2016 році відбудеться уже вп’яте, збирає найяскравіші та найбільш резонансні картини останніх років з Австрії.
Наступного тижня в Україні стартує Тиждень іспанського кіно
Наприкінці березня у п’ятьох містах України стартує Тиждень іспанського кіно «CINEFIESTA».
В Україні починається фестиваль «Тиждень італійського кіно»
3 березня в Києві та інших містах України починається «Тиждень італійського кіно». У цьому році фестиваль, якій знайомить українського глядача з найяскравішими новинками сучасного кінематографа Італії, відбудеться ушосте. До програми увійшли фільми з конкурсної програми Венеційського і Каннського кінофестивалів.
У Швейцарії відкриють музей Чарлі Чапліна
Засновники повідомили, що, нарешті, після 15 років планування, цієї весни буде відкрито музей Чарлі Чапліна. Дата відкриття - 17 квітня.
У Києві пройде фестиваль японського кіно
З 22 по 24 січня в київському кінотеатрі Кінопанорама пройде фестиваль японського кіно.
Серфер з Нової Зеландії врятував принца Данії
В австралійському місті Голд-Кост серфінгіст з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував життя спадкоємцю принцу Данії Крістіану. Інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд під час відпочинку королівської сім'ї на пляжі Мермейд у четвер, 17 грудня, повідомляє 7 news.
У Голлівуді відкриють парк Чарівний світ Гарі Поттера
Компанія Universal Studios Hollywood назвала офіційну дату відкриття нового тематичного парку.
У Португалії побудували кам'яний будинок з серіалу «Флінтстоуни»
На півночі Португалії в окрузі Брага побудували кам'яний будинок, зовні нагадує житло героїв мультсеріалу «Флінтстоуни». Як повідомляє The Daily Mail, спорудження розташовується між чотирьох гранітних валунів на висоті майже 800 метрів над рівнем моря.
У Києві пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини
З 5 по 10 листопада в столичному кінотеатрі "Київ" пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини. Фестиваль відбудеться за підтримки посольства Угорщини в Україні та продюсерського агентства "Артмедіа".
Туристів пустять на поїзд Папи Римського
Тепер будь-який бажаючий може сісти на поїзд, який доставить до літнього палацу Папи.
Творіння Гауді стане музеєм
Барвистий будинок Вісенс в Барселоні в 2016 році стане музеєм.
У Парижі проходить виставка, присвячена "Грі престолів"
У ці дні у французькій столиці проходить виставка, присвячена популярному серіалу "Гра престолів".
Закрыть
Outlook facebook page