RU  UK  EN
Статьи  >  У Голлівуді відкриють парк Чарівний світ Гарі Поттера

У Голлівуді відкриють парк Чарівний світ Гарі Поттера

Автор: 14.12.2015 | США, кіно, розваги
Компанія Universal Studios Hollywood назвала офіційну дату відкриття нового тематичного парку.

Чарівний світ Гарі Поттера в Голлівуді запрацює 7 квітня 2016, повідомляє Mashable. Він стане частиною знаменитого парку розваг Universal Studios Hollywood.

Як і в парку Гаррі Поттера у Флориді, тут розмістять локації села чарівників Гогсмід: магазини Солодке королівство, Кабанья голова, Дервіш і Бенгс, Зонко і багато інших.

Також відвідувачам запропонують покататися на гіперреалістичність 3D-HD атракціоні Гаррі Поттер і Заборонена подорож або здійснити політ на Гіппогріфа.

До відкриття парку Universal підготувала два офіційні промо-ролика.

Телевізійна реклама, випущена в рамках «чарівної кампанії».

Вам это будет интересно:
Дербі в Кентуккі
Дербі в Кентуккі - це одне з найпрестижніших заходів, що проводиться протягом двох тижнів в Льюісвілль. Це гонка на одну цілу і одну чверть милі на іподромі імені Черчілля, в якій мають право брати участь тільки коні чистокровної верхової породи трьох років від роду. Це перший етап змагань Triple Crown в США.
У США у літака в польоті вибухнув двигун
Літак американського лоу-коста Southwest Airlines, який летів з Нью-Йорка в Даллас, змушений був здійснити екстрену посадку в аеропорту Філадельфії.
Національний день вишневого пирога в США
Щорічно 20 лютого в США відзначається таке неофіційне свято як Національний день вишневого пирога.
У США запатентовано перший вогнегасник
7 лютого 1863 року в штаті Вірджинія (США) інженером Аланом Креем був запатентований перший вогнегасник.
Національний день морквяного торта в США
3 лютого американці відзначають чергове кулінарне свято - Національний день морквяного торта (National Carrot Cake Day). Це може здатися жартом, проте в США блюдо з використанням моркви має власне свято.
В Юрмалі відкрився Парк світла
В Юрмалі відкрився найбільший в Латвії Парк світла. Територію лісопарку Дзінтарі прикрасили спеціальними різдвяними декораціями з 85 тисяч світлодіодних лампочок.
У Флориді зведуть готель у формі гітари
Готель Seminole Hаrd Rоck Hotel & Casino у Флориді вирішив максимально візуалізувати свою назву - нова будівля готелю на 638 номерів буде побудована у вигляді 137-метрової гітари.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
Національний день сендвіча в США
Щорічно 3 листопада в США відзначається Національний день сендвіча, з метою вшанувати один з найпопулярніших продуктів на американському континенті. Треба сказати, що сьогодні це свято популярне не тільки в Америці, але і в багатьох західних країнах, і це не дивно.
Напередодні Хелоуїна проводиться Ніч пустощів
Вечір напередодні Хеллоуїна, 30 жовтня, в Північній Америці і Великобританії називають Ніччю пустощів.
Свято солодощів у США
Щорічно в третю суботу жовтня в США відзначається День солодощів.
Національний день скам'янілостей в США
У США існує незвичайне свято, присвячене поширенню інформації про наукові та освітні важливості, яку представляють викопні останки. Це свято називається Національний день скам'янілостей, а святкують його в середині жовтня.
У США відбулося вручення премії «Еммі»
Лос-Анджелес насолоджувався нагородженням 69-ї церемонії Emmy Awards – «Оскара» в галузі телебачення.
День Конституції в США
Щорічно 17 вересня в Сполучених Штатах Америки відзначають федеральне свято - День Конституції, також відомий під назвою День громадянства.
В музеї Тараса Шевченка відбудеться прем’єра польского фільму «Брати»
26 квітня о 18:00 у Національному музеї Тараса Шевченка за ініціативою галереї «КалитаАртКлуб» відбудеться київська прем’єра документального фільму «Брати» польського режисера Войцеха Староня.
Фестиваль квітучих вишень у Філадельфії
Фестивалі, присвячені цвітінню сакури, неймовірно популярні як в самій Японії, так і в США, де це дерево є символом дружби між двома країнами. І поки найвідомішим заходом цього роду є фестиваль у Вашингтоні, все ж жителі інших міст не відстають від столиці. Наприклад, протягом цілого місяця мешканці Філадельфії святкують Фестиваль квітучих вишень Subaru.
В Києві пройде тиждень австрійського кіно
«Тиждень австрійського кіно» стартує 14 квітня у Києві. Кіноогляд, що у 2016 році відбудеться уже вп’яте, збирає найяскравіші та найбільш резонансні картини останніх років з Австрії.
Наступного тижня в Україні стартує Тиждень іспанського кіно
Наприкінці березня у п’ятьох містах України стартує Тиждень іспанського кіно «CINEFIESTA».
В Україні починається фестиваль «Тиждень італійського кіно»
3 березня в Києві та інших містах України починається «Тиждень італійського кіно». У цьому році фестиваль, якій знайомить українського глядача з найяскравішими новинками сучасного кінематографа Італії, відбудеться ушосте. До програми увійшли фільми з конкурсної програми Венеційського і Каннського кінофестивалів.
Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож
Хвора на рак американка проміняла лікування на навколосвітню подорож Мешканка штату Мічиган відмовилася від лікування діагностованого у неї онкозахворювання на користь подорожі по різних країнах і континентах з відвідуванням культових пам'яток. Про це пише Metro. На сторінку в Facebook, присвячену поїздці 90-річної жінки, підписалися більше 63 тисяч чоловік.
Закрыть
Outlook facebook page