RU  UK  EN
Статьи  >  В Юрмалі відкрився Парк світла

В Юрмалі відкрився Парк світла

Автор: 20.12.2017 | розваги, Латвія
В Юрмалі відкрився найбільший в Латвії Парк світла. Територію лісопарку Дзінтарі прикрасили спеціальними різдвяними декораціями з 85 тисяч світлодіодних лампочок.

Концепцію Парку світла створили автори пишною Різдвяної ялинки 2016 року у Вільнюсі - художники Йоланта туру (Jolanta Tūraitė) і Домінік Концевич (Dominykas Koncevičius), а також латвійський фахівець з ілюмінації Євген Веровська.

На оглядовій вежі висотою 33,5 метрів в Дзінтарі заблищали створені зі світлових декорів сніжинки і снігові наноси в дюнах, замети вкрили гілки сосен. Місток у парку перетворився на унікальну світлову декорацію - арку у формі величезної вируючої морської хвилі. Для її створення використовувалися світлодіодні гірлянди загальною довжиною 3,5 км. Дитячі ігрові майданчики зайняли решту території парку, яку оживили різдвяні гноми і зайці.

Парк світла буде працювати весь грудень, по суботах і неділях (10, 16, 17, 23 і 30-го грудня), з 15:00 до 18:00. Тут плануються творчі майстерні по прикрасі ялинок, виготовленні свічників, проводитимуться ігри, а на різдвяному ринку можна буде купити подарунки та ласощі. Вхід в Парк світла безкоштовний.

За матеріалами: 34travel.me

Вам это будет интересно:
День проголошення у відновленні незалежності Латвії
4 травня в Латвії відзначається державне свято - День проголошення Декларації про відновлення незалежності Латвійської Республіки.
У Бельгії туристам запропонують половити креветок на конях
У Бельгії туристи зможуть долучитися до місцевої забави - кінного промислу креветок в Оостдюнкерке, який проходить з квітня по вересень.
У Голлівуді відкриють парк Чарівний світ Гарі Поттера
Компанія Universal Studios Hollywood назвала офіційну дату відкриття нового тематичного парку.
Банк Латвії випустив монету з кішками
Банк Латвії випустив колекційну монету вартістю в п'ять євро із зображенням котів.
У Британії створили морозиво, яке не тане
Нетануче морозиво продаватимуть у розважальному парку Alton Towers в графстві Стаффордшир, повідомляє видання The Mirror.
У Лондоні побудують басейн з прозорим дном на висоті 30 метрів
У Мережі обговорюють проект будівництва нового екстремального басейну, який з'явиться в британській столиці до 2017 року.
У Киеві відбудеться концерт Хору латвійського радіо
З нагоди початку головування Латвійської Республіки в Раді Європейського Союзу 12 лютого о 19:00 в Колонному залі ім. М.В Лисенка Національної Філармонії України відбудеться концерт «Молитва Матері Терези». Під керівництвом диригента Сіґварда Кляви в концерті прийматиме участь Хор Латвійського Радіо та державний камерний оркестр «Sinfonietta Rīga».
В Італії відкрили найглибший басейн в світі
В італійській провінції Падуя відкрили найглибший басейн у світі. Спорудження під назвою Y-40 знаходиться в готелі Terme Millepini на спа-курорті Монтегротто-Терме, пише The Blaze.
У Франції відкрився парк, присвячений Маленькому принцу
На сході Франції відкрився парк розваг, присвячений героєві книги Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц», повідомляє The Local.
Парк розваг на Тенеріфе визнали найкращим у світі
Користувачі TRIPADVISOR визнали знамениті парки розваг Тенеріфе - ЛОРО-ПАРК і СІАМ-ПАРК - кращими на планеті.
Закрыть
Outlook facebook page