RU  UK  EN
Статьи  >  Парк розваг на Тенеріфе визнали найкращим у світі

Парк розваг на Тенеріфе визнали найкращим у світі

Автор: 01.01.1970 | розваги
Користувачі TRIPADVISOR визнали знамениті парки розваг Тенеріфе - ЛОРО-ПАРК і СІАМ-ПАРК - кращими на планеті.

У загальній складності в цьому році премія Travellers 'Choice, яка щорічно проводиться відомим туристичним порталом, була присуджена 533 переможцям у різних категоріях.

Сіам-парк, як і в минулому році, зайняв перше місце в списку кращих аквапарків планети. Лоро-парк покращив свій результат, піднявшись на друге місце в рейтингу кращих зоопарків світу, тоді як в 2014 році він посідав лише третю сходинку.

При цьому Сіам-парк продовжує дивувати своїх гостей: тут відкрився новий атракціон «Сінгх», що отримав назву на честь знаменитого крилатого лева, царя містичних істот і героя тайських легенд. Атракціон обіцяє стати найшвидшою водяною «американською гіркою" в світі: швидкість плотів, на яких пересуваються відвідувачі, досягає до 6 м/с на підйомі і 18 м с на узвозі.

«Сінгх» подарує прилив адреналіну навіть найбезстрашнішим любителям пригод. Різкі повороти під несподіваним кутом, перепади висоти і неймовірна швидкість - все це дозволить відвідувачам парку випробувати відчуття, схожі на ті, які переживає бобслеїст під час проходження самої складної траси.

Вам это будет интересно:
В Юрмалі відкрився Парк світла
В Юрмалі відкрився найбільший в Латвії Парк світла. Територію лісопарку Дзінтарі прикрасили спеціальними різдвяними декораціями з 85 тисяч світлодіодних лампочок.
У Бельгії туристам запропонують половити креветок на конях
У Бельгії туристи зможуть долучитися до місцевої забави - кінного промислу креветок в Оостдюнкерке, який проходить з квітня по вересень.
У Голлівуді відкриють парк Чарівний світ Гарі Поттера
Компанія Universal Studios Hollywood назвала офіційну дату відкриття нового тематичного парку.
У Британії створили морозиво, яке не тане
Нетануче морозиво продаватимуть у розважальному парку Alton Towers в графстві Стаффордшир, повідомляє видання The Mirror.
У Лондоні побудують басейн з прозорим дном на висоті 30 метрів
У Мережі обговорюють проект будівництва нового екстремального басейну, який з'явиться в британській столиці до 2017 року.
В Італії відкрили найглибший басейн в світі
В італійській провінції Падуя відкрили найглибший басейн у світі. Спорудження під назвою Y-40 знаходиться в готелі Terme Millepini на спа-курорті Монтегротто-Терме, пише The Blaze.
У Франції відкрився парк, присвячений Маленькому принцу
На сході Франції відкрився парк розваг, присвячений героєві книги Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц», повідомляє The Local.
Закрыть
Outlook facebook page