RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  В Ірані відкрився 5-й Міжнародний конгрес ісламських країн з питань охорони здоров'я

В Ірані відкрився 5-й Міжнародний конгрес ісламських країн з питань охорони здоров'я

Автор: 08.11.2021 | Іран
У період з 7 по 9 листопада у Центрі розвитку оздоровчого туризму в ісламських країнах у столиці Ірану за підтримки міністерств та міжнародних організацій, що працюють у сфері оздоровлення та оздоровчого туризму, проходить 5-й Міжнародний конгрес ісламських країн з питань охорони здоров'я.

DSC_0516.jpg

Сам захід був започаткований у 2015 році і його основною метою стало відіграти ефективну роль у розвитку економічних відносин та налагодженні зв'язків між зацікавленими сторонами у сфері охорони здоров'я та туризму в ісламських країнах. Країнами-учасниками цьогорічного, п'ятого, заходу стали Афганістан (радник з технічних питань медичної ради), Індія (помічник директора Федерація індійських торгово-промислових палат, президент фонду пропаганди здоров'я та гарного самопочуття, провідний спікер з питань медичного туризму), Ірак (активіст з питань медичного туризму та представник компанії "Temos", представник департаменту МОЗ з питань медичної евакуації та менеджер делегацій з питань міжнародного оздоровлення, Голова Торгово-промислової палати Оману), Іран, Німеччина (директор компанії "German Medical Wellness" та генеральний секретар Європейської асоціації СПА-курортів), ОАЕ (генеральний управляючий компанії "VAID Health Care Services"), Оман (представник туристичної компанії "Alfara", яка виступає генеральним агентом з продажів квитків іранської авіакомпанії "Taban Airlines"), Польща (Директор з питань міжнародних зв'язків компанії "M2 HTC" та президент "Proturmed foundation"), Російська Федерація (президент компанії та директор з розвитку бізнесу компанії "MedicaTour"), Сербія (президент групи компаній з медичного та оздоровчого туризму, спеціаліст з фізичної медицини, ендокринолог та директор лікарні "Merkur"), Туніс (президент компанії "LK-Media - LK Events and LK-Medical Tunisia" та президент Федерації медичного туризму Тунісу), Туреччина (генеральний секретар Федерації оздоровчого туризму Туреччини, віцепрезидент Асоціації оздоровчого туризму м.Аланія, представники обласних управлінь охорони здоров'я м.Діярбакир та м.Газіантепу, управляючий директор компанії "Hestourex", спеціаліст з діагностичної радіології та президент туристичної компанії "Healing Journey"), Узбекистан (директор ТОВ "MEDICA"), Угорщина (президент Угорської асоціації медичного туризму), Україна (президент туристичної компанії "ALF" та генеральний директор компанії "OUTLOOK") та Хорватія (президент компанії "Julius Rose d.o.o.", президент компанії "RexRea" та власник клініки "Poliderma"), а також представник ЄС (керуючий директор та партнер "HTI EU").

DSC_0502.jpg

Представники Національного інституту генетичної інженерії та біотехнології Ірану, Соціальної мережі для фахівців у галузі охорони здоров’я «Tritapp», медичного університету імені Шахіда Бехешті (Іран), клініки «Амін», туристичної компанії «Moj Aramesh Amitis Health», Центру дослідження нирок «Hasheminejad», іранської компанії «Sarir Salamat», Тегеранського медичного університету, компанії «Shahr Salem» (муніципалітет Тегерана), лабораторії «Aramesh», Центру розвитку оздоровчого туризму ісламських країн, Університету медичних наук провінції Курдестан, лікарні Туреччини, приватної лікарні Ірану «Mehr», Іранського університету медичних наук, Центру репродуктивної медицини ім.Авіценни, Іранського товариства пластичних та естетичних хірургів, лікарні «Mehregan» у м. Керман, лікарні Мохеба Коусара, лікарні «Bazarganan», лікарні «Erfan», Асоціації лікарських рослин, а також компанії «Be Smart», «Medgo», «Doorvakh», «Sadra Bibaft Sanat Hirkan», «Tebmed Tourism», «Royan Stem Cell Technology», «Danpuy», «Shafa Rah Yeganeh», «Luxab», «Cellgens», «DPF-Blood Bank», «Atrina», «Oanter», «Parto asemane ma», «Nouyan-co», «Mahan», «Ungex», «Niameshm», «Pars Touch» та «Yas Naab» взяли участь у заході.

DSC_0487.jpg

Загалом, програмою заходу передбачено:

панельні дискусії на теми спортивного, медичного та гастрономічного типів туризму, медицини та лабораторного обладнання, здорового харчування та природного оздоровлення в цілому;

додаткові програми на теми співробітництва європейських та ісламських країн, а також Туреччини та ісламських країн у галузі здоров'я та медичного туризму;

виставки, з можливістю їх відвідання онлайн та офлайн.

В рамках першого робочого дня конференції відбувся конкурс проєктів TSTARS, що дає можливості знайти потенційних інвесторів для стартапів та впровадження нових розробок у діючі проєкти. Спікерами заходу стали представники з Ірану, Сирії, Іраку та ОАЕ, які презентували журі та аудиторії сучасні та актуальні для всього світу концепції в медичній сфері. Серед проєктів були представлені застосунки, що спростять життя кінцевого споживача продукту - пацієнта, а саме: застосунки для запису до лікаря, пошуку необхідної медичної послуги, електронної медкартки людини; розробка сенсорної SMART SPOON, що якісно покращує життя людей, які мають діагнози тремору, хвороби Паркінсона чи розсіяного склерозу; програма для пацієнтів індустрії краси, застосунок про здорове схуднення та розробку дієти, та інші.

DSC_0454.jpg

Oкрім іншого програма конференція включала також онлайн воркшопи, серед яких - «Медичний туризм у Тунісі. Успішні приклади маркетингу у медичному туризмі», організованого Організацією оздоровчого туризму "Moje Aramesh Amitis" у співпраці з Центром розвитку оздоровчого туризму в ісламських країнах (HTDC). Серед спікерів - президент Туніської федерації медичного туризму пан Гхазі Меджбрі та генеральний директор компанії "LK Media" пан Лотфі Келіфі.

Довідково: Центр розвитку оздоровчого туризму в ісламських країнах (HTDC) вже протягом п'яти років приймає міжнародні конференції на тему оздоровчого туризму. Наразі він є найбільш активною неурядовою організацією, яка спряє налагодженню економічних зв'язків між зацікавленими особами на тему оздоровчого туризму в ісламських країнах.

Більше інформації про захід доступно за посиланням.

Головне фото htdcenter.com

Вам это будет интересно:
Ручна робота: персидські килими
У ті часи, коли перським воїнам не було рівних, а їхній силі підкорилися Римська імперія та Аравійський півострів, з-під пальців майстринь народу-переможця вийшов перший шедевр. «Весняний килим» став найдорожчим в історії людства. Він символізував владу і міць персів, а його краса оповідала про божественне походження царя Хосрова І.
Килимами вистелена дорога до Азії
Килими вішають на стіни як символ достатку, стелять на підлогу для створення затишку і підносять як дорогий подарунок. А роздивлятися химерні малюнки у вигляді ромбів і зірочок на них, вгадуючи їх значення, – справа вельми цікава. Поширені по всьому світу килимові традиції були запозичені у східних народів, які першими навчилися робити пряжу і тканини з волокнистих матеріалів.
10 фактів про Іран
Іран, завдяки територіальним розмірам та чисельності населення, давній історії, величезній кількості історичних і природних пам’яток, а також розташування у стратегічному регіоні, є цікавим, хоча і малодослідженим регіоном. Тому у цій статті Хаді Заргарі, третій секретар Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні, розкаже про декілька цікавих історичних, географічних та туристичних фактів.
Традиції святкування NOWRUZ - розповідає Посол Ірану в Україні
19 лютого 2010 року на 64-й сесії Генеральної Асамблеї ООН було ухвалено Резолюцію «Міжнародний день NOWRUZ». Відповідно до неї Генеральна Асамблея ООН закликає держави-члени «докладати зусиль для підвищення рівня інформованості щодо NOWRUZ та організовувати щорічні заходи до цього свята». Тому сьогодні OUTLOOK про традиції святкування NOWRUZ...
Іран: провінція Фарс. Частина 2
Олена Расенко побувала в дивовижній країні Іран, і ділиться з читачами OUTLOOK своїми враженнями! Сьогодні для вас ми публікуємо першу частину з циклу матеріалів про цю захоплюючу подорож! Подейкують, що все почалося з еламітів, давньоперсидської династії, яка прийшла з півночі й дала початок унікальній цивілізації.
Іран: Ісфахан. Частина 1
Олена Расенко побувала в загадковій, незвіданій країні на південному заході Азії – Ірані, тож ділиться з читачами OUTLOOK своїми враженнями. Сьогодні ми публікуємо першу частину з циклу матеріалів про цю захопливу поїздку. Знайомство з країною ми почали в Ісфахані – стародавньому, прекрасному східному місті, що нагадує декорацію до однієї з казок Шахеризади.
Свято весни. Посольства восьми країн відсвяткували у столиці України NOWRUZ 2019
19 березня 2019 року в Києві відбулося святкування Міжнародного дня NOWRUZ. Ініціаторами проведення офіційного святкування у Колонному залі Київської державної адміністрації стали вісім посольств іноземних держав, акредитованих в Україні, а саме: Азербайджанської Республіки, Ісламської Республіки Афганістан, Ісламської Республіки Іран, Республіки Казахстан, Киргизької Республіки, Республіки Таджикистан, Турецької Республіки та Республіки Узбекистан.
Закрыть
Outlook facebook page