RU  UK  EN
Статьи  >  Новозеландська компанія оголосила війну моді на бороди

Новозеландська компанія оголосила війну моді на бороди

У Новій Зеландії компанія з виробництва бритв запустила рекламну кампанію, спрямовану на руйнування «міфу про сексуальність» рясної рослинності на чоловічому обличчі, повідомляє The Daily Mail.

На рекламних плакатах зображені чоловіки з густими бородами у вигляді різних гризунів, що повисли на їх підборіддях .

Пухнасті тварини з маленькими реалістичними мордочками, що звисають із шиї і підборіддя чоловіків, були створені дійсно з волосся на обличчі моделей.

В рамках цієї кампанії також запущений конкурс в соціальних мережах: розмістивши фотографію своєї бороди з хештегом # FreeYourSkin , чоловіки можуть отримати деяку суму грошей або набори для гоління.

Водночас бритвений бренд підкреслює, що виступає не проти борід і вусів в цілому , а лише за більш доглянутий і акуратний вигляд чоловічого обличчя .




За матеріалами: Корреспондент.net

Вам это будет интересно:
IKEA випустили колекцію костюмів з оббивних тканин
Мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA вперше випустила колекцію одягу. Серію чоловічих і жіночих костюмів-трійок розробив британський дизайнер Вільям Хант.
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
У Парижі колишный Будинок моди Іва Сен-Лорана перетворили на музей
З 3 жовтня Будинок Моди великого кутюр'є Іва Сен-Лорана буде функціонувати в якості музею.
Новозеландці зібрали $ 1,5 млн на викуп пляжу з приватної власності
У Новій Зеландії за допомогою краудфандінга зібрали гроші на покупку пляжу. Як повідомляє BBC News, мова йде про пляж Авароа площею сім гектарів, який належить бізнесменові Майклу Спекмену.
Серфер з Нової Зеландії врятував принца Данії
В австралійському місті Голд-Кост серфінгіст з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував життя спадкоємцю принцу Данії Крістіану. Інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд під час відпочинку королівської сім'ї на пляжі Мермейд у четвер, 17 грудня, повідомляє 7 news.
У Новій Зеландії відзначають Національний день капців
Населення Нової Зеландії налічує трохи більше чотирьох мільйонів осіб. І без перебільшення можна стверджувати, що кожен житель цієї країни володіє, як мінімум, однією парою гумових капців.
Створено найдорожчі у світі парфуми
Іспанський нішевий парфумерний бренд Cuarzo The Circle представив найдорожче парфумерне творіння в світі.
У Новій Зеландії знайшли багатомільярдні запаси золота і срібла
Геофізики з США і Нової Зеландії виявили в підземних водоймах острова Північний великі запаси золота і срібла. Результати своїх досліджень вчені опублікували в журналі Geothermics, а коротко про них повідомляється на сайті Phys.org.
У Литві створили "розумне взуття"
Литовская компанія Ishuu Technologies розробила "розумне взуття" і тепер через краудфандинговий майданчик Indiegogo збирає гроші на його випуск.
У Новій Зеландії на берег викинулися близько 200 дельфінів
У Новій Зеландії на берег викинулися 198 дельфінів-гринд. Про це повідомляє The New Zealand Herald.
В США помер кутюр'є Оскар де ла Рента
Знаменитий американський модельєр, один із старожилів американської моди, Оскар де ла Рента помер в понеділок у своєму будинку в графстві Кент, штат Коннектикут.
Свято краватки
Неофіційне свято під назвою День краватки відзначається щорічно 18 жовтня. Батьківщина цього свята - Хорватія, так як саме в цій країні з'явився прообраз сучасної краватки.
Стартує Паризький тиждень моди
Сьогодні в столиці Франції стартує одна з головних подій у світі моди - Паризький тиждень моди.
Dolce & Gabbana виступили дизайнерами морозива
Всесвітньовідомий модний дует Dolce & Gabbana виступили дизайнерами лімітованої серії морозива, присвяченої 25-річчю одного з європейських брендів, повідомляє австрійська газета Kurier.
Фестиваль реклами Каннські леви
У перебігу семи днів, починаючи з 15 червня, професіонали рекламної індустрії з багатьох країн світу збираються разом, щоб обмінятися досвідом і відзначити видатні роботи представників міжнародного профільного співтовариства.
Австралійська дизайнерка створила ідеальну жіночу сукню
Відома австралійська дизайнерка Саша Дрейк стверджує, що створила сукню, яка допоможе жінкам виглядати стрункіше, знайти роботу і чоловіка, повідомляє The DailyTelegraph.
Закрыть
Outlook facebook page