RU  UK  EN
Статьи  >  У Новій Зеландії знайшли багатомільярдні запаси золота і срібла

У Новій Зеландії знайшли багатомільярдні запаси золота і срібла

Автор: 25.08.2015 | Нова Зеландія
Геофізики з США і Нової Зеландії виявили в підземних водоймах острова Північний великі запаси золота і срібла. Результати своїх досліджень вчені опублікували в журналі Geothermics, а коротко про них повідомляється на сайті Phys.org.

Це дозволяє, у разі організації видобутку дорогоцінних металів, отримувати до трьох мільярдів доларів на рік від вилучення золота, і 3,5 мільярда - від срібла. Як зазначили геофізики, особливо рентабельною може бути видобуток металів на двох ділянках - Ротокава і Мока (від 680 до 7,5 тисячі кілограмів срібла на рік).

Як відзначають вчені, для розробки перспективних родовищ необхідна розробка технології безпечного вилучення корисних копалин, оскільки в районі вулканічної зони Таупо знаходиться однойменне озеро кратера - одне з найбільших прісноводних озер регіону і популярне місце відпочинку новозеландців і туристів.

Вам это будет интересно:
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
Новозеландці зібрали $ 1,5 млн на викуп пляжу з приватної власності
У Новій Зеландії за допомогою краудфандінга зібрали гроші на покупку пляжу. Як повідомляє BBC News, мова йде про пляж Авароа площею сім гектарів, який належить бізнесменові Майклу Спекмену.
Серфер з Нової Зеландії врятував принца Данії
В австралійському місті Голд-Кост серфінгіст з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував життя спадкоємцю принцу Данії Крістіану. Інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд під час відпочинку королівської сім'ї на пляжі Мермейд у четвер, 17 грудня, повідомляє 7 news.
У Новій Зеландії відзначають Національний день капців
Населення Нової Зеландії налічує трохи більше чотирьох мільйонів осіб. І без перебільшення можна стверджувати, що кожен житель цієї країни володіє, як мінімум, однією парою гумових капців.
У Новій Зеландії на берег викинулися близько 200 дельфінів
У Новій Зеландії на берег викинулися 198 дельфінів-гринд. Про це повідомляє The New Zealand Herald.
Новозеландська компанія оголосила війну моді на бороди
У Новій Зеландії компанія з виробництва бритв запустила рекламну кампанію, спрямовану на руйнування «міфу про сексуальність» рясної рослинності на чоловічому обличчі, повідомляє The Daily Mail.
Закрыть
Outlook facebook page