RU  UK  EN
Статьи  >  Випускники КІМВ проведуть благодійний вечір для збору грошей пораненим в зоні АТО

Випускники КІМВ проведуть благодійний вечір для збору грошей пораненим в зоні АТО

5 вересня випускники Інституту міжнародних відносин Київського університету імені Тараса Шевченка проведуть благодійний Вересневий грейс для збору грошей на допомогу пораненим в зоні АТО.

«Вересневий Грейс - це особливий вечір тепла і єднання, де ви зможете побачитися зі старими друзями, зустріти нових знайомих, поспілкуватися і зробити добру справу. 20% від вартості кожного квитка будуть передані на допомогу пораненим в зоні АТО», - повідомили OUTLOOK організатори вечора Клуб випускників ІМВ« Ардеа Альба ».

В рамках програми заходу буде представлено кілька арт-проектів, відбудеться благодійний аукціон, на якому гості зможуть придбати унікальні лоти.

Вересневий Грейс - це щорічний благодійний вечір, який об'єднує випускників КІМВ різних спеціальностей і років випуску. Цього року, кошти зібрані на заході підуть на закупівлю життєво необхідних апаратів у військовий госпіталь.

Клуб випускників ІМВ «Ардеа Альба» - неприбуткова громадська організація, яка займається об'єднанням випускників Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Шевченка та інших осіб, причетних до цього навчального закладу.

Члени організації відновлюють контакти випускників, проводять заходи спрямовані на зміцнення їх соціальних зв'язків і створюють платформу для неформального спілкування випускників різного віку і спеціалізації.

Інтернет-видання про світ OUTLOOK є інформаційним партнером Вересневого Грейс. Більш детальну інформацію про захід ві можете дізнатися за посиланням.

Вам это будет интересно:
У День вишиванки кияни зможуть проїхатися в метро безкоштовно
Акція буде діяти на шести станціях київського метрополітену.
У Києві «Батьківщина-мати» одягла вінок з маків
До Дня пам'яті і примирення монумент «Батьківщина-мати» в Києві прикрасили розкішним вінком з маків. Саме ця квітка є символом пам'яті про загиблих у Другій світовій війні.
Міжнародний день ромів
Сьогодні роми всього світу святкують своє національне свято - День циган.
Всесвітній день вечірок
Всесвітній день вечірок відзначається щорічно 3 квітня як синхронізоване глобальне масове святкування, присвячене поліпшенню світу і активного створення бажаної реальності.
У Києві відкрили представництво Баварії
Участь у церемонії взяли мер Києва Віталій Кличко, міністр закордонних справ Павло Клімкін та віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів.
У Києві Московський міст перейменували на Північний
Київрада перейменувала Московський міст, повернувши йому проектну назву "Північний".
У Києві станцію метро "Петрівка" перейменували в "Почайна"
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали перейменування станції метро "Петрівка".
Всесвітній день хіджабу
сесвітній день хіджабу - щорічна кампанія, спрямована на розвиток релігійної толерантності і розуміння. День був заснований в 2013 році жителькою Нью-Йорка Назмі Хан і відзначається щорічно 1 лютого.
ООН назвала кількість мігрантів у світі
Організація об'єднаних націй нарахувала в світі 258 млн мігрантів. Дані були опубліковані у всесвітній день мігрантів.
Визначено кращих знавців англійської мови в світі
Жителі Нідералндів визнані кращими знавцями англійської мови серед не-носіїв.
У Києві відкривається виставка німецького художника Маркуса Нідена
14 листопада відбудеться відкриття виставки «Мій український щоденник: малюнки та скульптури Маркуса Нідена».
День поминання всіх покійних
Традиційно 2 листопада, слідом за Днем всіх святих, католицька церква відзначає День поминання всіх покійних вірних. На відміну від Дня всіх святих, це, перш за все, поминання померлих рідних і близьких.
Міжнародний день білої тростини
Міжнародне співтовариство позначило на календарях чимало знаменних і пам'ятних дат. У їх числі - Міжнародний день білої тростини. Це - не свято. Це - своєрідний знак біди, що нагадує суспільству про існування поруч людей з обмеженими фізичними можливостями, про допомогу і про солідарність.
Міжнародний день дівчаток
11 жовтня відзначається Міжнародний день дівчаток. Цю дату проголосила Генеральна Асамблея ООН на знак визнання прав дівчаток і унікальних проблем, з якими їм доводиться стикатися у всьому світі. Вперше день дівчаток відзначався в 2012 році і був присвячений актуальній для багатьох країн світу проблемі - дитячим шлюбам.
Всесвітній день психічного здоров'я
Всесвітній день психічного здоров'я відзначається в світі з 1992 року з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров'я, з метою підвищення інформованості населення щодо проблем психічного здоров'я і способів його зміцнення, а також профілактики і лікування психічних розладів.
У Києві відкрилася «Фантастична історія» хризантем
Майданчик Печерського ландшафтного парку в Києві з 4 по 23 жовтня буде зачаровувати своїх відвідувачів виставкою хризантем. На площі майже чотири тисячі квадратних метрів будуть створені десять тематичних інсталяцій з 25 тисяч різнокольорових хризантем.
Всесвітній день житла
Щорічно в перший понеділок жовтня в системі міжнародних днів ООН відзначається Всесвітній день Хабітат (інший варіант назви українською - Всесвітній день житла). Він був заснований Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році і відзначається щороку починаючи з 1986 року.
Європейський день мов
Починаючи з 2002 року 26 вересня відзначають Європейський день мов. Цей міжнародний день був проголошений Радою Європи в рамках Європейського року мов і підтриманий Європейським союзом.
Міжнародний день миру
У 1981 році своєю резолюцією 36/67 Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру (International Day of Peace) і встановила його святкування на третій вівторок вересня. Заснувавши цей День, Генеральна Асамблея присвятила його відзначенню та зміцненню ідеалів миру як всередині держав і народів, так і між ними.
У Києві представляють унікальні роботи величних художників з особистими автографами
З 20 вересня в Києві відкривається ексклюзивна виставка, в рамках якої будуть представлені об'єкти тиражного мистецтва, що являють собою відбиток на папері або металі з друкарської форми.
Закрыть
Outlook facebook page