RU  UK  EN
Статьи  >  У Києві представляють унікальні роботи величних художників з особистими автографами

У Києві представляють унікальні роботи величних художників з особистими автографами

З 20 вересня в Києві відкривається ексклюзивна виставка, в рамках якої будуть представлені об'єкти тиражного мистецтва, що являють собою відбиток на папері або металі з друкарської форми.

У поціновувачів прекрасного буде можливість побачити шедеври Рембрандта, Сальвадора Далі, Пабло Пікассо, Альберто Джакометті, Анрі Матіса, Шагала з оригінальними підписами геніїв. Серед експонатів також розміщені гравюри та офорти Піранезі, Дюрера, Саделер, Раймонда, Шишкіна і Богаєвського. Крім цього, подію доповнили творами українських художників.

Відзначимо, що тиражна графіка вже знайшла широку популярність в Європі. Безперечним лідером є Пабло Пікассо, який створив за своє життя, більше двох тисяч естампів.

Захід відбудеться з 20 по 27 вересня в аукціонному домі «Золотое сечение» по вулиці Первомайського, 4. Експозиція відкрита з 11 до 19 годин, вхід - безкоштовний. По завершенню експозиції всі об'єкти будуть виставлені на торги, які відбудуться 28 вересня.

Всі твори пройшли фахову експертизу провідних в цій галузі мистецтвознавців і технологів, що засвідчили справжність і якість полотен. Відносно цих об'єктів, оригінальними прийнято вважати відбитки, зроблені художником власноруч або за його участі.

Вам это будет интересно:
У День вишиванки кияни зможуть проїхатися в метро безкоштовно
Акція буде діяти на шести станціях київського метрополітену.
У Києві «Батьківщина-мати» одягла вінок з маків
До Дня пам'яті і примирення монумент «Батьківщина-мати» в Києві прикрасили розкішним вінком з маків. Саме ця квітка є символом пам'яті про загиблих у Другій світовій війні.
У Києві відкрили представництво Баварії
Участь у церемонії взяли мер Києва Віталій Кличко, міністр закордонних справ Павло Клімкін та віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів.
У Києві Московський міст перейменували на Північний
Київрада перейменувала Московський міст, повернувши йому проектну назву "Північний".
У Києві станцію метро "Петрівка" перейменували в "Почайна"
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали перейменування станції метро "Петрівка".
У Римі пройде карнавал
Карнавал пройде не тільки в Венеції, але і в інших містах Італії, в тому числі і в столиці.
Національна галерея Праги буде працювати безкоштовно в ці вихідні
Цими вихідними, 3-го і 4-го лютого, Національна галерея в Празі буде працювати безкоштовно в усіх п'яти будинках музею. Все це в честь 222-ї річниці з часу заснування галереї.
Оголошено програму Венеціанського карнавалу
Дія розгортатиметься не тільки на воді, але і в повітрі. Церемонія відкриття відбудеться 28 січня двічі: о 18.00 з повтором о 20.00 на каналі Каннареджо.
Повний каталог картин Далі опублікували в Інтернеті
Фонд Гала-Сальвадор Далі опублікував на сайті останній, п'ятий розділ каталогу картин видатного художника.
У Києві відкривається виставка німецького художника Маркуса Нідена
14 листопада відбудеться відкриття виставки «Мій український щоденник: малюнки та скульптури Маркуса Нідена».
У Києві відкрилася «Фантастична історія» хризантем
Майданчик Печерського ландшафтного парку в Києві з 4 по 23 жовтня буде зачаровувати своїх відвідувачів виставкою хризантем. На площі майже чотири тисячі квадратних метрів будуть створені десять тематичних інсталяцій з 25 тисяч різнокольорових хризантем.
Франція пропонує стати співвласником старовинного шато за 50 євро
Замок Ле Палюель у південно-західній Франції заявлений у якості аукціонного експонату. Торги з метою порятунку маєтку, що руйнується відбудеться 21 вересня. Необхідною сумою являється 500 000 євро, але мінімальний внесок стартує від 50 євро.
Мистецтвознавці перевірять горища Франції на предмет шедеврів
На горищі будинку на півдні Франції виявили полотно, яке можливо належить пензлю італійського художника Караваджо і оцінюється в 135 млн доларів. Через кілька днів після знахідки провідний мистецтвознавець Мікаель Санто закликав місцевих жителів поритися на своїх горищах в пошуках ще однієї картини художника, яка могла стати виграшем у лотереї XVII-го століття і пізніше зникла.
У Неаполі врятована єдина в Італії робота Бенксі
Робота Бенксі "Мадонна з рушницею" врятована, завдяки скляній вітрині. Як пише портал "Італія по-русски", це єдине творіння самого знаменитого вуличного художника в Італії.
Посли різних країн створять сквер миру
9 квітня в Національному ботанічному саду імені Гришка посли іноземних держав приєдняються до Міжнарожної ініціативи "Дерева миру". Окрім дипломатів в акції візьмуть участь активісти 132 міст та селищ України, а також представники 50 країн світу.
Наступного тижня в Україні стартує Тиждень іспанського кіно
Наприкінці березня у п’ятьох містах України стартує Тиждень іспанського кіно «CINEFIESTA».
Вчені встановили особу Бенксі
Вчені з Лондонського університету королеви Марії встановили особу вуличного художника, який ховається під псевдонімом Бенксі, пише The Independent Художника насправді звуть Робін Ганнінг, розповів один з дослідників. Він навчався в одній з державних шкіл Брістоля.
Фотограф з Ірландії продав світлину картоплі за $ 1 млн
47-річний Кевін Ебоші, який знімав свого часу Джонні Деппа і Стівена Спілберга, зробив свою історичну фотографію нічим не примітного овоча в 2010 році.
У Києві пройде фестиваль японського кіно
З 22 по 24 січня в київському кінотеатрі Кінопанорама пройде фестиваль японського кіно.
Названі самі приголомшливі театри світу
Експерти американського порталу Thrillist визначили 15 світових театрів, які дивують своєю архітектурою.
Закрыть
Outlook facebook page