RU  UK  EN
Статьи  >  Німець намагався осушити озеро, щоб спасіті iPhone

Німець намагався осушити озеро, щоб спасіті iPhone

Підліток з Кельна вирішив відкачати з озера всю воду, щоб дістати смартфон, повідомляє Metro.

Юнак впустив телефон під час риболовлі з друзями. Воду молодик відкачував в розташованого поблизу громадського туалету за допомогою насоса і двох шлангів. Апарат йому знайти так і не вдалося.

Незабаром після запуску процесу відкачування вода в унітазі громадського туалету почала переливатися через край. З'ясувалося, що сантехніка не була підключена до системи каналізації. Через кілька годин власник стоянки, поруч з якою розташовувався туалет, помітив, що навколо спорудження утворилася величезна калюжа. Чоловік викликав поліцію. Співробітники правопорядку швидко знайшли школяра і оштрафували його за псування туалету і спробу осушення ставка.

Підліток розповів поліцейським, що він з самого початку розумів, що телефон, ймовірно, не вийде відновити. Однак йому були важливі телефонні контакти, фотографії та відео, які зберігалися в пам'яті апарату.

За матеріалами: Lenta.ru

Вам это будет интересно:
111 років назад вийшла перша в світі телепередача
Сучасне життя важко уявити без телебачення, так що дата 9 травня є воістину історичною в цій галузі.
У Дюссельдорфі відкрили медичні курси для дітей
У Дюссельдорфі проводять медичні курси для дітей з надання першої допомоги.
У Німеччині відкрилася виставка ART COLOGNE
У Кельні відкрилася найбільша художня виставка-ярмарок в Німеччині - ART COLOGNE.
Страйк в аеропортах Німеччини
Через страйк наземних працівників аеропортів в Німеччині сьогодні, 10 квітня 2018 року, авіаконцерн Lufthansa скасовує близько 800 рейсів у чотирьох місцевих аеропортах.
Перший в світі музей такс відкрився в Німеччині
У баварському місті Пассау відкрився перший в світі музей такс.
Туристичні об'єкти Німеччини почали приймати криптовалюту
Відвідування ряду популярних німецьких пам'яток тепер можна оплатити не тільки євро, але і криптовалютою.
В Саксонській Швейцарії пройде музичний фестиваль
24 березня в Саксонської Швейцарії починається відомий на всю Європу музичний фестиваль.
Німецький стартап допомагає знайти собаку в притулку по музичним смакам
Німецький стартап за допомогою програми Adoptify допомагає підібрати вихованця в притулку по музичним смакам.
Громадський транспорт в Німеччині може стати безкоштовним
Безкоштовний проїзд на автобусах, трамваях і метро з'явиться в п'яти містах Німеччини. Для поліпшення екології федеральний уряд країни і регіональні муніципалітети планують розширити проект на всю країну.
Всесвітній день радіо
Всесвітній день радіо - молоде свято, вперше його відзначили лише в 2012 році. А рішення про його проведення ЮНЕСКО прийняла в 2011-му.
У Нідерландах з'являться банкомати для біткоіни
Перші автомати для обміну біткоінів з'явилися в Нідерландах. Апарати нового типу дозволяють внести кілька тисяч євро готівки для купівлі цінної криптовалюти, а також навпаки, отримати готівку після завершення транзакції.
Фестиваль світла в Берліні
Фестиваль світла в Берліні - масштабне світлове дійство, коли історичні та архітектурні пам'ятки міста ночами служать об'єктами світлових інсталяцій. Він проходить щорічно, починаючи з 2005 року, в другій половині жовтня і триває 10 днів.
День народження смайлика
Користувачі Інтернету вже не уявляють своє листування без смайликів. А чи знаєте ви, що у смайла навіть є день народження? Відзначають день народження смайлика 19 вересня.
В Німеччині стартував Октоберфест
Октоберфест - це наймасовіше народне гуляння в світі. Це свято відвідує до 6 мільйонів чоловік щорічно. Уявіть собі двісті тисяч людей, які збираються на відносно невеликому п'ятачку в центрі Мюнхена, п'ють пиво, веселяться, голосно виспівують пісні, катаються на атракціонах. Енергетика у цього місця просто приголомшлива.
У Парижі на Сені протестують літаючі автомобілі
Мер Парижа Анн Ідальго побажала, щоб Париж став першим містом світу, в якому з'являться незвичайні автомобілі. Головним їхнім завданням стане боротьба зі столичними пробками.
У Берліні з'явився онлайн-університет для біженців
У Берліні почав роботу безкоштовний онлайн-університет для біженців.
У Берліні безкоштовно віддають столітній будинок
Чудовий дерев'яний будинок в скандинавському стилі, зведений в 1911 році в адміністративному районі Берліна Кепенік, пропонують забрати новому власнику абсолютно безкоштовно. Єдина умова, як повідомляє німецький журнал Focus, необхідність перевезти будинок в інше місце.
У Новій Зеландії відзначають Національний день капців
Населення Нової Зеландії налічує трохи більше чотирьох мільйонів осіб. І без перебільшення можна стверджувати, що кожен житель цієї країни володіє, як мінімум, однією парою гумових капців.
Фестиваль кабаре, театру і цирку в Мюнхені
Зимовий фестиваль Tollwood - це щорічний фестиваль кабаре, театру і цирку і відкривається він саме сьогодні в Мюнхені.
Австрійські дизайнери створили мобільний острів
Австрійська компанія Migaloo Private Submarines, яка спеціалізується на виробництві яхт, представила проект приватного плавучого острова.
Закрыть
Outlook facebook page