RU  UK  EN
Статьи  >  Громадський транспорт в Німеччині може стати безкоштовним

Громадський транспорт в Німеччині може стати безкоштовним

Автор: 19.02.2018 | Німеччина
Безкоштовний проїзд на автобусах, трамваях і метро з'явиться в п'яти містах Німеччини. Для поліпшення екології федеральний уряд країни і регіональні муніципалітети планують розширити проект на всю країну.

До кінця 2018 року безкоштовні автобуси з'являться в п'яти містах Західної Німеччини. Перший час вони будуть працювати в тестовому режимі. Нововведення має поліпшити якість повітря в німецьких містах, так як безкоштовний громадський транспорт зменшить число приватних засобів пересування.

Екологію в Німеччині покращують і іншими способами: обмежуючи шкідливі викиди від автобусів і таксі, створюючи міські зони з низьким рівнем забрудненості і підтримуючи користування автомобілем всією сім'єю.

Проте, ідею безкоштовного користування громадським транспортом підтримали не вся міська влада Німеччини. В основному через потенційні витрати: проїзд без оплати збільшить потік пасажирів, через що потрібно буде додати нові маршрутні лінії, збільшити парк автобусів і розширити персонал. За словами Ашока Шрідхарана, мера Бонна, немає жодного виробника, який міг би поставити потрібну кількість електричних автобусів для реалізації проекту такого масштабу.

За матеріалами 34travel.me

Вам это будет интересно:
У Дюссельдорфі відкрили медичні курси для дітей
У Дюссельдорфі проводять медичні курси для дітей з надання першої допомоги.
У Німеччині відкрилася виставка ART COLOGNE
У Кельні відкрилася найбільша художня виставка-ярмарок в Німеччині - ART COLOGNE.
Страйк в аеропортах Німеччини
Через страйк наземних працівників аеропортів в Німеччині сьогодні, 10 квітня 2018 року, авіаконцерн Lufthansa скасовує близько 800 рейсів у чотирьох місцевих аеропортах.
Перший в світі музей такс відкрився в Німеччині
У баварському місті Пассау відкрився перший в світі музей такс.
Туристичні об'єкти Німеччини почали приймати криптовалюту
Відвідування ряду популярних німецьких пам'яток тепер можна оплатити не тільки євро, але і криптовалютою.
В Саксонській Швейцарії пройде музичний фестиваль
24 березня в Саксонської Швейцарії починається відомий на всю Європу музичний фестиваль.
Німецький стартап допомагає знайти собаку в притулку по музичним смакам
Німецький стартап за допомогою програми Adoptify допомагає підібрати вихованця в притулку по музичним смакам.
Фестиваль світла в Берліні
Фестиваль світла в Берліні - масштабне світлове дійство, коли історичні та архітектурні пам'ятки міста ночами служать об'єктами світлових інсталяцій. Він проходить щорічно, починаючи з 2005 року, в другій половині жовтня і триває 10 днів.
В Німеччині стартував Октоберфест
Октоберфест - це наймасовіше народне гуляння в світі. Це свято відвідує до 6 мільйонів чоловік щорічно. Уявіть собі двісті тисяч людей, які збираються на відносно невеликому п'ятачку в центрі Мюнхена, п'ють пиво, веселяться, голосно виспівують пісні, катаються на атракціонах. Енергетика у цього місця просто приголомшлива.
У Берліні з'явився онлайн-університет для біженців
У Берліні почав роботу безкоштовний онлайн-університет для біженців.
У Берліні безкоштовно віддають столітній будинок
Чудовий дерев'яний будинок в скандинавському стилі, зведений в 1911 році в адміністративному районі Берліна Кепенік, пропонують забрати новому власнику абсолютно безкоштовно. Єдина умова, як повідомляє німецький журнал Focus, необхідність перевезти будинок в інше місце.
Фестиваль кабаре, театру і цирку в Мюнхені
Зимовий фестиваль Tollwood - це щорічний фестиваль кабаре, театру і цирку і відкривається він саме сьогодні в Мюнхені.
Альпійських корів залишать без дзвіночків
Дзвін коров'ячих дзвіночків вдалині - один із найбільш упізнаваних звуків в Альпах. Однак незабаром він може стати лише відлунням минулого, принаймні, в німецькому Альгое.
Бірфест в Кульмбасі
Для любителів пива Бірфест в Кульмбасі-справжній рай на землі. Це місто в Франконії часто називають пивною столицею Німеччини. Є свідчення, що пиво тут варили ще за 3 тис. років до н.е., а в середні віки кожен його житель був пивоваром
У Мюнхені з'явилися гей-світлофори
У німецькому Мюнхені з'явилися ЛГБТ-світлофори для пішоходів, на яких за руки тримаються не тільки гетеросексуальні пари, а й геї та лесбіянки. Як повідомляє Pink Новини, міська рада вирішила оснастити ними пішохідні переходи в переддень «Параду гордості» (щорічного гей-параду), який пройде в суботу, 11 липня.
Відкривається оперний фестиваль в Мюнхені
Сьогодні в Мюнхені відкривається Оперний фестиваль - унікальна подія культурного життя не лише Європи, але і всього світу.
Народне гуляння у Франкфурті-на-Майні
Сьогодні в німецькому місті Франкфурт-на-Майні розпочинається фестиваль Опернплацфест або як його ще називають народні гуляння.
У Німеччині проходить фестиваль стріт-арту
В німецькій землі Саар на території колишнього металургійного комбінату міста Фёлькінгена проходить фестиваль URBANART BIENNALE-2015.
У Баварії знайшли найстаріший у світі крендель
Під час археологічних розкопок в Баварії був виявлений крендель, вік якого становить близько 250 років. Як повідомляє The Local, хлібобулочний виріб знайшли в районі міста Регенсбург.
У Німеччині викрали ворота концтабору Дахау
З колишнього нацистського концтабору в Дахау викрали сталеві двері з написом "Праця робить вільним".
Закрыть
Outlook facebook page