RU  UK  EN
Статьи  >  Альпійських корів залишать без дзвіночків

Альпійських корів залишать без дзвіночків

Автор: 27.08.2015 | Німеччина, природа
Дзвін коров'ячих дзвіночків вдалині - один із найбільш упізнаваних звуків в Альпах. Однак незабаром він може стати лише відлунням минулого, принаймні, в німецькому Альгое.

Зоозахисники Німеччини закликають заборонити традиційні дзвіночки, що одягаються на шию коровам. За їхніми словами, вони занадто важкі і змушують тварин мучитися. Натомість представники товариства захисту прав тварин German Animal Welfare Society пропонують вішати на корів GPS-пристрої.

Традиційно фермери випускають корів вільно пастися на альпійських луках, а дзвіночки використовують для визначення їх місця розташування. Незважаючи на те, що дзвін таких дзвіночків найчастіше асоціюють зі Швейцарією, у баварського регіону Альгой теж є така традиція.

Проте останнім часом почастішали скарги на здавалося б нешкідливі коров'ячі дзвіночки. Суд у Швейцарії та Німеччині вже зобов'язав фермерів знімати їх у нічний час, щоб не будити дзвоном сусідів.

Німецькі правозахисники впевнені, що тварини не повинні страждати через традицій. Однак вимога борців за права тварин вже негативно зустріли фермери та представники турагенств. Перші не хочуть відмовлятися від старовинної традиції, а другі - позбавляти туристів можливості послухати той самий дзвін у Альпах, пише Telegraph.

Вам это будет интересно:
Всесвітній день черепахи
23 травня за ініціативою Американського товариства порятунку черепах відзначається Всесвітній день, присвячений цій тварині, що символізує мудрість і довголіття.
У Дюссельдорфі відкрили медичні курси для дітей
У Дюссельдорфі проводять медичні курси для дітей з надання першої допомоги.
У Німеччині відкрилася виставка ART COLOGNE
У Кельні відкрилася найбільша художня виставка-ярмарок в Німеччині - ART COLOGNE.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
Страйк в аеропортах Німеччини
Через страйк наземних працівників аеропортів в Німеччині сьогодні, 10 квітня 2018 року, авіаконцерн Lufthansa скасовує близько 800 рейсів у чотирьох місцевих аеропортах.
Перший в світі музей такс відкрився в Німеччині
У баварському місті Пассау відкрився перший в світі музей такс.
Туристичні об'єкти Німеччини почали приймати криптовалюту
Відвідування ряду популярних німецьких пам'яток тепер можна оплатити не тільки євро, але і криптовалютою.
У Японії свято цвітіння сакури Ханами
«Ханами» перекладається c японської як «милування квітами». Це - національна традиція. Навесні, коли зацвітає сакура, майже все населення Японії спрямовуються в парки, щоб насолодитися цим приголомшливим за красою видовищем.
В Саксонській Швейцарії пройде музичний фестиваль
24 березня в Саксонської Швейцарії починається відомий на всю Європу музичний фестиваль.
Міжнародний день полярного ведмедя
Щорічно 27 лютого відзначається інтернаціональний екологічне свято - Міжнародний день полярного ведмедя. Ініціатором цього природного свята виступає організація Polar Bears International (PBI) - міжнародна організація, яка бореться за збереження популяції полярних (білих) ведмедів.
Німецький стартап допомагає знайти собаку в притулку по музичним смакам
Німецький стартап за допомогою програми Adoptify допомагає підібрати вихованця в притулку по музичним смакам.
Громадський транспорт в Німеччині може стати безкоштовним
Безкоштовний проїзд на автобусах, трамваях і метро з'явиться в п'яти містах Німеччини. Для поліпшення екології федеральний уряд країни і регіональні муніципалітети планують розширити проект на всю країну.
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини
Вулкан Таранакі в Новій Зеландії отримав права людини з ініціативи місцевої влади, як повідомляє The Guardian.
Обрані країни з кращою якістю повітря
Жителі Ірландії та Чехії більше всього завдоволені якістю повітря у власних країнах.
Фестиваль світла в Берліні
Фестиваль світла в Берліні - масштабне світлове дійство, коли історичні та архітектурні пам'ятки міста ночами служать об'єктами світлових інсталяцій. Він проходить щорічно, починаючи з 2005 року, в другій половині жовтня і триває 10 днів.
Всесвітній день тварин
Міжнародний конгрес прихильників руху на захист природи, що проходив у Флоренції в одна тисяча дев'ятсот тридцять одна році вирішив щорічно відзначати 4 Всесвітній октября день тварин. Це рішення знайшло широку підтримку, і нині таке свято як Всесвітній день тварин відзначають у різних країнах світу щорічно
Всесвітній день моря
Всесвітній день моря - один з міжнародних свят в системі Організації Об'єднаних Націй.
В Німеччині стартував Октоберфест
Октоберфест - це наймасовіше народне гуляння в світі. Це свято відвідує до 6 мільйонів чоловік щорічно. Уявіть собі двісті тисяч людей, які збираються на відносно невеликому п'ятачку в центрі Мюнхена, п'ють пиво, веселяться, голосно виспівують пісні, катаються на атракціонах. Енергетика у цього місця просто приголомшлива.
У Туреччині виявили 11 гектарів лісу, повного делікатесних трюфелів
Ці делікатесні гриби виростають на площі в 11 гектарів у провінціях Ізмір і Маніса.
Фестиваль квітучих вишень у Філадельфії
Фестивалі, присвячені цвітінню сакури, неймовірно популярні як в самій Японії, так і в США, де це дерево є символом дружби між двома країнами. І поки найвідомішим заходом цього роду є фестиваль у Вашингтоні, все ж жителі інших міст не відстають від столиці. Наприклад, протягом цілого місяця мешканці Філадельфії святкують Фестиваль квітучих вишень Subaru.
Закрыть
Outlook facebook page