RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  ОАЕ евакуюють арабських громадян з Китаю

ОАЕ евакуюють арабських громадян з Китаю

За дорученням Президента ОАЕ Й.В. Шейха Халіфи Бін Заїда Аль Нагаяна, Спадкоємний Принц Абу-Дабі, заступник Верховного головнокомандувача збройними силами ОАЕ, Й.В. Шейх Мухаммед Бін Заїд Аль Нагаян розпорядився евакуювати громадян ряду братніх і дружніх країн з Китаю, до «Гуманітарного міста» в Абу -Дабі.

За дорученням Президента ОАЕ Й.В. Шейха Халіфи Бін Заїда Аль Нагаяна, Спадкоємний Принц Абу-Дабі, заступник Верховного головнокомандувача збройними силами ОАЕ, Й.В. Шейх Мухаммед Бін Заїд Аль Нагаян розпорядився евакуювати громадян ряду братніх і дружніх країн з провінції Хубей к Китаї (епіцентру поширення коронавируса "Covid - 19") до «Гуманітарного міста» в Абу-Дабі. Дана міра була здійснена на прохання урядів низки країн, в рамках якої відбулася евакуація, що також відповідає гуманітарним принципам Еміратів, прийнятим щодо братів і друзів і надання їм посильної допомоги у складних обставинах.

Літак, оснащений необхідним медичним обладнанням, здійснив евакуацію 215 осіб, серед якої були громадяни низки арабських і дружніх країн. В евакуації взяла участь група гуманітарного реагування, до складу якої увійшли добровольці з числа пілотів, бортпровідників, а також група медичного та адміністративного персоналу.

«Гуманітарне місто» в Абу-Дабі оснащене усім необхідним обладнанням і матеріалами для проведення медичних оглядів евакуйованих осіб і забезпечення їх безпеки. Евакуйовані будуть поміщені в карантин на термін не менше 14 днів, їм надаватиметься уся необхідна медична допомога протягом всього періоду карантину відповідно до стандартів ВООЗ.

Міністерство закордонних справ і міжнародного співробітництва Об’єднаних Арабських Еміратів та Посольство ОАЕ в Китайській Народній Республіці погодили з посольствами відповідних країн організацію процесу евакуації в рамках зусиль ОАЕ по розширенню співпраці з китайським урядом в боротьбі з поширенням вірусу.

Ця ініціатива відображає постійне прагнення ОАЕ надавати підтримку братнім і дружнім країнам і зміцнювати гуманітарні основи ОАЕ, які є наріжним каменем політики країни, чиє керівництво завжди підкреслювало необхідність надання допомоги всім народам у важких обставинах без дискримінації на основі географічного розташування, раси чи релігії, а скоріше на основі благородних людських принципів.

Текст надано Посольством ОАЕ в Україні

Вам это будет интересно:
Висоти Сходу
Стереотипи – страшна річ. За «допомогою» них у нас в голові формується певна картина світу, яку не так просто змінити. Взяти, приміром, поняття «хмарочос». У 90% людей в уяві відразу ж виникають американські міста, знайомі з фільмів і ТБ. Цілком логічно, та ось тільки в наш час, щоб побачити кращу панораму на шикарні хмарочоси, курс слід тримати на схід.
Снігова королева позаздрила б. Кращі льодові готелі світу
Замість підлоги з підігрівом – ковзанка. Як альтернатива махровому халату – шапка-вушанка і пуховик. Відпочити у стилі «Північний полюс» пропонують еко-готелі та кафе в Канаді, Румунії і навіть спекотному Дубаї...Єкзотичними можуть бути готелі не тільки біля окену та тропічних пальм.
ОАЕ відзначають Золотий Ювілей
Сьогодні, 2 грудня, Об'єднані Арабські Емірати відзначають "Золотий ювілей" з нагоди 50-річчя з дня їх заснування у 1971 році. Ювілей ознаменовує початок національної стратегії країни на наступні 50 років, підтримуючи нову еру сталого розвитку, зміцнюючи унікальну конкурентоспроможність та глобальну відкритість економіки країни.
Водні ворота. Вражаючі порти світу
Аеропорти, залізничні вокзали, автобусні станції практично завжди створюються «за примхою Людини». А ось порти і гавані – це вже спільна творчість homo sapiens і природи. Outlook пропонує вашій увазі найгарніші та найоригінальніші з них.
Нові туристичні об'єкти
Поступове відкриття кордонів країнами світу вселяє надію на поверення до звичного ритму життя і відпусток. Тож у підбірці ми пропонуємо декілька нових незвичних туристичних місць, щоб ви могли напевно визначитись із місцем такої очікуваної відпустки.
ОАЕ на шляху до чистої електроенергії
6 квітня 2021 року Корпорація ядерної енергетики Еміратів (ENEC) оголосила, що перший блок АЕС Барака розпочав комерційні операції. В цифрах - це забезпечення електроенергією 570 тисяч домівок щороку, або попередження викидів 21 млн тон СО2.
Гуманітарна допомога від Об’єднаних Арабських Еміратів у часи пандемії
З нагоди 49-го Національного Дня і в рамках посилення міжнародного співробітництва у боротьбі з поширенням пандемії коронавірусу COVID-19 Посольство ОАЕ в Україні передало понад 1,5 мільйона експрес-тестів на COVID-19 (IgM/IgG) та масок для українських державних установ...
А ви знали...?
Добірка цього тижня насичена фото і відео матеріалами з різних куточків нашої планети. Хто налаштовує годинники у Букінгемському палаці? Як звучить Чорнобиль? Чи можливо у незвичний спосіб оглянути околиці міста Чунцинь? Ці та інші цікавинки ви сьогодні дізнаєтесь!
Гуманітарна допомога та діяльність ОАЕ у боротьбі з COVID-19
За час, поки у світі вирує пандемія коронавірусу, Посольства ОАЕ у 24 державах світу передали 260 тон медичного обладнання та харчових продуктів, а також допомогли 260 000 медичним працівникам.
В Україні пройшов «Культурний день ОАЕ»-2019
У неділю, 1 грудня, у Києві відбувся захід «Культурний день ОАЕ», гостями якого стали Надзвичайні і Повноважні посли Алжиру, Пакистану, Лівану, народні депутати, а також представники арабських діаспор в Україні.
Посольство ОАЕ проводить благодійні акції для українських дітей, що потребують особливої уваги
Протягом року Посольство Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні у співпраці з благодійними фондами проводить акції доброти. Сьогодні для київських школярів зі спеціальної школи I-II ступенів №12 керівник політичного, економічного та інформаційного відділу посольства Наджла Аль-Раїс і консультант економічного відділу Вікторія Рахматулліна за підтримки Благодійного фонду Мохаммеда ібн Рашида Аль Мактума підготували спеціальні подарунки!
Посольство ОАЕ в Україні провело благодійну акцію для дітей
На честь свята міжнародного Дня знань Посольство Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні порадувало школярів тематичними подарунками.
Посольство ОАЕ в Україні організували дипломатичний прийом...
У Києві відбувся урочистий прийом, присвячений 45-річчю об'єднання Еміратів. Національний день в країні відзначається щороку другого грудня. Закінчивши об'єднання в 1971 році, за дуже короткий проміжок часу Об'єднані Арабські Емірати зуміли змінитися з пустельної ділянки на міцну й економічно розвинену державу, рівень життя в якій вважається на сьогоднішній день одним із найбільш високих не тільки на території всього Близького Сходу, але і у всьому світі.
Аерофобам протипоказано. Найкращі авіашоу світу
З моменту створення першого літака пройшло більше ста років, але цей комфортабельний вид транспорту досі викликає тремтіння в колінах у багатьох його пасажирів. Сьогодні ми підготували для вас добірку найбільш захоплюючих авіашоу, які щорічно проходять по всьому світу. І вже повірте від деяких з них у вас дійсно піде земля з-під ніг.
Закрыть
Outlook facebook page