RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  Горіти на роботі: KFF 2014

Горіти на роботі: KFF 2014

VIII Фестиваль вогню Kiev Fire Fest 2014 пройшов цими вихідними у Києві на Співочому полі. Спеціально запрошені артисти зі США, Австралії, Італії, Франції та Польщі, а також вітчизняні фаєрники і представники циркового мистецтва демонстрували киянам свою майстерність володіння палаючими жердинами, віялами, роуп-дартами та факелами. Дивіться фоторепортаж «просто з жару» спеціально від OUTLOOK і пам'ятайте, що «горіти на роботі» – не завжди метафора.
Вам это будет интересно:
ВІДЕО: Антикварно-індустріальний Київ
Викидаючи речі у сміттєвий бак або відправляючи їх на звалище, ми не здогадуємося, що для них це не завжди смерть, часом навіть навпаки – початок нового життя...
Студентка Олена Луніна здобула перемогу в конкурсі «Містер та Міс Дипломат» в ІМВ
5-го грудня 2019 року в стінах Інституту міжнародних відносин увосьме обирали «найкращого дипломата», вдруге за історію конкурсу в ньому взяли участь дівчата, саме тому захід змінив назву на «Містер та Міс Дипломат».
From Київ with торт
Київські аеропорти, вокзали та автобусні станції мало відрізняються від аналогічних об'єктів в інших великих містах. Та це лише на перший погляд. Якщо ж придивитися до пасажирів трохи уважніше, в руках у кожного третього можна побачити круглу біло-зелену коробку. Саме в ній міститься сувенір на згадку – знаменитий «Київський торт».
Дипломат посольства Австралії Тім Болотнікофф відкрив власну фотовиставку у столиці
22 січня в Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського за підтримки Посольства Австралії в Україні відбулось відкриття виставки фоторобіт Заступника голови місії Тіма Болотнікоффа "Південні землі: Австралія/Антарктида".
В Києві всьоме пройшов конкурс за звання найкращого дипломата серед студентства
3-го грудня 2018 року всьоме відбувся традиційний захід Інституту міжнародних відносин – конкурс «Містер Дипломат». Однак, вперше за історію конкурсу участь в ньому взяли і дівчата, тому він мав нову назву – «Містер та Міс Дипломат».
Яскравіше тисячі смарагдів. У Києві відкрилася виставка, присвячена українці Катерині Десницькій - дружині принца Таїланду
Катерина Десницька - родом з Волині. Втім, в світі її знають, як принцесу Таїланду, дружину принца Чакрабона. Ця незвичайна українка відома своєю безстрашністю і силою духу. Недарма під час російсько-японської війни вона відмовилася від привабливої ​​пропозиції жити в розкоші і багатстві і пішла на фронт працювати медсестрою. Після повернення доля винагородила її за сміливість. А історія її любові до сих пір захоплює любителів щасливих історій.
Українській столиці подарували новий сквер. Відкриття відвідали Прем'єр-міністри Болгарії і України
У Києві за підтримки Посольства Болгарії відкрили сквер імені Димитра Пешева - болгарського політика, якого шанують як «праведника світу». Урочисте відкриття парку відбулася за участю Прем'єр-міністрів Болгарії Бойко Борисова, України - Володимира Гройсмана, Київського міського голови Віталія Кличка, Надзвичайного і Повноважного Посла Болгарії в Україні Красиміра Мінчева, представників болгарської діаспори.
За підтримки Посольства Іспанії в Україні в Києві відбудуться культурні заходи
У квітні за підтримки Посольства Іспанії в Україні для жителів столиці будуть проведені VI фестиваль шкільного театру іспанською мовою в Україні та відкриття CineFIESTA. Посольство Іспанії на постійній основі проводить заходи популяризуючи культуру та мистецтво цієї країни
У черговому проекті Diplomatic Greetings, організованому OUTLOOK і ГДІП взяв участь Посол Норвегії в Україні
6 квітня в рамках спільного проекту OUTLOOK та ГДІП “Diplomatic greetings” тривав другий день зустрічі працівників дипломатичної сфери зі студентами Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Учасниками заходу цього разу стали Посол Норвегії в Україні Уле Тер’є Хорпестад та консул й офіцер з питань протоколу Посольства Індонезії в Україні Аді Брасмато.
У черговому проекті Diplomatic Greetings, організованому OUTLOOK і ГДІП взяли участь посли Грузії та Узбекистану
У Києві 5 квітня відбулася зустріч працівників дипломатичної сфери зі студентами Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Захід відбувся в рамках спільного проекту OUTLOOK та ГДІП - Diplomatic Greetings.
В рамках проекту Diplomatic Greetings українські студенти поспілкуються з дипломатами
В Києві 5 квітня відбудеться зустріч працівників дипломатичної сфери зі студентами Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Захід відбудеться в рамках спільного проекту OUTLOOK та ГДІП - Diplomatic Greetings.
У Києві пройдуть Дні кувейтської культури
У столиці України з 5 по 7 лютого відбудуться Дні культури Кувейту, присвячені 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами. Всі заходи пройдуть за підтримки Посольства Кувейту в Україні та особисто Надзвичайного і Повноважного Посла Пана Рашида Хаммада Аль-Адвані.
Віталій Кличко провів дипломатичний прийом з нагоди Новорічних свят
Мер Києва Віталій Кличко провів у мерії традиційний дипломатичний прийом з нагоди прийдешніх свят – Нового року та Різдва Христового.
У межах проекту Diplomatic Greetings дружина Посла Пакистану познайомить українок з мистецтвом розпису по тканині
9 грудня у Києві відбудеться незвичайний майстер-клас з виготовлення шалей, сумочок і декорування подушок, який проведе дружина Посла Пакистану в Україні пані Сіма Аттар.
Посольства Литви та Австралії представили в Києві виставку фотографій «Олєґас Труханас – легенда Литви та Австралії»
Посольство Литовської Республіки в Україні, Посольство Австралії в Україні i Національний музей Тараса Шевченка представили в Києві виставку фотографій «Олєґас Труханас – легенда Литви та Австралії».
Посольство Індонезії поповнило експонатами Київський музей мініатюр
Посольство Республіки Індонезія встановило п'ять індонезійських архітектурних мініатюр в парку-музеї Києва "Україна в мініатюрі". Презентація екзотичних шедеврів відбулася 10 листопада. В експозицію включені Храм Боробудур, Кафедральний собор Джакарти - церква Пресвятої Діви Марії, Мечеть Істікляль - найбільша мусульманська святиня Південно-Східної Азії, Храм Улун Дану.
У посольстві Угорщини анонсували творчу осінь
У Києві відбулася прес-конференція за підтримки посольства Угорщини в Україні, присвячена феєрії угорської творчості восени 2017 року. Відкрив зустріч вітальним словом Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень оголошенням програми культурних заходів, запланованих у Києві за підтримки і взаємодії угорських дипломатів та наголосив на важливості спільних проектів наших країн.
У Києві відбулася прес-конференція з нагоди участі іноземних дипломатів у Міжнародному інвестиційному форумі «InCo–2017»
Прес-конференція з нагоди проведення Міжнародного інвестиційного форуму «InCo–2017» відбулась 26 вересня у медіа-центрі ГДІП. На заході виступили: генеральний директор ДП «ГДІП» Павло Кривонос, начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької ОДА Артур Бойко, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні Красімір Мінчев, віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Дмитро Антонюк та керівник проекту OUTLOOK Дарія Карякіна.
У Києві відбудеться четвертий фестиваль культур народів світу OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL
7 жовтня з 12:00 до 16:00 в Колонній залі Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36) відбудеться четвертий фестиваль культур народів світу OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL, який представить у різних проявах культуру понад 40 країн світу за участі 30 посольств іноземних держав і діаспор. Фестиваль щорічно організовує проект OUTLOOK, який працює у сфері медіа та культурної дипломатії.
У Києві відбулася четверта зустріч випускників Інституту міжнародних відносин
16 вересня в парку Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченко пройшов грандіозний захід, що об’єднав випускників та викладачів теплими спогадами та радісними зустрічами – четверта зустріч випускників ІМВ.
Закрыть
Outlook facebook page