RU  UK  EN
Статьи  >  День народження принцеси Бенедикти в Данії

День народження принцеси Бенедикти в Данії

Автор: 29.04.2018 | Данія
29 квітня в Данії відзначають день народження принцеси Бенедикти Датської, молодшої сестри королеви Данії Маргрете II. Як і інші дні народження членів королівської сім'ї, він не є офіційним вихідним, але, тим не менш, входить в число святкових днів.

Бенедикта Астрід Інгеборга Інгрід (принцеса Бенедикта Датська, після заміжжя - принцеса Сайн-Вітгештейн-Берлебург) народилася 29 квітня 1944 року. Вона друга дочка короля Фредеріка IX і королеви Інгрід Шведської, які на момент її народження ще були принцем і кронпринцесою Данії.

3 лютого 1968 року Бенедикта вийшла заміж за Ріхарда, 6-го принца Сайн-Вітгештейн-Берлебург. У шлюбі народилося троє дітей: Густав Фредерік Філіп Ріхард, Олександра Розмарі Інгрід Бенедикта і Маргарет Наталі Ксенія Бенедикта. Діти не беруть участі в спадкуванні данського престолу, так як росли не в Данії, що було обов'язковою умовою включення їх до числа спадкоємців.

Принцеса Бенедикта є одинадцятою в порядку спадкування данського престолу. Вона часто представляє свою старшу сестру на офіційних і напівофіційних заходах. Також вона бере активну участь у житті організацій дівчат-скаутів як в Данії, так і за кордоном.

За матеріалами calend.ru

Вам это будет интересно:
День конституції в Норвегії
17 травня в Норвегії відзначають двохсоту річницю незалежності від Данії і День конституції.
У Копенгагені з'являться плаваючі острови
Нещодавно в Копенгагені з'явився перший штучний острів, а незабаром з'являться і інші. Їх споруджують з дерев'яних дощок і переробленого пластику у вигляді невеликих пересувних платформ. Таким ефектним способом автори проекту хочуть просувати відпочинок на воді і водні види спорту.
Названо найщасливіше місто Європи
Датське місто Ольборг очолило рейтинг найщасливіших місць Європи.
У Копенгагені відкрили першу мечеть для жінок в Скандинавії
Шерін Кханкхан стала імамом нової мечеті і ініціатором її створення. Мечеть Марьям імам називає «феміністським проектом», який допоможе мусульманським жінкам.
Серфер з Нової Зеландії врятував принца Данії
В австралійському місті Голд-Кост серфінгіст з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував життя спадкоємцю принцу Данії Крістіану. Інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд під час відпочинку королівської сім'ї на пляжі Мермейд у четвер, 17 грудня, повідомляє 7 news.
Данія стала найкращою країною в боротьбі зі зміною клімату
Оприлюднений днями Climate Change Performance Index є інструментом забезпечення прозорості міжнародних стратегій в області клімату. Його мета - надати політичний і соціальний тиск на країни, які досі не вжили належних заходів щодо захисту навколишнього середовища.
Найбільший пасажирський літак здійснив свій перший рейс
В аеропорту Копенгагена здійснив свою першу посадку найбільший пасажирський літак А380.
Данія й Ісландія спростили процедуру оформлення віз для українців
Данія й Ісландія спростили з 1 грудня процедуру оформлення шенгенських віз для громадян України, повідомив у Twitter міністр закордонних справ Павло Клімкін.
У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів
У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів, на який зібралося більше 100 осіб.
У Копенгагені з'явиться круглий рухомий міст
Міст незвичайної форми з'явиться в данській столиці. Дотримуючись принципу «краще пізно, ніж ніколи», футуристичний Круговий міст датсько-ісландського художника Олафура Еліассона нарешті з'явиться в Копенгагені.
Данія спростила візовий режим для українців
Україна і Данія підписали угоду про спрощення візового режиму, а також про створення спільного енергетичного центру, заявив глава МЗС України Павло Клімкін.
В Данії вручили літературну премію імені Андерсена
17 серпня в місті Оденсі британський письменник Салман Рушді отримав Літературну премію імені Ганса Християна Андерсена. Нагороду вручала датська кронпринцеса Мері, повідомляє Deutsche Welle.
Данія визнана найдорожчою країною Євросоюзу
Найдорожчою країною європейського союзу в 2013 році визнана Данія. Про це свідчать результати дослідження європейського статистичного бюро.
День конституції і батька в Данії
Сьогодні, 5 червня, в Данії відзначають одразу два свята День Конституції і свято батьків.
У столиці Данії відкривається фестиваль пива
Сьогодні 22 травня, в Копенгагені стартує фестиваль пива.
День загальної молитви в Данії
16 травня в Данії і на Фарерських островах відзначається державне свято – День загальної молитви.
Закрыть
Outlook facebook page