RU  UK  EN
Статьи  >  У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів

У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів

Автор: 21.07.2015 | Данія
У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів, на який зібралося більше 100 осіб.

Вони приїхали до Данії, щоб вирішити важливі питання непростого ремесла. З'їзд Сант в Данії розпочався з ходи через центр Копенгаген на північ міста, до одного з найстаріших у світі парку атракціонів Бакен.

Незважаючи на плюсову температуру, всі учасники параду були одягнені в традиційні червоно-білі костюми з білими бородами, чим не могли ні привернути увагу мешканців та гостей данської столиці, повідомляє «Российская газета».

Як з'ясувалося, влітку у Санта-Клаусів нітрохи не менше турбот, ніж під час різдвяних канікул. На порядку з'їзду, який триватиме до кінця цього тижня, значаться надзвичайно важливі питання. Наприклад, якого числа святкувати Різдво?

Цього року Санти прийшли до одноголосного рішення відзначати свято 24 грудня. До речі, як згадують «ветерани» з'їзду, на кожній зустрічі, починаючи з 1957 року, Санти з постійністю вибирають саме цю дату для торжества.

Втім, в учасників з'їзду ще залишається невирішеними ряд проблем, таких як паркування оленів і пошук альтернативи пічних труб. Крім того в середу між учасниками з'їзду відбудуться змагання. Санти змагатимуться в силі обіймів і в бігу з мішком іграшок по смузі з перешкодами.

Вам это будет интересно:
День конституції в Норвегії
17 травня в Норвегії відзначають двохсоту річницю незалежності від Данії і День конституції.
День народження принцеси Бенедикти в Данії
29 квітня в Данії відзначають день народження принцеси Бенедикти Датської, молодшої сестри королеви Данії Маргрете II. Як і інші дні народження членів королівської сім'ї, він не є офіційним вихідним, але, тим не менш, входить в число святкових днів.
У Копенгагені з'являться плаваючі острови
Нещодавно в Копенгагені з'явився перший штучний острів, а незабаром з'являться і інші. Їх споруджують з дерев'яних дощок і переробленого пластику у вигляді невеликих пересувних платформ. Таким ефектним способом автори проекту хочуть просувати відпочинок на воді і водні види спорту.
Названо найщасливіше місто Європи
Датське місто Ольборг очолило рейтинг найщасливіших місць Європи.
У Копенгагені відкрили першу мечеть для жінок в Скандинавії
Шерін Кханкхан стала імамом нової мечеті і ініціатором її створення. Мечеть Марьям імам називає «феміністським проектом», який допоможе мусульманським жінкам.
Серфер з Нової Зеландії врятував принца Данії
В австралійському місті Голд-Кост серфінгіст з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував життя спадкоємцю принцу Данії Крістіану. Інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд під час відпочинку королівської сім'ї на пляжі Мермейд у четвер, 17 грудня, повідомляє 7 news.
Данія стала найкращою країною в боротьбі зі зміною клімату
Оприлюднений днями Climate Change Performance Index є інструментом забезпечення прозорості міжнародних стратегій в області клімату. Його мета - надати політичний і соціальний тиск на країни, які досі не вжили належних заходів щодо захисту навколишнього середовища.
Найбільший пасажирський літак здійснив свій перший рейс
В аеропорту Копенгагена здійснив свою першу посадку найбільший пасажирський літак А380.
Данія й Ісландія спростили процедуру оформлення віз для українців
Данія й Ісландія спростили з 1 грудня процедуру оформлення шенгенських віз для громадян України, повідомив у Twitter міністр закордонних справ Павло Клімкін.
У Копенгагені з'явиться круглий рухомий міст
Міст незвичайної форми з'явиться в данській столиці. Дотримуючись принципу «краще пізно, ніж ніколи», футуристичний Круговий міст датсько-ісландського художника Олафура Еліассона нарешті з'явиться в Копенгагені.
Данія спростила візовий режим для українців
Україна і Данія підписали угоду про спрощення візового режиму, а також про створення спільного енергетичного центру, заявив глава МЗС України Павло Клімкін.
В Данії вручили літературну премію імені Андерсена
17 серпня в місті Оденсі британський письменник Салман Рушді отримав Літературну премію імені Ганса Християна Андерсена. Нагороду вручала датська кронпринцеса Мері, повідомляє Deutsche Welle.
Данія визнана найдорожчою країною Євросоюзу
Найдорожчою країною європейського союзу в 2013 році визнана Данія. Про це свідчать результати дослідження європейського статистичного бюро.
День конституції і батька в Данії
Сьогодні, 5 червня, в Данії відзначають одразу два свята День Конституції і свято батьків.
У столиці Данії відкривається фестиваль пива
Сьогодні 22 травня, в Копенгагені стартує фестиваль пива.
День загальної молитви в Данії
16 травня в Данії і на Фарерських островах відзначається державне свято – День загальної молитви.
Закрыть
Outlook facebook page