RU  UK  EN
Статьи  >  Фестиваль танго в Буенос - Айресі

Фестиваль танго в Буенос - Айресі

Сьогодні в столиці Аргентини стартує найбільший у світі фестиваль танго.

Цього року подія триватиме з 13-го по 26 серпня. По всьому місту проведуть майстер-класи, де кращі танцюристи і музиканти з усього світу покажуть свій талант і дозволять відчути всю магію і привабливість танцю.

Кожен відвідувач зможе відкрити для себе танго. Новачки можуть відвідувати безкоштовні майстер-класи. Розклад вказано на офіційному веб-сайті. Також є класи для більш просунутих танцюристів. Їм насамперед необхідно зареєструватися на сайті, щоб взяти участь у фестивалі. Там же, в спеціальній базі, ви зможете знайти собі партнера для танцю.

Щорічно фестиваль відвідує понад 400 тисяч чоловік зі всього світу.

Вам это будет интересно:
У Римі пройде карнавал
Карнавал пройде не тільки в Венеції, але і в інших містах Італії, в тому числі і в столиці.
Національна галерея Праги буде працювати безкоштовно в ці вихідні
Цими вихідними, 3-го і 4-го лютого, Національна галерея в Празі буде працювати безкоштовно в усіх п'яти будинках музею. Все це в честь 222-ї річниці з часу заснування галереї.
Карнавал в Ліму
Маски, танці і традиційна музика - це все карнавал в Ліму, невеликому і затишному містечку на півдні Франції. Карнавал триває цілих три місяці, правда, виступи проходять тільки по вихідним.
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон в Південній Кореї
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон є прекрасним місцем, де можна насолодитися зимовою риболовлею. Щороку тисячі туристів приїжджають сюди, щоб і рибки поїсти, і на санчатах покататися.
Оголошено програму Венеціанського карнавалу
Дія розгортатиметься не тільки на воді, але і в повітрі. Церемонія відкриття відбудеться 28 січня двічі: о 18.00 з повтором о 20.00 на каналі Каннареджо.
Фестиваль Дунчжі в Китаї
Кожного року зимове сонцестояння припадає на період між 21 і 22 грудня. В день зимового сонцестояння найкоротший день і найдовша ніч у році. Після зимового сонцестояння дні стають довшими, а ночі коротшими.
Повний каталог картин Далі опублікували в Інтернеті
Фонд Гала-Сальвадор Далі опублікував на сайті останній, п'ятий розділ каталогу картин видатного художника.
Фестиваль врожаю вишні в ПАР
Місто Фіксбург виробляє близько 500 тонн вишні щороку, що складає близько 95% південноафриканського врожаю.
У Києві відкривається виставка німецького художника Маркуса Нідена
14 листопада відбудеться відкриття виставки «Мій український щоденник: малюнки та скульптури Маркуса Нідена».
Карибський фестиваль їжі і вина
Карибський фестиваль їжі і вина проходить в Теркс і Кайкос з 2011 року.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
Ярмарок верблюдів у Індії
Кілька десятків тисяч верблюдів, тисячі торговців у колоритних національних костюмах і безкраї піски Великої індійської пустелі - це не що інше, як Pushkar Mela, або Ярмарок верблюдів в Пушкарі. Щорічно цей ярмарок привертає близько 40 тисяч відвідувачів, вона триває 5 днів і включає в себе безліч цікавих і захоплюючих заходів.
Фестиваль морських гребінців в Нормандії
Нормандія - справжній рай для шанувальників морепродуктів. У цій історичній області Франції, а точніше в її регіоні Нижня Нормандія, щорічно проходить Фестиваль морських гребінців. Зазвичай дні фестивалю припадають на кінець жовтня - початок листопада
В Амстердамі відбувається фестиваль Cinekid
Cinekid - це найбільший фестиваль кіно, телебачення і нових медіа для дітей від 4 до 14 років. Він проводиться з 1986 року в столиці Нідерландів, Амстердамі, під час осінніх шкільних канікул.
В Індії проходить фестиваль вогнів Дівалі
Дівалі, що на санскриті означає «вогненне гроно» - фестиваль вогнів, повсюдно відзначається в Індії і що символізує перемогу світла над темрявою, добра над злом. Доводиться на початок місяця Картік (жовтень-листопад) і святкується протягом п'яти днів.
Міжнародний фестиваль білого трюфеля
Під час проведення фестивалю історичний центр міста заповнюється найвідомішими кухарями та гурманами зі всього світла, готовими витратити свої гроші на делікатесні білі трюфелі.
Яблучний фестиваль у Нормандії
У Нормандії, де виробляють знамениту яблучну горілку кальвадос і не менш знаменитий сидр, яблукам навіть присвячений спеціальний фестиваль. Яблучний фестиваль в Нормандії проходить в місті Вімутье і привертає щорічно натовпи шанувальників цих фруктів.
Фестиваль каштанів у Хорватії
Щорічно в Хорватії в місті Ловран і оточуючих його селах Лігане і Добричі проводиться протягом трьох жовтневих уїк-ендів фестиваль Марунада - фестиваль, присвячений каштанам-Марун. Каштани цього сорту вважаються одними з кращих у світі і ростуть тільки в хорватському регіоні Кварнер, де і розташоване місто Ловран.
Фестиваль світла в Берліні
Фестиваль світла в Берліні - масштабне світлове дійство, коли історичні та архітектурні пам'ятки міста ночами служать об'єктами світлових інсталяцій. Він проходить щорічно, починаючи з 2005 року, в другій половині жовтня і триває 10 днів.
Фестиваль Міжнародних Мистецтв в Мельбурні
Фестиваль в Мельбурні є одним з провідних заходів, присвячених мистецтву в Австралії, що представляють унікальні міжнародні події в області танцю, театру, музики й образотворчого мистецтва протягом 17 днів в жовтні кожного року. Цьогорічне святкування відбувається з 5 по 22 жовтня.
Закрыть
Outlook facebook page