RU  UK  EN
Статьи  >  У Лондоні відкрили бар з шоколаду

У Лондоні відкрили бар з шоколаду

Автор: 28.03.2016 | Великобританія
У лондонському районі Шордіч відкрили тимчасовий бар з шоколаду. Як повідомляє The Mirror, він отримав назву If Carlsberg Did Chocolate Bars.

Пиво в ньому наливають в їстівні келихи, зроблені з молочного шоколаду.

У закладі є всі елементи традиційного британського пабу - велика барна стійка, дартс, а також зроблений на замовлення шоколадний телевізор. На створення пабу пішло три місяці і майже півтонни шоколаду.

Паб створив скульптором Пруденс Стейт . Одна з найвідоміших її робіт - статуя колишнього прем'єр-міністра Великобританії Уїнстона Черчилля, зроблена з хліба.

Вам это будет интересно:
Помер останній коргі королеви Великобританії Єлизавети II
Королева розводила коргі з 1944 року. Пізніше вона так їх полюбила, що собаки є навіть на офіційних фото королівської сім'ї.
Королева Єлизавета II відзначає 92-річний ювілей
Британській королеві Єлизаветі II, яка знаходиться на троні з 1952 року і є самим довго правлячим британським монархом в історії, 21 квітня виповнюється 92 роки.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
У Лондоні кладовище стало пам'яткою архітектури
Єврейське кладовище Willesden на північному заході Лондона офіційно внесли до списку пам'яток архітектури, що охороняються державою. Ще два роки тому британська влада виділили 320 тисяч фунтів стерлінгів (більше $ 400 тисяч) на відновлення цвинтаря, яке фахівці називають рідкісним прикладом архітектури в стилі готичного Відродження.
Гонки автомобілів-ветеранів у Лондоні
У перші вихідні листопада на вулиці Лондона традиційно виїжджають старовинні автомобілі, щоб позмагатися не тільки в швидкості, але і в красі та грації.
День яблука в Англії
21 жовтня або в найближчі до цієї дати вихідні в Англії проводиться День яблука - щорічний захід, присвячений яблукам, фруктовим садам, яке влаштовується з ініціативи благодійної організації Common Ground з 1990 року.
Острів Мен отримав статус об'єкта ЮНЕСКО
Днями установа ООН з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО наділила цілий острів статусом біосферного заповідника, що що охороняється Як пише британська Daily Mail, подібний титул дістався острову за його красу, дику природу і морських мешканців.
Вчені встановили особу Бенксі
Вчені з Лондонського університету королеви Марії встановили особу вуличного художника, який ховається під псевдонімом Бенксі, пише The Independent Художника насправді звуть Робін Ганнінг, розповів один з дослідників. Він навчався в одній з державних шкіл Брістоля.
У Лондоні виставили на продаж будинок шириною три метри
У Лондоні виставили на продаж будинок, ширина якого три метри. Вартість такого житла становить один мільйон євро.
60-річний лист Санта-Клаусу знайшли в димоході будинку
В англійському місті Редінг в димоході будинку будівельники знайшли лист Санта-Клаусу, написаний понад 60 років тому.
Лондонські автобуси переходять на біопаливо
Майже третина автобусного парку Лондона незабаром буде працювати на біопаливі, знижуючи щорічні викиди в атмосферу столиці Туманного Альбіону на 21 000 тонн.
Британія запрошує на роботу спеціалістів з розплутування герлянд
У британську компанію Tesco почали масово надходити заяви від охочих влаштуватися на роботу після того, як керівництво опублікувало оголошення про вакансії, мабуть, на саму нервову роботу в країні.
Каплиця Королівського коледжу засяяла яскравими світловими орнаментами
Цифровий художник Мігель Шевальє прикрасив каплицю Королівського коледжу в Кембриджі неймовірними вітражами і переливами.
Найстаріше дерево Великобританії змінило стать
Найстаріше дерево Великобританії - тис, зростаючий в Шотландії у дворі церкви села Фортінгел в Пертшир, почав змінювати стать.
У Лондоні відкрився музей їжі
Музей під назвою Bompas & Parr відкрив свої двері у вельми відповідному місці - на ринку Borough Market в Саутуарку в центральному Лондоні.
У Лондоні продають "запах канікул"
У місті Слау (передмістя Лондона) з'явилися автомати, які продають бутлі, наповнені ароматизованим повітрям.
Під Стоунхенджем знайшли гігантський пам'ятник
Під Стоунхенджем виявили гігантську споруду епохи неоліту. Моноліти були знайдені на глибині 90 см за допомогою радарів.
Англійські паби прирівняли до пам'яток
У Великобританії 19 пабів прирівняли до пам'яток.
У Бірмінгемі виявили сторінки найдавнішого у світі Корану
Фрагменти релігійного тексту, якому, як вважають експерти, близько 1 448 років, були виявлені між сторінок іншого давнього Корану в бібліотеці університету Бірмінгема.
У Британії створили морозиво, яке не тане
Нетануче морозиво продаватимуть у розважальному парку Alton Towers в графстві Стаффордшир, повідомляє видання The Mirror.
Закрыть
Outlook facebook page