RU  UK  EN
Статьи  >  Американці побудують підводний пересувний готель

Американці побудують підводний пересувний готель

Автор: 04.12.2015 | США, туризм
Американська компанія Planet Ocean Underwater Hotel збирається побудувати перший у світі підводний готель, здатний до пересування. Як повідомляє Fox News, він буде розташовуватися на глибині 30 футів (близько дев'яти метрів). Ціна проекту - 20 мільйонів доларів.

Як уточнює Daily Mail, місце для готелю ще не визначено, але, найімовірніше, вона буде розташовуватися біля берегів Гавайських островів або Єгипту. Гостям готелю будуть доступні 12 номерів з панорамними вікнами. Крім того, готель зможе пересуватися під водою, щоб не потрапляти в епіцентри ураганів або штормів.

У кожному номері, крім ліжка і холодильника, буде облаштовано простора вітальня зона і ванна. Доба в готелі обійдуться від трьох до шести тисяч доларів. Крім того, за три мільйони доларів будь-який бажаючий зможе придбати номер у власність.

Прототип готелю в даний час будується біля берегів острова Кі Уест (Key West) в штаті Флорида, пізніше він буде відбуксований на Кубу.

Вам это будет интересно:
Новрезськими фьордами курсуватиме електро-катамаран
Норвезькими фьордами курсуватиме перший в світі повністю електричний катамаран FUTURE OF THE FJORDS.
Дербі в Кентуккі
Дербі в Кентуккі - це одне з найпрестижніших заходів, що проводиться протягом двох тижнів в Льюісвілль. Це гонка на одну цілу і одну чверть милі на іподромі імені Черчілля, в якій мають право брати участь тільки коні чистокровної верхової породи трьох років від роду. Це перший етап змагань Triple Crown в США.
У США у літака в польоті вибухнув двигун
Літак американського лоу-коста Southwest Airlines, який летів з Нью-Йорка в Даллас, змушений був здійснити екстрену посадку в аеропорту Філадельфії.
Національний день вишневого пирога в США
Щорічно 20 лютого в США відзначається таке неофіційне свято як Національний день вишневого пирога.
У США запатентовано перший вогнегасник
7 лютого 1863 року в штаті Вірджинія (США) інженером Аланом Креем був запатентований перший вогнегасник.
Національний день морквяного торта в США
3 лютого американці відзначають чергове кулінарне свято - Національний день морквяного торта (National Carrot Cake Day). Це може здатися жартом, проте в США блюдо з використанням моркви має власне свято.
Португалія отримала титул найкращого туристичного напрямку 2017 року
Португалія стала переможцем великого фіналу World Travel Awards 2017, вигравши приз «Кращий туристичний напрямок у світі».
Названо найкращі міста для подорожей у 2018 році
Популярне тревел-видання Lonely Planet назвало найкращі міста для подорожей у 2018 році.
У Флориді зведуть готель у формі гітари
Готель Seminole Hаrd Rоck Hotel & Casino у Флориді вирішив максимально візуалізувати свою назву - нова будівля готелю на 638 номерів буде побудована у вигляді 137-метрової гітари.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
Національний день сендвіча в США
Щорічно 3 листопада в США відзначається Національний день сендвіча, з метою вшанувати один з найпопулярніших продуктів на американському континенті. Треба сказати, що сьогодні це свято популярне не тільки в Америці, але і в багатьох західних країнах, і це не дивно.
Напередодні Хелоуїна проводиться Ніч пустощів
Вечір напередодні Хеллоуїна, 30 жовтня, в Північній Америці і Великобританії називають Ніччю пустощів.
Свято солодощів у США
Щорічно в третю суботу жовтня в США відзначається День солодощів.
З Києва до Відня можна буде дістатись без пересадок
З 10 грудня австрійська федеральна залізниця запустить потяг, що курсуватиме маршрутом Київ-Відень через Львів та Будапешт.
Національний день скам'янілостей в США
У США існує незвичайне свято, присвячене поширенню інформації про наукові та освітні важливості, яку представляють викопні останки. Це свято називається Національний день скам'янілостей, а святкують його в середині жовтня.
У США відбулося вручення премії «Еммі»
Лос-Анджелес насолоджувався нагородженням 69-ї церемонії Emmy Awards – «Оскара» в галузі телебачення.
День Конституції в США
Щорічно 17 вересня в Сполучених Штатах Америки відзначають федеральне свято - День Конституції, також відомий під назвою День громадянства.
Франція пропонує стати співвласником старовинного шато за 50 євро
Замок Ле Палюель у південно-західній Франції заявлений у якості аукціонного експонату. Торги з метою порятунку маєтку, що руйнується відбудеться 21 вересня. Необхідною сумою являється 500 000 євро, але мінімальний внесок стартує від 50 євро.
Франція відчиняє для безкоштовних відвідин свої архітектурні шедеври
Ключові споруди країни будуть доступні до відвідування під егідою Європейських днів історичної спадщини.
Фестиваль квітучих вишень у Філадельфії
Фестивалі, присвячені цвітінню сакури, неймовірно популярні як в самій Японії, так і в США, де це дерево є символом дружби між двома країнами. І поки найвідомішим заходом цього роду є фестиваль у Вашингтоні, все ж жителі інших міст не відстають від столиці. Наприклад, протягом цілого місяця мешканці Філадельфії святкують Фестиваль квітучих вишень Subaru.
Закрыть
Outlook facebook page