RU  UK  EN
Статьи  >  Ніч музеїв на Мальті

Ніч музеїв на Мальті

Автор: 03.10.2015 | культура, Мальта
Notte Bianca є щорічною культурною ініціатівиой Мальти, подібної заходам, які проходять в різних країнах по всьому світу, коли більшість культурних закладів міста абсолютно безкоштовно протягом ночі відкривають свої двері для всіх бажаючих.

Цей захід обіцяє незабутній вечір мистецтва і культури. Під час Notte Bianca музеї Валлетти, історичні будівлі, приватні і державні художні галерей, а також інші культурні установи відкриті для безкоштовного відвідування, а столиця перетворюється на одне велике зібрання з музикою, танцями, кіно- і театральними виставами. У цю ніч можна помилуватися також і творіннями місцевих і зарубіжних художників і артистів. Від величного Караваджо до виставки молодих художників, від романтичних мелодій Шопена до потужних ритмів від хеві-метал груп Мальти, від народного танцю до чудового сучасного джазу.

Саме це культурне розмаїття робить Notte Bianca унікальним і приваблює безліч туристів.

Громадський транспорт доступний до пізнього вечора.

Вам это будет интересно:
Фестиваль Міжнародних Мистецтв в Мельбурні
Фестиваль в Мельбурні є одним з провідних заходів, присвячених мистецтву в Австралії, що представляють унікальні міжнародні події в області танцю, театру, музики й образотворчого мистецтва протягом 17 днів в жовтні кожного року. Цьогорічне святкування відбувається з 5 по 22 жовтня.
Опублікований список небезпечних для відвідування об'єктів ЮНЕСКО
МЗС Великобританії опублікував список об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, небезпечних для відвідування. Відомство в цілому рекомендує відмовитися від поїздок в 67 місць, повідомляє The Telegraph.
Світова спадщина ЮНЕСКО поповнилося п'ятьма об'єктами
У 2015 році в список місць, що охороняються ЮНЕСКО, були внесені нові історично цінні локації.
На Мальті з'явиться люксова село для пенсіонерів
Люксовий комплекс для літніх людей на Мальті відкриє свої двері в листопаді.
Grumpy Cат буде увічнений в галереї мадам Тюссо
У галереї мадам Тюссо з'явиться новий експонат - лялька, що зображає популярну в інтернеті кішку Grumpy Cat (Сердитий котик). Про це пише Business Wire.
Мальта очолила рейтинг найбільш гучних країн Європи
Мальта очолила рейтинг найбільш гучних місць для життя в Європі. Про це свідчать результати першої доповіді про шумовий забрудненості країн-учасниць Європейського союзу.
День республіки на Мальті
День республіки на Мальті відзначають 13 грудня в пам'ять про проголошення республіки в 1974 році.
Козацькі пісні можуть потрапити до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО
Міністерство культури України має намір зайнятися питанням додавання козацьких пісень в охоронний перелік нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.
Печера у Франції поповнила список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО
Печера Шове з наскельними доісторичними малюнками поблизу французького міста Вальон-Пон-д'арк внесена в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, повідомляє агентство Франс Прес.
Ляльці Барбі виповнилося 55 років
Улюблениці мільйонів діточок і не меншої кількості дорослих ляльці Барбі виповнилося 55 років.
Всесвітній день культурного розмаїття
21 травня відзначається Всесвітній день культурного розмаїття в ім’я діалогу та розвитку, проголошений Генеральною асамблеєю ООН.
Закрыть
Outlook facebook page