RU  UK  EN
Статьи  >  В Угорщині пропонують взяти в оренду село

В Угорщині пропонують взяти в оренду село

Автор: 03.03.2015 | Угорщина
Розташоване на заході Угорщини село Магьер (Megyer) можна буде взяти в оренду на вихідні. Про це повідомляється на угорському сайті оголошень jofogas.hu.

За 210 тисяч форинтів (близько 780 доларів) на добу, нового тимчасового браузера обіцяють призначити заступником мера ...

Бажаючих взяти в оренду населений пункт поселять у відремонтованому заміському будинку із сараєм. Говориться і про те, що новий заступник мера отримає право на тимчасове перейменування вулиць та інших географічних об'єктів у селі. При цьому у власність заммера не перейшла об'єкти приватної власності.

Повний список об'єктів, який новий власник отримає в право користування виглядає так:

- Дві дороги з твердим покриттям

- Дві дороги з насипом

- Зупинка

- Офісна будівля

- Сім гостьових котеджів, в яких можуть проживати до 39 осіб

- Три господарських споруди

- Шість коней

- Три вівці

- Дві корови

- Чотири гектари ріллі

Загальна площа села складає 150 тисяч квадратних метрів. У ній постійно проживають 26 осіб. UPI зазначає, що влада населеного пункту взяли рішення здати село в оренду, щоб підвищити доходи від туризму.

Вам это будет интересно:
Угорщина поповнила лист культурної спадщини
Угорщина поповнила лист Хунгарікума, що вміщує унікальні і типово угорські предмети.
День республіки в Угорщині
Одне з національних свят Угорщини, відоме під назвою День республіки, відзначається 23 жовтня. Ця дата пов'язана відразу з двома подіями в історії країни: Угорським повстанням 1956 року і проголошенням Угорської республіки в 1989 році.
У Києві пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини
З 5 по 10 листопада в столичному кінотеатрі "Київ" пройде фестиваль сучасного кіно Угорщини. Фестиваль відбудеться за підтримки посольства Угорщини в Україні та продюсерського агентства "Артмедіа".
Квітковий карнавал і свято святого Іштвана в Угорщині
В Угорщині 20 серпня відзначається національне свято - День святого Іштвана, в честь якого в містечку Деберцен проходить квітковий карнавал.
У Будапешті стартує фестиваль Sziget
Сьогодні в угорській столиці стартує найбільший в Європі музикальній фестиваль Sziget.
У Будапешті побудували найвищу башту з Lego
У столиці Угорщини встановили світовий рекорд, в центрі міста побудували найвищу башту з конструктора Lego, повідомляє Бі Бі Сі.
Закрыть
Outlook facebook page