В Еквадорі почалися продажі найдорожчого темного шоколаду

Ласощі, яке отримало назву To'ak, що перекладається з давніх еквадорських діалектів як «земля» і «дерево», їдять за допомогою спеціальних дерев'яних щипців. Творці шоколаду стверджують, що так можна відчути тонкий аромат To'ak.
Співзасновник компанії-виробника Джеррі Той (Jerry Toth) розповів, що його співробітники підходять до створення шоколаду з тією ж ретельністю, що і виробники елітного вина або віскі.
Відзначається, що масова частка масла какао в шоколаді становить 81 відсоток. Для його створення використовуються дуже рідкісні сорти какао-бобів, які виростають тільки біля узбережжя Тихого океану на заході Еквадору.
Другий співвласник компанії Карл Швайцер (Carl Schweizer) розповів, що сировина для виробництва шоколаду постачають 14 дрібних фермерів. «Це найдорожчий чистий темний шоколад у світі, якщо не вважати плитки, які декоруються золотом або діамантами для збільшення їх вартості», - уточнив Швайцер.