RU  UK  EN
Статьи  >  У Києві проходить «Сімейний вікенд» - кіносвято для дітей

У Києві проходить «Сімейний вікенд» - кіносвято для дітей

15 і 16 листопада в столичному кінотеатрі «Київ» у рамках фестивалю «Нове британське кіно» відбудеться «Сімейний вікенд» - кіносвято для дітей, організований за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Чілдрен кінофесту.

Маленьких киян чекають безкоштовні покази фільмів і мультфільмів для всієї родини, а також ігри, веселі освітні заходи та вже знайомі друзям Совенятка Чарлі кіноатракціони.

В суботу, 15 листопада, маленьких гостей від 10 років чекає показ фільму про футбол і мрії «Повір». Це вигадана історія про легендарного менеджера клубу Манчестер Юнайтед, який допомагає талановитому хлопчику-хулігану стати справжнім футболістом. Фільм брав участь у міжнародному конкурсі Чілдрен кінофесту і отримав високі оцінки глядачів. Демонструється з українською озвучкою.

У неділю, 16 листопада, запрошуємо малюків від 4 років подивитися кілька кращих серій про пригоди «Баранчика Шона». Цей кумедний мультсеріал не вимагає перекладу і вже завоював серця глядачів в 180 країнах світу.

На запрошення фонду ЮНІСЕФ, ці покази відвідають діти і сім'ї, які переселилися до столиці з Криму, Донецької та Луганської областей.

Також, під час «Сімейного вікенду» на території кінотеатру «Київ» працюватиме інтерактивна зона, де будуть проходити уроки англійської для дітей від викладачів Британської Ради, ігри, розваги та багато іншого. Совенок Чарлі, талісман Чілдрен кінофесту, представить колекцію оптичних атракціонів, з яких свого часу почалася історія анімації.

Вхід на «Сімейний уікенд» буде доступний за попередньою реєстрацією. Серед заповнили форму буде проведено розіграш, переможці отримають потрібну кількість квитків на 15 і 16 листопада.

Реєстрація за посиланням:

Вам это будет интересно:
У День вишиванки кияни зможуть проїхатися в метро безкоштовно
Акція буде діяти на шести станціях київського метрополітену.
У Києві «Батьківщина-мати» одягла вінок з маків
До Дня пам'яті і примирення монумент «Батьківщина-мати» в Києві прикрасили розкішним вінком з маків. Саме ця квітка є символом пам'яті про загиблих у Другій світовій війні.
Помер останній коргі королеви Великобританії Єлизавети II
Королева розводила коргі з 1944 року. Пізніше вона так їх полюбила, що собаки є навіть на офіційних фото королівської сім'ї.
Королева Єлизавета II відзначає 92-річний ювілей
Британській королеві Єлизаветі II, яка знаходиться на троні з 1952 року і є самим довго правлячим британським монархом в історії, 21 квітня виповнюється 92 роки.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
У Києві відкрили представництво Баварії
Участь у церемонії взяли мер Києва Віталій Кличко, міністр закордонних справ Павло Клімкін та віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів.
У Києві Московський міст перейменували на Північний
Київрада перейменувала Московський міст, повернувши йому проектну назву "Північний".
У Києві станцію метро "Петрівка" перейменували в "Почайна"
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали перейменування станції метро "Петрівка".
У Києві відкривається виставка німецького художника Маркуса Нідена
14 листопада відбудеться відкриття виставки «Мій український щоденник: малюнки та скульптури Маркуса Нідена».
У Лондоні кладовище стало пам'яткою архітектури
Єврейське кладовище Willesden на північному заході Лондона офіційно внесли до списку пам'яток архітектури, що охороняються державою. Ще два роки тому британська влада виділили 320 тисяч фунтів стерлінгів (більше $ 400 тисяч) на відновлення цвинтаря, яке фахівці називають рідкісним прикладом архітектури в стилі готичного Відродження.
Гонки автомобілів-ветеранів у Лондоні
У перші вихідні листопада на вулиці Лондона традиційно виїжджають старовинні автомобілі, щоб позмагатися не тільки в швидкості, але і в красі та грації.
Напередодні Хелоуїна проводиться Ніч пустощів
Вечір напередодні Хеллоуїна, 30 жовтня, в Північній Америці і Великобританії називають Ніччю пустощів.
День яблука в Англії
21 жовтня або в найближчі до цієї дати вихідні в Англії проводиться День яблука - щорічний захід, присвячений яблукам, фруктовим садам, яке влаштовується з ініціативи благодійної організації Common Ground з 1990 року.
У Києві відкрилася «Фантастична історія» хризантем
Майданчик Печерського ландшафтного парку в Києві з 4 по 23 жовтня буде зачаровувати своїх відвідувачів виставкою хризантем. На площі майже чотири тисячі квадратних метрів будуть створені десять тематичних інсталяцій з 25 тисяч різнокольорових хризантем.
У Києві представляють унікальні роботи величних художників з особистими автографами
З 20 вересня в Києві відкривається ексклюзивна виставка, в рамках якої будуть представлені об'єкти тиражного мистецтва, що являють собою відбиток на папері або металі з друкарської форми.
В музеї Тараса Шевченка відбудеться прем’єра польского фільму «Брати»
26 квітня о 18:00 у Національному музеї Тараса Шевченка за ініціативою галереї «КалитаАртКлуб» відбудеться київська прем’єра документального фільму «Брати» польського режисера Войцеха Староня.
Посли різних країн створять сквер миру
9 квітня в Національному ботанічному саду імені Гришка посли іноземних держав приєдняються до Міжнарожної ініціативи "Дерева миру". Окрім дипломатів в акції візьмуть участь активісти 132 міст та селищ України, а також представники 50 країн світу.
В Києві пройде тиждень австрійського кіно
«Тиждень австрійського кіно» стартує 14 квітня у Києві. Кіноогляд, що у 2016 році відбудеться уже вп’яте, збирає найяскравіші та найбільш резонансні картини останніх років з Австрії.
Острів Мен отримав статус об'єкта ЮНЕСКО
Днями установа ООН з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО наділила цілий острів статусом біосферного заповідника, що що охороняється Як пише британська Daily Mail, подібний титул дістався острову за його красу, дику природу і морських мешканців.
У Лондоні відкрили бар з шоколаду
У лондонському районі Шордіч відкрили тимчасовий бар з шоколаду. Як повідомляє The Mirror, він отримав назву If Carlsberg Did Chocolate Bars.
Закрыть
Outlook facebook page