RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  Делегація міністерства туризму Туреччини відвідала туристичну виставку UITT 2017 у Києві

Делегація міністерства туризму Туреччини відвідала туристичну виставку UITT 2017 у Києві

Офіційна делегація Міністерства культури і туризму Туреччини відвідала 23-у міжнародну туристичну виставку UITT 2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», яка відкрилася 29 березня в МВЦ в Києві.

Відкриття головного туристичної події сезону відвідав Радник міністерства культури і туризму Туреччини Бакі Алкачар, Надзвичайний і Повноважний Посол Туреччини в Україні Йонет Дж. Тезель, представники профільного міністерства Туреччини, співробітники посольства, провідні туроператори українського туристичного ринку.

Виступаючи з урочистою промовою Пан Алкачар висловив надію, що ця виставка стане ще одним кроком у зближенні наших двох країн в туристичній та культурній сферах, він запевнив, що Турецька сторона високо цінує увагу українських туристів до їх курортів і готова забезпечити комфорт і безпеку для наших громадян .

"Після того як Туреччину в 2016 році відвідав мільйон українських туристів, міністерство готове робити все необхідне для збільшення туристичного потоку в Республіку. І участь у виставці великої кількості турецьких компаній доводить рішучість турок в даному питанні. Сьогодні, перебуваючи на цій виставці, ми готові відповісти на будь-які питання, що хвилюють українських туристичних операторів і агентів, ми готові поділитися досвідом і вирішити спірні питання. Така кількість людей, яке приїжджає до Туреччини щороку, говорить про те, що їм подобається відпочинок в нашій країні і ми це високо цінуємо ", - зазначив радник міністерства.

Варто відзначити, що в цьому році турецький стенд став одним з наймасштабніших з представлених на виставці. Так, в цьому році було презентовано окремі туристичні регіони Туреччини: Анталія і регіон Середземного моря, Мугла і регіон Егейського моря, Кемер, Кушадаси, а також більш ніж десять стендів різних компаній і готелів.

Від української сторони відкриття стенду відвідав начальник департаменту туризму Міністерства Економічного Розвитку Іван Ліптуга, він зазначив, що з кожним роком кількість українців, що виїжджають на відпочинок до Туреччини, зростає, а це свідчить про те, що турецькі курорти приймають своїх гостей на високому рівні і забезпечують для них всі умови для комфортабельного відпочинку.

"Туреччина - найближчий сусід для України, у якій можуть повчитися багато країн світу. Але Україна просто зобов'язана вчитися у Туреччині, як розвивати туристичну сферу. Туреччина - приклад для всього світу, як треба ставитися до туризму", - зазначив він.

В рамках презентації були підведені підсумки фото-конкурсу «Усміхнені українці в Туреччині», в якому змагалися фотографії наших співгромадян, які відпочили в Турецькій Республіці.В якості призів переможцям дісталися вечеря в одному з ресторанів Києва, авіаквиток до Туреччини, а за перше і друге місця були вручені сертифікати на тижневіий відпочинок в Стамбулі і Анталії.

Всіх гостей стенду розважали віртуозною грою музиканти колективу "Макам" і майстер класом з традиційного турецького мистецтва малюнка на воді Ебру, а також пригощали місцевими ласощами.

Нагадаємо, що 29 березня в Києві відкрилася головна туристична подія сезону весна-літо - 23-а міжнародна туристична виставка UITT'2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», яка триватиме до 31 березня в МВЦ (Броварський пр., 15).

Традиційно UITT'2017 підтверджує свій міжнародний статус. Серед представлених на виставці країн Болгарія, Греція, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Ізраїль, Індонезія, Іспанія, Італія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Марокко, Палестина, Польща, Словаччина, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Україна, Чорногорія, Шрі-Ланка ..

Вам это будет интересно:
Міста у скелях: іспанське видання
Збудувати поселення на рівнині – чи велика премудрість? Зовсім інша справа, коли місцевість норовлива і непоступлива, хоч і складається всуціль із уступів й узвиш. Люди століттями намагалися перемогти рельєф і сказати своє слово в гірському містобудуванні. Та лише ті, кому вдалося знайти із Землею спільну мову, змогли створити справжні романи в камені.
Без Гранд Базару і мечетей: Стамбул музейний
Музейна програма під час подорожей найчастіше асоціюється з груповими походами, нудними експонатами й відчуттям, нібито втрачаєш з поля зору важливі «вуличні» пам’ятки. Звичайно, це не так, особливо якщо ти в такому унікальному з усіх сторін місті, як Стамбул, де і музеї вражають своїми концепціями.
Новий рік у Стамбулі: гранат замість «Олів’є»
За стереотипами, Новий рік у Стамбулі – це сірість без снігу, а, отже, нудьга. OUTLOOK на власному досвіді перевірив, чи так це насправді, і тепер ділиться своїми враженнями. Звісно, якщо ми скажемо, що це свято відзначають у Туреччині так само, як і в Європі або Північній Америці – це буде перебільшенням.
Засніжені вершини. Найкращі зимові курорти
З настанням холодних сезонів важливо не тільки кутатися у светри з оленями, пити какао і в черговий раз переглядати різдвяні комедії. Спорт ще ніхто не скасовував, тому Outlook розповідає про п’ять чудових гірськолижних курортів, де можна добряче збадьоритися і вилізти із зимової сплячки.
Харківський Дипломатичний Клуб святкує першу річницю створення!
23 грудня у стінах Харківського Дипломатичного клубу пройшов новорічний Гала-вечір на честь річниці його створення. Учасниками заходу стали народні депутати, керівники структур міста й області та громадськх організацій, губернатори, почесні консули, керівники ВНЗ, та інші почесні гості.
ВІДЕО: Ванільне, фісташкове... орхідейне
За сприяння Посольства Сирійсько-Арабської Республіки в Україні ми відвідали Дамаск і побували у незвичайному місці. Дивіться! Якщо Ви все ще думаєте, що улюбле багатьма - морозиво, можна приготувати тільки з молока або фруктового соку - то це не зовсім вірно. Дивіться відеоролик та дізнавайтесь з чого ще роблять "охолоджуїчі ласощі"!
Піша прогулянка Аахеном
Побувати у трьох країнах за один день – реально, якщо ви потрапили в Аахен. Розташоване між Німеччиною, Бельгією і Голландією невелике студентське місто увібрало риси середньовічної культури, що відбилася в його вражаючій архітектурі. Олена Буравцова побувала в цьому місті, яке полонило її серце своїми дивовижними пам’ятниками...
Що подивитися в азіатській частині Стамбула?
Судячи з відгуків більшості туристів, котрі відвідали Стамбул, багато з них так і не зібралися досхочу погуляти азіатською частиною головного турецького мегаполіса. Максимум, що вони бачили – аеропорт Сабіха і причали, куди можна як на атракціон приплисти з Європи, попутно нагодувавши чайок хлібом.
Ми там були: Ле-Ман – недоторканий шарм старої Франції
Антон Сак переїхав до Франції, щоб отримати вищу освіту. Він студент хімічного факультету Леманського університету (Le Mans Université). Сьогодні розповідає нам про Ле-Ман – чарівне старовинне французьке місто зі своїм особливим колоритом. Воно мало відоме туристам, проте відвідування його – цікава точка у маршруті.
Ми там були: Каппадокія
У кожної людини є такий момент чи випадок, котрий він запам’ятає на все життя. Поїздка в Каппадокію і політ на повітряній кулі – одне з найбільш незабутніх видовищ у моєму житті. Саме тому я хочу з вами поділитися своїми враженнями.
Хаапсалу: естонський настрій
Ми знаємо Естонію як батьківщину Skype і самобутніх страв на кшталт молочного супу з овочами, ми дивуємось відсутності майбутнього часу в національній мові. А сьогодні розглянемо крихітку-країну більш предметно, заскочивши в «осиновий гай» – місто Хаапсалу, столицю Ляенеського повіту держави.
"Made in Slovenia". Відкриття виставки сучасного словенського дизайну
З 5 по 15 листопада пройде виставка "The Future of Living" ("Майбутнє життя"), організована у співпраці Посольства Республіки Словенія в Україні з Центром креативності Республіки Словенія та Музеєм історії міста Києва.
Несповідимі шляхи щастя: де загадувати бажання в Латвії?
Мандрівка в Латвію обриває ланцюг повсякденності, впускаючи у світ потаємні фантазії, котрим немає виходу в коловороті буднів. Блукаючи у вікових соснах, свіжий балтійський бриз млосно перебирає струни очікування чогось незвичного. Мрії справді збуваються – тільки треба знати, де загадувати бажання.
Відриття Скверу Мислителів у Харкові!
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбулось урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові, який символізує дружні відносини між Україною, Азербайджаном та Казахстаном.
Килимами вистелена дорога до Азії
Килими вішають на стіни як символ достатку, стелять на підлогу для створення затишку і підносять як дорогий подарунок. А роздивлятися химерні малюнки у вигляді ромбів і зірочок на них, вгадуючи їх значення, – справа вельми цікава. Поширені по всьому світу килимові традиції були запозичені у східних народів, які першими навчилися робити пряжу і тканини з волокнистих матеріалів.
«Школа молодого дипломата» з Харкова в проєкті Diplomatic Greetings
У понеділок, 18 жовтня, відбувся проєкт Diplomatic Greetings за участі членів "Школи молодого дипломата" при Харківській міській раді. Спікерами заходу стали Надзвичайний та Повноважний Посол України Олександр Сліпченко, Надзвичайний та Повноважний Посол Чорногорії в Україні пані Драгіца Понорац ...
У Харкові відкриють Сквер Мислителів на знак дружніх відносин між Україною, Азербайджаном та Казахстаном
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбудеться урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові. Меценатом проєкту став Почесний консул Казахстану у Харкові, Емін Наджафлі.
Нормандія очима Корнія Грицюка: батьківщина парасольок і субмарин. Частина 2
Корній Грицюк продовжує ділитися враженнями від французької Нормандії. У попередньому матеріалі він розповідав про свій вояж до Довіля. Тепер на черзі Шербург, або Шербур-Октевіль. Подвійна назва міста з'явилася на початку 2000-х, коли Шербург злився з Октевілем.
Нормандія очима Корнія Грицюка: яблука, молоко та океан. Частина 1
Для багатьох туристів Франція – це в основному Париж із довжелезною чергою на Ейфелеву вежу, Лувр та околиці з їхнім королівським шиком або курорти Середземного моря. А ось Корній Грицюк, мандруючи цією країною, вирішив податися на північ – у Нормандію! Для наших читачів він підготував цикл подорожніх нотаток про поїздку до Атлантичного океану...
Вручення вірчих грамот Президенту України новопризначеними главами місій
1 жовтня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти в Апостольського нунція, послів Держави Ізраїль та Латвійської Республіки.
Закрыть
Outlook facebook page