RU  UK  EN
Статьи  >  Презентація автобусів МАЗ в Житомирі

Презентація автобусів МАЗ в Житомирі

Автор: 24.04.2018 | посол
Посол Білорусі в Україні Ігор Сокіл взяв участь в презентації автобусів МАЗ.

У Житомирі Посол Ігор Сокол на запрошення Голови Житомирської міської державної адміністрації Сергія Сухомлина за участю Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, Голови Житомирської обласної ради Володимира ширми і заступника Голови Житомирської міської державної адміністрації Дмитра Ткачука взяв участь в презентації автобусів МАЗ-206086.

Білоруські автобуси були придбані мерією на умовах лізингу для забезпечення потреб розвитку муніципальної транспортної інфраструктури міста.

Білоруська сторона поставить в Житомир в цілому 40 автобусів.

За матеріалами mfa.gov.by

Вам это будет интересно:
Посол Іраку в Україні нагородив переможців олімпіади з арабської мови
16 квітня 2015 року Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Ірак в Україні пан Шорш Халід Саід взяв участь в урочистій церемонії нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади ‎2014/2015 н.р.‎ зі спеціальності ‎«Переклад» (арабська мова), яка вже втретє проходить на базі Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Посольство Таджикистану готує книгу про співвітчизників, які воювали за визволення України в роки ВВВ
Посольство Республіки Таджикистан в Україні до 70-річного ювілею Перемоги у Великій Вітчизняній війні планує випустити збірку матеріалів про участь воїнів - Таджікістанців у визволенні України від фашистських загарбників.
Закрыть
Outlook facebook page