RU  UK  EN
Статьи  >  День деревонасадження в Кореї

День деревонасадження в Кореї

Автор: 05.04.2018 | Корея
Щорічно 5 квітня жителі Південної Кореї озброюються лопатам і відправляються в ліси і парки. Привід - відзначають день деревонасадження.

Свято було засновано з метою відновлення рідіючих лісів в середині 20 століття за правління президента Пак Чон Хі.

До 2005 року цей день був навіть державним вихідним. Цікаво, що в 2012 році Персонал авіакомпанії Asiana Airlines дарував пасажирам внутрішніх рейсів горщики з кімнатними рослинами в міжнародному аеропорту Кімпхо. Також в цей день в міжнародному аеропорту Кімпхо було висаджено близько тисячі дерев.

Часто день деревонасадження збігається зі святом холодної їжі - Хансік, в який прийнято почитати померлих родичів. Багато корейців відправляються на кладовища, де і висаджують дерева, сорт і розмір якого не має значення.

За матеріалами anydaylife.com

Вам это будет интересно:
Білий день
В Японії, Кореї і Тайвані 14 березня відзначають так званий Білий день - своєрідна «відповідь» на 14 лютого, коли в цих країнах жінки підносять подарунки чоловікам. А чоловіки дарують жінкам.
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон в Південній Кореї
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон є прекрасним місцем, де можна насолодитися зимовою риболовлею. Щороку тисячі туристів приїжджають сюди, щоб і рибки поїсти, і на санчатах покататися.
Свято Чхусок в Кореї
У Кореї в п'ятнадцятий день восьмого місячного місяця починають відзначати традиційне свято Чхусок (в перекладі з корейської це означає «осінній день»). Це свято середини осені, родючості і закінчення збору врожаю.
Закрыть
Outlook facebook page